Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kaksi upeaa kuosimekkoa ja värianalyysin tulokset

Kun mekot saapuivat, katsoin heti että nyt saapui lämpöinen ja kylmän sävyinen mekko. Toinen mekoista on todellakin lämpöinen sävyltään, mutta toisesta en ole ihan varma. No, katsotaan, mihin ratkaisuun päästään.

 

Tämä on sävyiltään lämmin sävyinen mekko. Mekosta löytyy ihanan rusehtavia sävyjä, konjakkia, luonnonvaaleata, harmahtavan vaaleansinistä ja pieni ripaus tummansinistä. Yhdistin asuun beiget korkkarit, vaalean laukun ja sävy sävyyn olevat korvakorut.

 

Ibi Dittemarie mekko

Dittemarie mekossa on upea kangas ja väritys. Mekossa on kaunis V-kaula-aukko ja kaula-aukon alapuolella on laskos, joka antaa tilaa mekon lantion kohdalle. Mekko levenee alaspäin. Mekossa on pitkät hihat ja hihansuissa on kuminauha rannekkeet. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa.

  • Ibi Dittemarie mekko € 89,95 koot XS-XXL

 

Tämän mekon pohjaväri on melkein musta. Mekosta löytyy harmaan eri sävyjä. Mekossa on myös ripaus luonnonvaaleaa, beigeä ja rosaa. Mekon sävyt ovat hailakoita, värit eivät ole vahvat. Lämminsävyinen mekko on sävytykseltään vahvempi kuin tämä mekko. Täsä mekosta löytyy ripaus kultaa. Sanoisin tämän mekon olevan yleisilmeeltään utuinen ja kylmähkön sävyinen. Kun mekosta löytyy useita eri värejä, kertoo yleisilme mekon kylmyyden/lämpimyyden. Yhdistin mekkoon mustat korkkarit, laukun ja harmaat korvakorut.

 

Postauksen lopusta löydät videon, missä kerromme värianalyysin tulokset. Minun kohdallani tulos oli yllättävä. Aluksi en tiennyt, olenko tuloksesta liekeissä vai en, mutta nyt kun olen miettinyt ja sulattanut asiaa muutamia päiviä, olen ihan liekeissä.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kauniit mekot ja kivat väripallot auttavat ainakin minua hahmottaan kuvien vieressä onko kuviollinen mekko lämmin vai kylmän sävyinen.

    Värianalyysi tulokset olivat yllätys myös minulle, koska Kata oli aina ollut mielestäni kevät eikö syksy. Gabia ennen prinsessan syntyä olin pitänyt talvena tai syksynä, mutta nyt kallistun syksyyn.

    Mielenkiintoista ja opettavaista, mutta tämä aihe vaatii sulattelua ja asiaan syventymistä. Kenties pitäisi itsekin käydä värianalyysissä, mutta pistäiskö se koko vaatekaapin sisällön uusiksi? Kenties…

  2. Kylmä sävyinen sopii minusta paremmin Sinulle.Pääsee paremmin oikeuksiinsa vaaleaa ihoa vasten.