Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhla-asuja äidin ja tyttären tyyliin

Pikkujoulujuhlat, Halloween juhlat, Isäinpäivä, Itsenäisyyspäivä juhlat, Joulu ja Uuden Vuoden juhlat kolkuttelevat ovella. Näiden lisäksi meidän perheellä on neljät synttärijuhlat ennen Joulua. Ensimmäiset ovat huomenna ja ne ovatkin Alexan 1-vuotis syntymäpäiväjuhlat!

Stailasimme juhla-asuja minun ja Gabin tyyliin. Reel video löytyy postauksen lopusta.  Kuvasin myös kolme asuvideota, missä kerron Reel videon asuista. Videot kannattaa katsoa, koska niillä saa loistavan käsityksen tuotteista. Kuvia en tähän postaukseen montakaan laita vaan tällä kertaa mennään postaus videoiden muodossa.

Kuvia tuotteista löytyy verkkokaupasta!

Alifa midimekko

Wau, mikä mekko! Kangas on upea, mekko on ihana iholla ja mekossa on kaunis, vartaloa imarteleva malli. Mekossa on O-kaula-aukko. Hihat ovat läpikuultavat, joissa on samettimaista broderausta. Mekossa on vuori ja päällikangas, jossa toistuu sama broderaus kuin hihoissa. Mekkoa kiertää venykelanka, joka vetää ryppyjä vartalon eteen. Tämä on edullinen temppu vartalolle! Mekko loppuu lähes nilkkoihin. Vuori on hieman lyhkäisempi kuin päällikangas, joka tekeekin mekosta kevyen näköisen. Minulla on videolla mekosta päällä koko XS  ja Gabilla on mekosta päällä koko S.

 

Patty höyhenmekko

Patty on näyttävä ja viehättävä höyhenmekko. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat hieman pussimaiset. Mekko on malliltaan suorahko ja se loppuu noin polvien päälle/alapuolelle. Mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Ima pitsipaita

Ima paidan pitsi on miellyttävän tuntuista iholla. Pitsipaita on samaa sarjaa pitsihousujen kanssa. Paidassa on pukeva poolokaulus, joka ei ole kiristävä eikä liian korkea. Paidan yläosa sekä edessä että takana sekä paidan hihat ovat läpikuultavia. Vuori on paidan edessä ja takana ja se alkaa rinnan yläpuolelta. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuut ovat aavistuksen alaspäin levenevät. Malliltaan paita on suorahko ja se loppuu lantiolle, lähelle haarasaumaa. Paidan hihansuissa ja helmassa on kaunis pitsireunus. Gabilla on pitsipaidasta päällä koko S.

 

Ima pitsihousut

Ima pitsihousut ovat super stylet! Housuissa on leveä vyötärönauha, jonka sisällä on kuminauha. Housujen sivuissa on taskut. Housuissa ei ole nappeja eikä vetoketjua eli housut vain vetäistään jalkaan. Minulla on housuista päällä koko XS ja Gabilla on koko S. Housut vastaavat aavistuksen reilumpaa kokoa. Lahkeet ovat pitkät, mitat kannattaa katsoa verkkokaupastamme.

Ketina paljettijakku

Paljettijakku on upea! Ja se on ns. ikuisuustuote, sitä ei koskaan laiteta kiertoon.

Jakussa on V-kaula-aukko. Edessä on painonapit. Jakkua voi pitää auki tai kiinni. Jakussa on pitkät hihat. Jakku toimii yksistään sekä toppien ja mekkojen päällä. Jakun vuori on joustava ja pehmoinen. Olkatoppaukset voi irroittaa neppareilla. Gabilla on jakusta päällä koko S ja minulla on videolla päällä koko XS. Jakku on reilua kokoa.

 

Camusa paita röyhelökauluksella

Camusa paidassa on upea kaulus, jota kiertää salsakantti, joka tulee myös paidan eteen. Salsakantin sisällä on napit. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on kuminauhavenykkeet. Malliltaan paita on suora ja se on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

Löytyikö näistä asuista sinun juhla-asusi?

Katso Reels!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Upeita juhla-asuja!

    Paljettijaku on ikuisuustuote. Itse tykästyin Alifa midimekkoon ja miten vartaloystävällinen jippo siinä mekossa onkaan.

    Röyhelökauluspaita on style. Voisikohan sen yhdistää nahkahousuihin tai legginseihin?

    Paljetteja, pitsiä, röyhelöitä ja höyheniä sekä mustaa, valkoista ja punaista taitaa olla 2024 juhlavaatteet? Asusteissa kultaa tai hopeaa ja ihana juhlakausi voi alkaa

    Ihania asuja ja näistä löytyy jokaiselle jotakin. Ikimuistoisia pikku prinsessan juhlia ja onnea Alexialle. Saas nähdä esitteleekö hän sunnuntain postauksen asut?

  2. Vaikea valinta juhla-asuksi monesta.Paljettijakku upea ja höyhenmekko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *