Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusia meikkejä syksyn värianalyysin mukaan

Marika teki meille värianalyysin elokuussa, kun hän kävi DOPPissa. Tuloksena oli, että olemme Gabin kanssa syksyjä. Kävimme meikkiostoksilla mielessä syksyn värikartta. Katso video, mihin meikkeihin päädyimme.

 

Kategoriat,

4 kommenttia

  1. Hei! Mikä oli tuo Katan videolla näkyvä puna? Merkki ja väri. Tosi nätti ja raikas. Itsekin olen värianalyysin mukaan syksy.

    • Hei Mimmi, jos olet Instagramissa tai Facebookissa, niin näet sen suoraan storeista. Sielä on myös linkki huulipunaan. Minulla ei ole sitä nyt valitettavasti tässä, mutta katson sen myöhemmin 🙂 Kata

  2. Hei Ihanaiset,
    Mikä tuo on tuo Lumenen ”luottotuote” nimeltään, jokin itseruskettavako?
    Ihanat nuo meikkivinkit, josko saisi itsellekin hieman ”freesimpää” ilmettä aikaiseksi

  3. Ihana uusien meikkien esittelyvideo!
    Molempien huulipunat ja poskipunat olivat nappivalintoja. Värit saivat teidät hehkumaan kauniisti ja olitte pirtsakan näköisiä.

    Katalle sopii erityisesti se kirkas huulipuna mitä on vilahdellut joissain kuvissa. Nyt Katan esittelemä huulipuna on kaunis ja hillitty. Gabin huulipuna oli todella kaunis ja harkitsen sen sävyn hankkimista myös itselleni.

    Hyviä vinkkejä ja rusketustipat todellakin piristää nassua. Pieni väri kasvoilla luo freesin ilmeen.
    Pian se pikku prinsessa Alexiakin sutii meikkejä. Ainakin itse rakastin pienenä lainailla äitini meikkejä salaa. Ihanaa minilomaa ladyille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *