Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekot suurempiinkin menoihin!

Nyt löytyy mekot, ei enää pieniin menoihin vaan myös suuriinkin menoihin! Wautsi wau, sanon minä. Nämä mekot ovat todella kauniita. Velour mekko on niin kaunis yksinkertaisuudellaan ja pitsimekko on näyttävä ja punainen väri kerrassaan upea.

Midimittaiset mekot ovat ajattomia mekkoja. Mekoista saa rakennettua upeat juhlalookit, kun korut, kengät, laukku, hiukset ja meikki ovat kohdallaan!

 

Didi mekon vihreä väri on todella upea! Vihreät korvakorut ovat asuun 10/10. Korvakorut löytyvät jo liikkeestämme ja verkkokauppaan yritämme saada ne parin päivän sisällä, toivottavasti jo huomenna!

 

Dida sileäsametti midimekko

Dida mekko on upea yksinkertaisuudessaan ja ihanassa materiaalissaan. Mekko tuntuu ihanan pehmoiselta päällä. Mekossa on O-kaula-aukko. Hihat ovat pitkät ja malliltaan mekko on kauniisti vartalonmyötäinen. Vasemmalla puolella on halkio. Mekko loppuu noin nilkkojen kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Dida mekko toimii juhlavassa tilaisuudessa. Se on kauniin yksinkertainen ja tyylikäs. Pidän erityisesti sen pitkistä hihoista ja sivuhalkiosta.

 

Sivuhalkio on minusta tällaisissa pitkissä mekoissa upeampi ja juhlavampi yksityiskohta, kuin mekon takana oleva halkio. Musta väri tulee erittäin edukseen velour materiaalissa. Tässä materiaalissa musta väri on syvä ja vahva.

 

 

Oi, tämä punainenkin pitsimekko on niin kaunis! Jos minun pitäisi valita näistä mekoista oma suosikkini, niin olisin pulassa.

Kun puin mekot päälleni, niin näissä kaikissa oli sellainen ”kaunis olo”. Eli se on tunne mikä tulee, kun mekon pukee päällensä.  Se on tärkeä fiilis, mikä pitää aina tulla, kun mekkoja tai mitä tahansa vaatteita sovittaa.

 

Maryanne midimittainen pitsimekko

WAU, mikä mekko! Mekossa on pitsinen päälliosa ja mekon sisällä on irroitettava vuorimekko. Vuorimekossa on säädettävät olkaimet ja vuorimekko ylettyy noin polvien kohdalle. Päällimekossa on pystykaulus ja selässä on pitkä vetoketju. Kaulus ei ole tiukka. Mekossa on pitkät ja läpikuultavat hihat. Pitsimekko on malliltaan vartalonmyötäinen. Mekon vasemmalla puolella on halkio. Mekon kauluksessa, hihansuissa ja mekon helmassa on kaunis pitsireunus. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa ja se tuntuu hyvältä päällä.

 

Vuorimekko on irroitettava pitsimekosta ennenkuin sen pukee päälle. Eli ensin puetaan vuorimekko, olkaimet säädetään itselle sopivan mittaisiksi ja sitten astutaan midimekon sisälle ja vedetään selästä vetoketju kiinni.

 

Kun vuorimekko on päällimekkoa lyhkäisempi, kuten tässä mekossa, on mekko kokonaisuudeltaan kevyemmän näköinen. Tässä mekossa mekon harmonia säilyy loistavana, koska myös decolte, yläselkä ja hihat ovat läpikuultavia.

Huom: samaan sarjaan pitsimekkojen kanssa löytyy punainen ja musta pitsipaita. Ne löytyvät täältä.

 

Osaatko sinä valita näistä upeista mekoista sinun suosikkisi?

 

Katso mekot Reelsissä, hyvän musan tahdissa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Juhlakausi alkakoon, koska nyt on niin kauniita mekkoja Doppissa!

    Velourmekot ovat täydelliset, mutta ei ne pitsimekotkaan rinnalla kalpene. Odotan innolla uusien korvakorujen ilmestymistä verkkokauppaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *