Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Palloja!

Tämän postauksen aiheena ovat pallot. Pallo- ja pilkkukuosit kuten raidatkin kuuluvat klassikkokuoseihin. Ne ovat monen lemppareita, niin minunkin 🙂 Tein näistä kahdesta ekasta asusta Reelsin, löydät sen postauksen lopusta.

Tässä ensimmäisessä asussa minulla on jalassa jo monenkin tilaamat Iowa farkut. Itse ihastuin farkkuihin ihan täysin, koska pidän löysistä ja hieman roikkuvista farkuista 🙂

 

Toinen asu koostuu super tyylikkäästä, tummansinisestä jakusta ja housuista. Tämä asu on klassinen, tyylikäs ja toimii aina. Tällainen asu ei ole koskaan pois muodista.

 

Tässä tummansininen asu vielä paremmassa valossa. Monla jakku on malliltaan suora ja se ylettyy pepun alapuolelle. Housut ovat Kimosa malliset eli vyötärö on aavistuksen korkeampi kuin Beck housuissa ja lahkeet samantyyliset. Uskon, että jos pidät Beck housuista, pidät myös Kimosa housumallista. Kangas näissä on ihan erilainen kuin Beck housuissa.

 

Nämä Luppa pallohuivit ovat super söpöjä. Tämän huivin pohjaväri on minusta tummansininen, mutta lappu sanoo että se olisi musta. Päätin, että jokainen saa päättää pohjavärin itse 🙂  Luppa huivi soveltuu kaulaan rusetille, solmulle, hiuksiin, laukun koristeeksi yms. tai se soveltuu myös vaikkapa farkkujen vyöksi. Pujota se vyölenkkien läpi ja vyö on valmis.

 

Luppa huivia löytyy myös pohjaväriltään kerma ja pallot ovat tummansinisiä.

 

Rikke liivi; tummansininen

Rikke liivi on tyylikäs. Liivissä on vuori. Edessä on viisi nappia ja malliltaan se on slimmattu. Liivi on edestä hieman pidempi kuin takaa. Minulla on liivistä päällä koko 34.

 

Laja pallopaita

Pallot toimivat aina! Laja paidassa on tummansininen pohjaväri ja pallot ovat valkoisia. Paidassa on kaunis kaula-aukko leveällä kantilla. Mekon takapuolella on pieniä kullanvärisiä nappeja, jotka ovat koristeita. Hihat ovat täyspitkät, hieman pussimaiset ja hihansuissa on joustavat rannekkeet ja kullanväriset pienet napit. Paita laskeutuu upeasti ja loppuu noin haarasauman kohdalle. Paidassa on väljyyttä. Minulla on paidasta päällä koko 32. Paidasta tulee ottaa vähintään yksi koko pienempi kuin normaalisti, paita on reilua kokoa!

 

Ah, rakastan tätä kuosia. Tämä on niin klassinen ja ihana. Mekko on naisellinen ja sopii loistavasti X- ja A-vartalolle. Poikkileikkauksen kohta on kapeahko eli kantajalla tulee olla vyötärö.

 

Lanka pallokuvio mekko; sini/valkoinen

Pallomekko on kaunis ja klassinen mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja täyspitkät, läpikuultavat hihat. Mekko on vartalonmyötäinen kainaloiden alta vyötärön poikkileikkaukseen saakkaa, jonka jälkeen helmaosa levenee alaspäin. Mekon edessä ja takana on vuori. Niskassa on muutama kullanvärinen nappi. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Tykkäätkö sinä palloista?

Katso Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Olipa erilaisia asukokonaisuuksia ja jokaisella asulla voisin tassutella töihin. Tämä postaus osoitti taas Katan olevan tyylitaituri, stailausmestari ja myös ihan huippumalli tasoa poseerausten suhteen. Tykkäsin ihan valtavasti jokaisesta.kokonaisuudesta.

    Liivi paitapuseron farkkujen tai housujen kanssa ja vielä pallohuivi rusettina kaulaan, niin on style look.

    Tummansininen jakkupuku on ikuisuus tuote ja niin klassisen kaunis. Iso tykkäys.

    Pallopaita housujen kanssa on chic puhumattakaan naisellisen pallomekosta.

    Ihana postaus taas ihanalta ilopilleri Katalta. Sinussa on poweria,vaikka mihin. Tämä postaus ja reels oli taas kova veto, että sai minut ihan haukomaan henkeä Kata sinun energisyydestäsi.

    Epäilen jo, että sinulle on jaettu ekstra tunteja vuorokauteen, mutta kaiken takana on järjestelmällisyys, ammattitaito ja taitava yrittäjä Kata. Iso kiitos ja energiahalaus sinulle Kata, kun jaksat.

    • Hei Jaana, Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Pallot ovat aina ihania, ne eivät mene koskaan pieleen. Minustakin jakkupu setti oli aivan ihana. Se iskee erilaisuudellaan nyt kun kesä on ollut paljon mekkoja. Kiitos energiahalauksesta! Se tuli tarpeen tälle päivälle. Viikko oli haipakka värikoulutuksineen, mutta siitä lisää myöhemmin. Ihanaa viikonloppua, Kata

  2. Tyylikäs Lanka mekko, pirteä Luppa huivi ja klassinen toinen asukokonaisuus.

    • Hei Annamaija, Näin se on 🙂 Mukavaa viikonloppua, kata