Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikkäästi viikonloppuun!

Aion tehdä tänään perjantaina lyhkäisemmän työpäivän eli aion lähteä aikaisemmin kotiin. Koska oppisinkaan pitämään edes yhden vapaapäivän viikossa? Joka elokuu ja joka tammikuu sen lupaan itselleni tehdä, mutta ei siitä mitään tule, työ vie mennessään. Seitsemän päivän työviikko, työtuntejani viikossa en kehtaa teille edes kertoa, on hieman hullua.

Postauksien suhteen viikonlopusta on tulossa taas loistava 🙂 Olen totuttanut teidät siihen, että lauantaisin ja sunnuntaisin tulee kattavat postaukset videoineen. Olen saanut viestejä, että niitä odotetaan! Otetaan aamukahvi ja katsotaan postaus ja video. Tämä on aivan ihana kuulla ja se antaa potkua työhön. Jos jotain saisin toivoa, niin haluaisin pari tuntia lisää aikaa vuorokauteen. Sille parille tunnille olisi käyttöä, ehtisin taas kuntosalille ja lenkille.

Mitä sinulle kuuluu?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Nyt on ladyt hehkeinä ja tyylikkäinä viikonlopun viettoon lähdössä. Upeita asuja ja pieni, napakka video, missä viipotatte eteenpäin muodikkaina.

    Kataa pukee niin hyvin pallohame, rusettipaita ja nahkatakki. Gabille istuvat housut ja lyhyt jakku. Ladyt kuin Voguen kannesta. Ihania olette.

    Tiedän Katan energisyyden ja halun tehdä töitä ilolla ja huolella, mutta ihan hengästyn sekä ihmettelen hönen jaksamistaan. Lisätunnit varmaan menisivät työntekoon joten nykyiset tunnit riittäköön.

    Toivon sydämeni pohjasta, että tänään Kata teet lyhyemmän päivän. Sinulla on loisto tiimi, mikä pitää liikkeestä sekä asiakkaista hyvää huolta. Muista, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse, aina ei pidä suorittaa ja sinä riität. Voimahali ja opettele tekemään edes silloin tällöin lyhyempi työpäivä, tee silloin jotain mistä nautit ja arkena kaipaat työn pyörytyksissä.

    Helppoa se ei ole, oppia nipistämään itselleen aikaa ja lyhentämään silloin tällöin työpäivää. Suosittelen. Sinä riität, siihen on pyrittävä ja olet arvokas, joten pieni työpäivän lyhennys on silloin tällöin paikallaan. Itsekin ikuinen suorittaja, mutta pikku hiljaa opettelen aika ajoin työpäivän lyhentämiseen. Joskus Less is more.

  2. Erikoinen pussihelmainen hame ja silkkinen paitis tyylikäs yhdistelmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *