Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rusettia ja paitamekkoa

Tästä postauksesta tulee lyhyt ja ytimekäs, jonka kruunaa video postauksen lopussa. Meillä on Alexa 10 kk yökylässä, joten yritän pian päästä nukkumaan täyteläisen päivän päätteeksi, koska A heräilee aamulla klo. 7-7.30. No, onhan se minullekin normaali aika herätä, jos en ole yöllä valvonut.

Kertomusvideo tuotteista löytyy postauksen lopusta!

 

Tyylikäs ja ajaton asukokonaisuus

 

Bella bootcut housut

Bella housuissa on kiva pique tyyppinen kangas. Housut ylettyvät noin navan päälle ja istuvat loistavasti lantiosta. Lahkeet levenevät kevyesti alaspäin. Housuissa on vyölenkit. Lahkeet ovat aavistuksen lyhkäisemmät kuin normaalisti pituuksissa 30″ ja 32″. Housut joustavat ja ovat helppohoitoiset ”pese ja pidä” materiaalia.

 

Liroy nauhapaita

Liroy nauhapaidassa on aavistuksen paksumpi viskoosi. Paidassa on pitkät hihat ja leveät rannekkeet. Kaulus on V-muotoinen ja kauluksessa on nauhat, jotka sidotaan rusetille eteen. Malliltaan paita on suora ja se loppuu juuri haarasauman alapuolelle. Helma on kauniisti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Roana Clutch

Roana clutch on klassinen ja yksinkertaisen tyylikäs laukku. Laukussa on painonapit ja musta vuori. Laukun koko on 25 x 10 cm. Laukun hihnan pituus on 50 cm.

 

Liroy paitamekko

Liroy paitamekko on aavistuksen paksumpaa viskoosia. Mekon edessä ja takana on vuori, hihat ovat vuorettomat. Mekossa on paitakaulus ja napit ovat vyötärön poikkileikkaukseen asti. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on napit. Vyötäröllä on nauhavyö ja helma levenee alaspäin ja loppuu polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Katso video!

 

Tässä eilisiä fiiliksiä 🙂 Ostin karvalampaan Tallinnasta, joku teistä oli kuulemma nähnyt kun kannan sitä kainalossani Tallinnan kaupungin läpi veneelle. Karvalammas oli hyvä hankinta, se kiinnostaa Alexaa suuresti. Alexa 10 kk on kerrassaan tyytyväinen ja iloinen lapsi. Hän nauraa, hymyilee ja hymähtelee paljon. Hän ei itke kuin väsyneenä, jos silloinkaan. Ja touhukas hän on, hän ei ole hetkeäkään paikalla 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat,

4 kommenttia

  1. ”Rusettihait”napsivat rusettipaidan itselleen ennenkuin ehdin edes blogia vilkaista. Rusettipaita ja paitamekko ovat upeat ja ryhdikkään näköinen kangas.

    Alexa on touhukas tyttö ja aivan super söpö. Vauhtia ja iloa piisaa hänen kanssaan. Karvalammas tulee taatusti tutkittua joka suunnasta ja jokainen karva käsiteltyä. Alexa on selvästi ihastunut karvalampaaseen. Mikä söpöläinen!

    • Hei Jaana! Olet oikeassa, rusettipaidat hupenivat nopsaan 🙂 Karvalammas oli hyvä löytö Tallinnasta ja kiva juttu Alexalle, kun hän tulee meille kylään 🙂 Kata

  2. Kaunis paitamekko mustien asusteiden kanssa.Karvalammas saa vielä kyytiä,kunhan tyttö kasvaa.

    • Hei Annamaija 🙂 Heh, heh varmasti saa kyytiä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *