Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neule, joka toimii kummin päin tahansa!

Kaunis neule, jota voi käyttää kummin päin tahansa. Toki se on tarkoitettu niin, että O-kaula-aukko on edessä ja solmuke on takana, mutta mikään ei estä sitä pitämättä myös toisin päin.

Katso video, miltä neule näyttää päällä ja millaiset Driver farkut ovat!

 

Tässä minulla on neuleen selkäpuoli edessä

 

Driver stretch farkut

Driver farkut ovat super pehmoiset ja joustavat! Farkut ovat varmasti suunniteltu paljon autossa istuville, matkustaville ja mukavuutta rakastaville naisille.

Housut ylettyvät edestä noin navan päälle. Ne ovat istuvat lantiosta ja reisistä ja lahkeet ovat kapeat, mutta eivät ihan skinnyt. Lahkeet on valmiiksi käännetty ja sanoisin että ne ovat käännettynä noin 28″ mittaiset ja kun käänteen avaa, ovat ne noin 30″ mittaiset. Farkkuja on valmistettu vain tämä yksi pituus. Takana olevat taskut tulevat puoliksi pepun alapuolelle. Minulla on farkuista päällä koko 36. Myös koko 34 on minulle ok, mutta tykkään käyttää hieman reilumpia farkkuja, joissa jää hieman haarasaumaan löysyyttä.

 

Marcelina solmukeselkä neule

Marcelina neule on kiva, sitä voi pitää kummin päin tahansa. Neule on tarkoitettu niin, että O-kaula-aukko on edessä. Selkäosassa neule menee ristiin ja muodostaa niskaan V-aukon. Neuletta voi pitää myös niin, että selkäosa tulee eteen. Neule toimii molemmilla tavoilla. Neule on malliltaan suorahko ja se loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Katso video, missä kerron ja näytän enemmän postauksen tuotteita!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Mustassa ei solmu ei erotu niin hyvin,kuin vaaleassa.Parempi solmu takana.

  2. Miten näppärä neule! Malli on kaunis, monikäyttöinen ja väreinä valittavana varmat värit. Materiaali on syksyyn sopiva.

    Driver farkut on suunnitellut taatusti nainen. Joustavat ja taskut juuri oikealla kohdalla. Näistä farkuista tulee taatusti monen lempparit..

    Ei voi muuta kun ihailla Katan energisyyttä. Postauksia syntyy koko ajan ja Kata säihkyy kuvissa. Uusi huuli-sekä poskipuna sävy saa Katan hehkumaan. Rukan miniloma on voimaannuttanut ja tehnyt hyvää. Kiva herätä uuteen aamuun, vaikka aamut pimeitä, mutta Doppin sivujen selailu ja uuden postauksen lukeminen piristää sekä inspiroi. Iso kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *