Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan rekillä; samettimekot

Minun rekiltä löytyy tänään samettimekkoja. Löytyy super kapearakoiset samettimekot sekä sileä sametti eli velour mekot. Laitan tähän myös kuvat mekoista, jotka löytyvät alla olevasta videosta. Katso myös postauksen lopusta video syksyn uusista korvakoruista.

Majarosa samettimekko

Majarosa samettimekossa on super ohut vakioinen samettikangas. Kankaassa on kaunista sävy sävyyn olevaa kuviota. Mekossa on O-kaula-aukko, joka on syvempi selkäpuolelta. Kaula-aukko ei ole kuitenkaan niin syvä, että rintaliivit näkyisivät selkäpuolelta. Hihat ovat pitkät ja hihansuut ovat levenevät. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polvien kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Mettea midimekko

Mettea midimekossa on super ohut vakioinen samettikangas. Kankaassa on kaunista sävy sävyyn olevaa kuviota. Mekossa on V-kaula-aukko ja kaula-aukon alapuolella on kuminauhavekkiä. Mekossa on vyötärölle edullinen kaareva leikkaus. Mekko on istuva rinnan ja vyötärön kohdalta, minkä jälkeen se levenee alaspäin ja loppuu noin nilkkojen kohdalle. Hihat ovat täyspitkät. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko joustaa muutaman sentin.

 

Brynn Goriel kietaisumekko

Brynn Goreil kietaisumekko on pehmoista ja joustavaa sileää samettia eli velouria. Mekossa on klassinen kietaisumalli. Mekon sisällä on nappi mekon sivusaumassa, mihin alakappale tulee kiinni ja päällikappale kietaistaan nauhoilla vyötärölle kiinni. Mekon hameosa menee hyvin päällekäin eli mekko ei aukea kävellessä. Mekko ylettyy noin polvien kohdalle/juuri niiden alapuolelle. Hihat ovat pussimaiset kuminauha rannekkeilla. Minulla on mekosta päällä koko S.

Minulla on kietaisumekon alla Camilla pitsitoppi € 29,95

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tämän talven juhlakauteen kuulu paljetin lisäksi upea sametti. Samettimekot ovat upeita: elegantteja, naisellisia, pehmeitä ja tyylikkäitä. Musta väri hehkuu, vihreä on säihkyvät kaunis ja sandy grey loistaa. Todella laaja skaala valittavana. Malleista kietaisumekko on suosikkini.

    Korvakorut vihdoinkin esittelyssä. Ihanaa ja sieltäkin löytyi itselleni mieluisia.

    Kiitos Katalle taas jälleen kerran blogista, videoista, kuvista, kirjoituksista ja luontevasta esiintymisistä videoilla sekä kuvissa. Aamu löhti pirteästi käyntiin ja syksyn harmaus unohtui, kun luin postauksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *