Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Asut syksyn menoihin

Nyt saapui vielä yksi takki syksyyn ja tulevaan talveen. Tämä takki on puolivuorinen takki eli tämä on ns. kaupunkitakki. Takki toimii loistavasti, kun käy kiertelemässä kaupungilla ja kaupoissa ja kun menee illalla dinnerille, teatteriin yms. menoihin.

Takin kauluksen turkiskaulus on keinokarvaa, jonka saa kauluksesta napeilla irti

 

Constance villakangastakki

Constance takissa on kaunis keinokarvakaulus. Kauluksen saa irti, se on kiinni takissa napeilla. Malliltaan takki on suora ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Sivuissa on taskut ja hihansuissa on poletit. Takana on halkio. Minulla on takista päällä koko 34.

 

Irroitin takista tekoturkis kauluksen, se on kiinni takissa muutamilla napeilla

 

Puin tekoturkis kauluksen mekon päälle ja toimii se niinkin 🙂

 

Kalaf mekko on sekä ihana päällä että loistava vartalolle! Tässä mekossa yhdistyy kaksi tärkeää elementtiä

 

Kalaf pitkähihainen salsamekko

Kalaf salsamekko on kerrassaan loistava vartalolle ja ennen kaikkea se on ihana päällä, kun se joustaa. Mekossa on V-kaula-aukko ja kauluksessa on listan alla muutama nappi. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on joustava kuminauhavenyke. Mekko on leikattu vartaloystävällisesti ja se loppuu polveen/polven alapuolelle. Mekossa on joustavia salsakantteja edessä ja takana. Mekko on joustavaa materiaalia eli mekosta ei tule ottaa liian isoa kokoa, muuten se ”roikkuu” päällä. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Xeni mekko

Xeni mekko on loistava mekko pieneen ja isompaankin menoon. Mekon materiaali on joustavaa jerseytä. Kaulus on pieni pystykaulus, joka ei ole kiristävä. Mekon yläosa ja hihat ovat läpikuultavaa mesh kangasta. Mekko on kauniisti leikattu decolten kohdasta. Mekko on muotoon ommeltu eli se on slimmattu vyötärön kohdalta. Mekko loppuu noin polvien päälle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia/aavistuksen pienempää kokoa kuin normaalisti.

 

Rachel tekoturkki

Rachel tekoturkki on upea! Tekoturkki on niin pehmoinen. Turkissa on kaulukset ja poletit olkapäillä. Turkki on malliltaan suorahko ja se ylettyy reilusti pohkeiden alapuolelle. Myös hihansuissa on poletit. Turkin sivussa on taskut.

 

Ajatella, että lokakuussa alkaa jo pikkujoulukausi! Minusta se tulee aina hieman yllättäen, kun ruvetaan kysymään pikkujouluasuja. Toivottavasti teillä on kivoja juhlia tulossa, koska meille on tulossa vuosikymmenen upeimmat juhlamallistot! Mutta niistä lisää myöhemmin.

Katso alla oleva video mekoista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Monipuolinen villakangastakki irtokauluksen kanssa.Xeni mekko katseen vangitseva tyrmäys.

    • Hei Annamaija 🙂 Constance takki on kerrassaan kaunis ja Xeni mekko päällä ei jää seinäruusuksi 🙂 Mukavaa viikon jatkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *