Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

5 valkoista paitapuseroa ja mitä niiden kanssa?

Tässä postauksessa ja alla olevalla videolla esittelen viisi klassista paitapuseroa. Jokainen paitapusero on hieman erilainen kuin toinen. Eroavaisuudet ovat materiaalissa ja mallissa ja yksi hieman pehmoisempikin valkoinen sävy sieltä löytyy.

Minun vaatekaappiini kuuluu valkoinen paitapusero tai jos ihan rehellisiä ollaan niin niitä on useampia kuin yksi ja vaikka kaikki ovat ”valkoisia kauluspaitoja” ei yksikään ole samanlainen

 

1. Siiri paitapusero; pehmoinen valkoinen

Siiri paitapusero on ihan aavistuksen pehmoisemman valkoinen sävy kuin ihan vitivalkoinen tai ainakaan sinivalkoinen. Paitiksessa on kaulukset ja napit edessä, jotka ovat nappilistan sisällä. Hihansuissa on leveät rannekkeet, jotka ovat valmiiksi käännetty. Paidassa on edessä ja takana saumat, mutta malliltaan se on suht suorahko. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paitikseen tulee jäädä muutama sentti tilaa, ettei se irvistä rinnan kohdalta.

Siiri paitis on aavistuksen ohkaisempaa materiaalia eli se soveltuu loistavasti esim. neuleiden alle

 

Lettie lyhyt neuletakki

Lettie neuletakki on muhkea ja pehmoinen. Neuletakissa on V-kaula-aukko. Edessä on napit ja kun napit pitää kiinni, toimii neuletakki myös neuleena. Kaula-aukko ei ole liian syvä. Malliltaan neuletakki on suorahko ja helmassa on resori. Minulla on kuvassa neuletakista päällä koko S ja videolla koko XS.

 

2. Wilma joustava paitapusero

Wilma paitapusero on loistava. Kauluspaidassa on joustavat resorit kummankin kyljen kohdalla sekä hihansuissa. Paitiksen edessä on napit, mutta napit eivät tule ihan ylös asti eikä kaula-aukko ole liian avonainen. Paitis on slimmattu, mutta se joustaa ja sen helma on kauniisti pyöristetty. Helma ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Minulla on paitiksesta päällä koko 36.

 

Brava neuletakki; taupe melerattu

Brava neuletakki on loistava niin paitojen kuin mekkojenkin päälle. Neuletakissa ei ole nappeja eikä taskuja. Neuletakki ylettyy pepun alapuolelle. Minulla on neuletakista päällä koko S/M.

 

Wook nahkahame

Wook nahkahame on upea! Se on ihanan pehmoista ja notkeaa nahkaa. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö ja sivuissa on huomaamattomat taskut. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polven yläpuolelle. Hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 36.

Wook hame on minun ehdoton suosikkihameeni. Kun en tiedä mitä pukisin päälleni, niin tämä hame päällä tunnen oloni aina hyväksi. Tykkään yhdistää hameeseen mustat paksut 66 den sukkahousut

 

3. Meri paitapusero

Meri paitapuserossa on hieman pussimaiset hihat. Hihansuissa on rannekkeet ja kaksi nappia. Paidassa on kaulukset ja edessä on napit. Paita levenee muutaman sentin helmaa kohden. Paita ylettyy lonkkaluiden alapuolelle ja helma on kauniisti pyöristetty. Paita on aavistuksen paksumpaa materiaalia eli se ei ole läpikuultava. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Verato neuleliivi

Verato neuleliivi on pehmoinen ja muhkea. Liivissä on pieni pystykaulus ja olkasaumat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Malliltaan liivi on suora ja se loppuu juuri lonkkaluiden alapuolelle. Minulla on neuleliivistä päällä koko XS/S. Neuleliiviä löytyy kaksi kokoa, kokosuositukset löytyvät verkkokaupasta.

 

Amalie housut

Amalie housut ovat upeasti laskeutuvat housut, ne ovat kevyttä ja helppohoitoista materiaalia. Vyötäröllä on kuminauha ja vyötärö ylettyy navan päälle. Lantiossa on hieman tilaa ja sivuissa on taskut. Taskut eivät pullota, koska housut  ovat aavistuksen löysähköt lantiosta. Lahkeet ovat kauttaaltaan ihan suorat ja laskeutuvat upeasti kengän päälle. Takana on viirutaskut. Minulla on housuista päällä koko 34.

Amalie housut ovat minun luottohousut. Näillä housuilla totuttelin käyttämään leveälahkeisia housuja ja voi että kun tykkään!

 

4. Cally paitapusero

Cally paitapusero on klassinen paitapusero joka on kauniisti slimmattu vyötärön kohdalta. Paitis on aavistuksen tukevampaa kangasta, joten siitä ei näy läpi. Hihojen rannekkeet ovat leveät, joten ne ovat näyttävät kun ne kääntää. Paidan helma on pyöristetty ja paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Tekoturkisliivi; vaalean beige

Tekoturkisliivi on super söpö ja ihanan pehmoinen ja muhkea. Liivin kauluksessa on hakanen eli liivin saa sillä ylhäältä kiinni. Malliltaan liivi on suora ja se loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Liivissä on liukas sävy sävyyn oleva vuori. Minulla on liivistä päällä koko 36.

 

Zilky midihame

Zilky hame on loistava hame niin mallinsa kuin materiaalinsakin ansiosta. Hameen vyötäröllä on kuminauha, joka on ainoastaan hameen selkäpuolella. Edestä vyötärönauha on sileä. Hameen sivuissa on taskut ja hame levenee kevyesti alaspäin loppuen polven yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 36. Hameen vyötärönauha joustaa, mutta ei paljoa, joten suosittelemme ottamaan siitä yhden koon isomman kuin normaalisti.

Monikäyttöisempää ja helppohoitoisempaa hametta saa hakea! Hame on täysi 10!

 

5. Siggi paitapusero

Siggi paitapusero on hieman pidempi. Paitapuserossa on kaulukset ja edessä olevat napit ovat nappilistan alla eli nappeja ei näy edestä. Hihat ovat pitkät, samoin paidassa on levehköt rannekkeet napeilla. Paitapusero on aavistuksen slimmattu vyötärön kohdasta ja se ylettyy haarasauman kohdalle. Kangas on aavistuksen paksumpaa eli paitapusero ei ole läpikuultava. Minulla on paitapuserosta päällä koko 34.

 

Klay samettipusakka

Klay samettipusakka on super pehmoinen. Se on ihana päällä ja pusakan lyhyys ja pyöristetty helma tekee siitä todella kivan. Pusakassa on kaulukset ja edessä on vetoketju. Hihat ovat hieman pussimaiset ja hihansuissa on rannekkeet napeilla. Malliltaan pusakka on ihan suora ja se loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Edessä on kaksi taskua. Clay toimii niin ulko- kuin sisäpusakkana. Minulla on pusakasta päällä koko XS.

 

Löysitkö sinulle sopivan valkoisen paitapuseron?

Katso alla oleva Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Valkoisia paitiksia ei koskaan voi olla liikaa ja nehän on kaikki erilaisia ja arjen pelastajia.

    Neuletakit helppo heittää päälle ja ei niin virallinen kuin jakku sekä lämmittää. Neuleliivit ovat nyt nosteessa ja näpsä lisä pukeutumiseen.

    Tekoturkisliivi on oikea katseen vangitsija. Todella kaunis ja elegantti.

    Amelia housut on ihan best. Helpot, hyvät ja hienot.

    Wook nahkahame ja Zilky hame ovat ikuisuustuotteita. Aina hyvän näköiset ja stylet.

    Samettipusakka on rento ja tuo särmää asuun. Voisiko sen yhdistää hameeseen ja jos voi, niin millaiseen?

    Nyt meni paitiksista pää pyörälle ja hakusessa helppo valkoinen paitis, niin on pohdittava mikä se näistä on. Valkoinen paitis pelastaa ankeat aamut.

    • Hei Jaana, juurikin näin! Valkoinen paitis pelastaa ankeat aamut. Kyllä voi hyvinkin pukea samettipusakan hameen kanssa. Itse pukisin sen midihmaeen kanssa, koska pusakka on lyhyt. Näin asusta tulee tasapainoinen eli lyhyt yläosa joka nappaa vartalosta 1/3 oan ja 2/3 osaa taas nappaa midihame. Näin mittasuhteen ovat bueno! Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Tekoturkisliivi juhlavimpiin menoihin,neuleliivi arkisiin.Siggi paitis hyvä.

    • Hei Annamaija 🙂 Itsekin tykkään Siggi paitiksesta. Se on hieman pidempi ja style, kun napit ovat piilossa. Karvaliivi on super, hyper ihana moneen menoon! Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *