Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muutamia kivoja tärppejä!

Pinkki Lavanna jakku ja nilkkamittaiset Ryan farkut

Tässä postauksessa on erilaisia arkituotteita, jotka ovat tuotteina helppoja. Helpolla tarkoitan yhdisteltävyyttä. Näitä yläosia yhdistetään farkkuihin, hieman siistimpiin housuihin ja erilaisiin hameisiin. Joukosta löytyy myös meidän Ryan suosikkifarkut ja Chiara vajaamittaisia housuja löytyy nyt kolmessa eri värissä.

Kiitos DOPP Helsinki 6-vuotta onnitteluista! On niin hienoa tehdä töitä mitä rakastaa, kun siellä ruudun takana olette te! Aktiiviset ja lojaalit lukijat

 

Bizzy pinkki paitapusero

 

Lavanna pinkki jakku

Minä olen ihastunut tänä keväänä vihreään väriin. Se on ollut todellinen villikortti minun vaatekaapissani. Toinen yllätys on ollut tämä pinkki väri. Olen ihan hullaantunut tähän väriin myös. Aika jännä juttu, koska olen vannoutunut beige/vaalea/musta tyyppi. Täytyy todeta, että edes yksi värikäs vaatekappale vaatekaapissa tuo hurjan paljon iloa pukeutumiseen.

Olen käyttänyt viime päivinä rosan värisiä luomiväriä. Voisin tehdä luomiväri videon rosista luomiväreistä, kiinnostaisiko?

 

Tyylikäs farkkuasu valkoisella jakulla

Mietin välillä, että olen onnekas. Olen onnekas, että saan herätä aamuisin miettien, että on kiva lähteä töihin. Olen onnekas, että saan tehdä työtä, johon minulla on ollut nuoresta asti intohimo. Olen onnekas, että meillä on loistava työtiimi. Olen onnekas, että saan työskennellä oman tyttäreni kanssa ja että tulemme hyvin toimeen keskenämme. Olen onnekas perheemme miesten tuesta. Olen onnekas teistä lukijoista, seuraajista ja asiakkaista niin liikkeessä kuin verkkokaupassa. Olen onnekas monesta muustakin asiasta. Osaan mielestäni olla kiitollinen, enkä pidä mitään asiaa itsestään selvyytenä.

 

Bizzy paitapusero siniraitaisena

Bizzy paitapusero

Bizzy paitapusero on raikas! Paitis on malliltaan suora ja sen helma on pyöristetty. Malliltaan paitis on reilun kokoinen. Minulla on paitiksesta päällä koko 34.

Paitiksen helman voi myös sitoa eteen. Kesäisin tämä tyyli on minun suosikkini 🙂

 

Valkoinen Cenette jakku

Cenette jakku

Cenette jakku on klassisen mallinen jakku, hieman slimmattu vyötäröltä. Jakussa on tuplanapitus edessä, mutta jakku toimii hyvin myös auki. Jakussa on vuori ja edessä on taskut. Minulla on jakusta päällä koko 36. Jakku vastaa normaalia/aavistuksen reiluhkoa kokoa.

 

Vala jakku ja Chiara housut

Eikö olekin söpö asu. Chanel henkinen vaalea Vala jakku, slingback kiiltonahka avokkaat ja käsilaukku kädessä saavat taiottua asuun ihanaa vanhan ajan tunnelmaa!

 

Everlotta neule

100% cashmir Everlotta neuleesta saapui uusi väri, kristallin sininen. Huikea, kylmään taittuva sävy.

 

Chiara vajaamittaisia housuja saapui tummansinisinä ja beigen värisinä. Mustat Chiarat ovatkin monelle tutut jo ennestään ja nämä housut ovat siitä kivat, että ne ovat kapeahko runkoiset culottes housut. Nämä oat päällä sievät ja yllättää monet sovittelijat. Culottes housut eivät aina ole ns. ”vartoloystävällisiä”, mutta Chiarat ovat ja siksi me tykkäämmekin niistä.

  • Chiara vajaamittaiset housut € 99,95 kaikki värit löytyvät täältä

 

Gina slingback avokkaat tummansinisenä

Gina slingback

Gina slingback avokkaat ovat todella kauniit. Nahka on kiiltonahkaa ja on super kivaa, että nyt on valikoimissa myös tummansinisiä kenkiä 🙂 Takana olevassa remmissä on kuminauha eli solkea ei tarvitse avata, kun kenkiä pukee jalkaansa. Korko on todella tukeva eikä 6 cm korko tunnu missään! Kengän kärki on neliömäinen, mistä varpaat kiittävät. Avokkaiden päällä on tyylikäs kullanvärinen koriste. Avokkaiden koko vastaa normaalia, minulla on 25 cm jalan pituus ja koko 38 on ihan oikea koko minulle.

 

Ida paita mustana

Meidän kestosuosikki, Ida paita sai täydennystä mustassa värissä. Näissä kevään Ida paidoissa on 3/4 osa mittaiset hihat. Ida paitoja löytyy mustan lisäksi valkoisena, tummansinisinä ja joku pinkkikin on vielä jäljellä.

  • Ida paita € 79,00 kaikki värit löytyvät täältä

 

Isol t-paita valkoisena

Isol t-paita

Isol t-paita on loistava laatuinen ja tyylikäs t-paita. Paita on hieman paksumpaa materiaalia, joten siitä ei näy läpi. Olkapäillä on muutama rypytys ja malliltaan paita on suora ja loppuu lantiolle. Minulla on t-paidasta päällä koko S. T-paita vastaa normaalia kokoa.

 

Chiara housut ja Ida paita

Tässä minulla on jalassani Chiara vajaamittaiset housut värissä beige

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Mikä ihana postaus: kivoja tärppejä arkeen. Niistä tärpeistä ainakin minä tykkään, koska pelastavat arjen kiireessä monesti. Arvostan, että Kata tekee postauksia laajalla skaalalla eli arjesta juhlaan. Elämässä on juhlia, mutta myös arkea, joten molempiin saamme apua, vinkkejä sekä inspiraatiota. Iso kiitos!

    Ryanit ovat ihan huiput, vaikka ensin mutustelin ruudun takana niitä. Kun sitten sovitin niiitä, niin se oli menoa. Rakkaat Ryanit, luottofarkut niin arkena kuin reissussa.

    Chiara housuja en ole kokeillut, mutta pohdiskelun paikka. En olisi osannut aavistaa, että hullaannun culottes housuihin. Zella culottes ja pam! Se oli rakkautta ensi hetkestä. Kiitos Kata, että vinkkasit kokeilemaan niitä. Kaikki Zella housut ovat hyviä, mutta rakastan Zella culottes housuja yli kaiken. Olen ristinyt ne kokoushousuisiksi, koska ne päällä jaksaa istua kokouksissa ja ne päällä tuntee itsensä super varmaksi.

    Vihreä on ihana, mutta elin jo kerran ”viherkauden”. Nyt lämmittelen roosalla kohti pinkkiä. Iik! Minä joka olen niin black and white tyyppi, ripauksella harmaata, beigeä ja ruskeeta huullannun pinkistä. Tyttäreni mielestä aivoissani on tukos tai solmu, kun hullaannun pinkkiin. Mieheni mielestä kevät auringon aikaansaannos tai hormoonihäiriö. Hei, ripaus väriä on paikallaan ja toimii kuin vitamiinipilleri: piristää.

    Doppissa on hyvä housu valikoima, mutta myös jakkuja löytyy. Ei todellakaan jäykkiä pönötysjakkuja, vaan laskeutuvia, istuvia ja jakkuja eri menoon. Eva jakku on minun luottis, mutta Vala näyttää söpöltä. Genette jakku style ja ryhdikäs.

    Slingbackit tulevat takaisin ja kiva kun kenkiä löytyy myös sinisenä. Everlotta cashmirneuleen uusi väri on huikea: oikea jalokiviväri. Ida paidat arjen pelastajat ja kausivärit menevät heti. Isol t-paita raikas ja hihat ovat just hyvät.

    Katasta huokuu, että olet onnellinen ja tyytyväinen elämääsi; onnekas. Osaat olla kiitollinen siitä etkä pidä itsestään selvyytenä sitä. Teet valtavasti töitä tyttäresi Gabin kanssa, sinulla on hyvä tiimi ja ennen kaikkea kotijoukot aina vierelläsi, rinnallasi sekä tukenasi.

    Muista myös olla lempeä itsellesi, ottaa omaa aikaa itsellesi sekä perheellesi. On tosi tärkeää, ladata omia akkuja, rentoutua ja olla irti työstä, vaikka työ olisikin kuinka rakas ja tärkeä. Me doppilaiset emme katoa, vaan ymmärrämme kyllä Kata sinun lomasi, arjesta irtiotot ja lepohetkesi.

    Jään innolla odottamaan sitä meikkivideota, missä meikkaat roosalla luomivärillä. Kenties minäkin hullaannun lisää roosaan ja alan tupsuttamaan sitä luomi lärppyihini. Sanoisin, että värit ovat varma merkki kevään tulosta sekä kesästä eikä mikään aivosolmu tai hormoonihäiriö.

    Kiitos postauksesta.
    Lounaalla napsutan Doppin verkkokaupan kautta itselleni viikon kiitoksen. Olen sen ansainnut, kun selvisin hektisestä työviikosta ja hei pitäähän sitä juhlia kun Doppilla on synttärit. Mietintämyssy päähän, kahvikuppi köteen ja läppäri laulamaan. Tilaanko villin vedon eli väripiristyksen vai klassisen? Siinäpä päivän pähkinä.

    • Hei Jaana! Arkivaatteet ovat parasta, koska arkeahan tämä elämä on 🙂 Chiarat ovat sinun housut, en epäile hetkeäkään. Kiva, kun olet tykännyt Zellan Culottes housuista. Zella sarja yleensäkin on ihan 10+. Kestää pitämiset ja pesut. Kyllä, on tärkeätä ottaa hengähdystaukoja hetkisestä työelämästä. Täytyy välillä olla hieman itsekkäämpi. Sitä on nykyään tavoitettavissa lähes 24/7…täytyy ottaa taas itseä niskasta kiinni. Oi, rosa luomiväri on niin kaunis. Täytyypä tehdä video ihan pika pikaa 🙂 Kyllä, nyt ei ole kyseessä hormoonihäiriö vaan kevät on tulossa, vaikka vielä tämä viikko joudutaan kärvistelemään pakkasista ja lumestakin. Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Pirteä pinkki jakku ja kaunis viileä sininen neule.

    • Hei Anna Maija! Ovat kyllä kauniita värejä kevääksi ja kesäksi 🙂 Mukavaa iltaa, Kata