Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan 3. lempituotetta

Oi, ihania tuotteita. Näitä tulen käyttämään yhdessä, mutta myös erikseen. Tutustutaanpa hieman näihin tuotteisiin ja postauksen lopusta löytyy video, missä esittelen tuotteet.

Me lähdemme viettämään ruskalomaa Rukalle. Mukaan tulee meidän koko perhe. Alexa 11 kuukautta rupesi kävelemään pari viikkoa sitten, joten nyt saa Nonna juosta perässä. Tämä tekee minulle oikein hyvää 🙂 Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa, niin pääset mukaan ruskamatkalle!

 

Roselle rusettipaita

Roselle rusettipaita on todella kaunis ja tyylikäs. Paidassa on V-kaula-aukko jossa on leveät nauhat. Nauhat voi sitoa siihen kohtaan kaulaa kun itse haluaa. Paidan etuosa on kiiltävää viskoosia ja hihat sekä selkäosa ovat pehmoista ja joustavaa viskoosi/elastania. Malliltaan paita levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Roselle rusettipaitaa löytyy kerman värin lisäksi tämä ihana konjakki sekä alla oleva iceblue. Itse ihastuin tähän konjakkiin sävyyn ja nappasinkin sen omaan vaatekaappiini. Minulta ei löydy yhtäkään tämän väristä vaatetta, joten tämä tuo kivan lisän pukeutumiseeni.

 

Roselle rusettipaita levenee hieman alaspäin. Kun hame on kapea lantion kohdalta, voi Roselle paidan pukea hyvinkin hameen päälle. Jos hame levenesi jo ylempää alaspäin, tulisi kokonaisuudesta liian tasapaksu ja raskas.

 

Mag ponchohuivi

Mag ponchohuivi on kiva. Se on malliltaan kuin huivi, mutta siinä on kaksi nappia edessä eli kun ne laittaa kiinni, pysyy huivi ponchon tavoin mukavasti harteilla. Ponchohuivin koko on 60 x 150 cm.

 

Tältä ponchoneule näyttää takaa

Kävin kampaajalla viime viikolla. Halusin leikata kuivat latvat pois ja samalla hiuksiini laitettiin hoitokäsittely. Hiuksistani tuli super hyvät. 5 cm lyhennys teki terää, latvoista tuli paksut ja tasaiset. Muutenkin hiukseni ovat hyväkuntoiset ja vahvat, ollakseen minun hiukset. Olen kärsinyt kauan huonokuntoisista hiuksista sekä päänahasta, mutta olen onnellinen, että se aika on historiaa. Päänahka ja hiukset ovat ihan eri kunnossa kuin muutamia vuosia sitten.

 

Lorraine midihame

Lorraine midihame on kevyt ja ohuehko satiinihame, jossa on klassinen merenneito malli. Hameessa on kuminauha vyötärö eli hame vain vetäistään päälle. Hame on kapeahko polvien yläpuolelle asti, jonka jälkeen se levenee alaspäin. Hame loppuu noin nilkkaluiden kohdalle. Minulla on hameesta päällä koko S. Gabi käyttää hameesta kokoa M.

 

Katso alla oleva videoesittely asuista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Mitkä ihanat 3.lempituotetta Katalla!
    Minäkin ihastuin niinhin, mutta konjakin värinen rusettipaita pääsi loppumaan koossani ennen kuin ehdin lukemaan blogin loppuun. Harmittava takaisku!

    Katalla on tiedossa vauhdikas Rukan reissu ja pikku Alexa pitää kyllä liikunnasta tällä kertaa huolen koko porukalle. Nauttikaa ja ladatkaa itsenne täyteen uutta energiaa tulevaa talvea varten. Tuskin maltan odottaa pikku Akexan poseerauksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *