Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Toffee, kolmen asun sarja!

Toffee väri tulee kerrassaan oikeuksiinsa tässä sarjassa, koska sarjan materiaali on viskoosia. Kangas on aavistuksen kiiltävää, joka saa värit hehkumaan. Toffee sarja koostuu kolmesta eri osasta.

  • Mirjam midihame
  • Mirjam polvimittainen mekko
  • Mirjam midimekko

Katso postauksen asukuvia myös verkkokaupasta! Postauksen lopusta löytyy Reels!

 

Kaxy neuletakki

Kaxy neuletakki on pehmoinen ja aavistuksen paksumpi. Neuletakissa on V-kaula-aukko ja kauniit tummat napit edessä. Neuletakin alle ei tarvitse pukea toppia/paitaa eli se toimii myös neuleen tavoin. Neuletakissa on suorat hihat. Hihansuissa toistuu samanlainen resori kuin neuletakin helmassa. Neuletakki ylettyy pepun alapuolelle. Minulla on verkkokauppa kuvissa neuletakista päällä koko XS ja Gabilla on päällä koko S. Neuletakki on reiluhkoa kokoa.

 

Midihame Gabin tyyliin

Mirjam midihame

Mirjam hameessa on kaunis toffee sävy. Hameen vyötäröllä on kuminauha eli hame vain vetäistään päälle. Hameessa on klassinen merenneito malli eli se on suorahko polvien yläpuolelle saakka, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu nilkkojen kohdalle. Minulla on hameesta päällä koko XS ja Gabilla on videolla päällä koko S.

 

Midihame minun tyyliin

 

Margit neuletakki shaalikauluksella

Margit neuletakki on pehmoinen ja helppo pukea niin paitojen kuin mekkojenkin päälle. Neuletakissa on leveä shaalikaulus. Siinä ei ole nappeja eikä taskuja eli se on selkeän eleetön. Neuletakki ylettyy lantiolle. Minulla on neuletakista päällä koko 36.

 

Mirjam hameeseen voi yhdistää myös kerman värisen Roselle ja Kitty paidan

 

Mirjam midimekko on todella kaunis Gabille!

 

Mirjam midimekko

Mirjam kuviollisessa midimekossa on upea malli. Mekossa on pieni poolokaulus, joka ei ole korkea eikä kiristävä. Niskassa on muutama nappi. Mekon hihat tipahtavat reilusti olkapäiden alapuolelle. Mekko on leikattu vartolonmyötäisesti ja helma on merenneito mallinen eli se levenee kevyesti polvien kohdalta alaspäin. Minulla on mekosta verkkokauppa kuvissa päällä koko XS ja Gabilla on päällä koko S.

 

Tanya pitkä villakangas takki

Tanya on upea villakangas takki! Takissa on kauniit kaulukset ja takin edessä on yksi nappi. Malliltaan takki on suora ja pitkä. Takin takana on pitkä halkio. Takissa on vuori. Minulla on takista verkkokauppa kuvissa päällä koko 34, Gabi käyttää takista kokoa 36.

 

Mirjam lyhyempi mekko

Mirjam mekko on kaunis mekko, joka ylettyy juuri polvien alapuolelle. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat täyspitkät, olkapäillä on muutama vekki ja hihansuissa on joustavat resorit. Malliltaan mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on yhden koon reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Mirjam tuotteiden viskoosi laatu on aavistuksen paksumpaa. Se laskeutuu kauniisti ja soveltuu siksi myös hyvin tulevaan talveen.

 

Tässä kuvassa minulla on super pehmoinen ja upea Rachel tekoturkki € 329,00

Katso Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Nyt on mageeta, kalorivapaata toffeeta, mitä voi napsia itselleen päälle ja näyttää kauniilta kuin karamelli.

    Toffee väri on hienostunut ja viskoosissa väri välkehtii ja valaisee. Huikea väri, mitä en muista vähään aikaan olleen vaatteissa.

    Postaus ja reels osoitti taas Katan ja Gabin vahvan ammattitaidon, värisilmän sekä stailauksrn taidon olevan todella kovassa iskussa. Huikea postaus ja miniloman jälkeen ladyt ovat entistä energisempiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *