Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rennot, mageet ja mukavat Iowa farkut

Että olen kaivannut jo hetken aikaa hieman erilaisia farkkuja Maciltä. Nyt vihdoin ja viimein niitä saatiin ja ne ovat Iowa farkut. Iowa farkuissa on kaikki kivat elementit mitä olen toivonut:

  • niiden on oltava pehmoiset
  • niissä on oltava sellainen väri, joka sopii kaikkiin yläosiin
  • niiden tulee olla löysät
  • niissä pitää olla jotain extraa
  • ne eivät saa olla liian ”rajut” vaan niiden on oltava tyylikkäät

 

Leane fyrryhiha paita

Leane fyrryhiha paita on näyttävä! Paidassa on O-kaula-aukko ja edessä on napit. Hihat ovat täyspitkät ja hihoissa on salsakantit. Paidassa on raglanmalliset hihat. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan helma on kevyesti pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Leane paita soveltuu juhlapaitana, kun alaosaksi pukee esim. mustat juhlavammat housut tai hameen, mutta se toimii myös näin, hieman raffimpien farkkujen kaverina.

 

Iowa baggy farkut

Iowa farkut ovat ihanan rennot ja hieman erilaiset farkut. Ne ovat ohkaista ja notkeaa materiaalia. Farkuissa on korkeahko vyötärö ja edessä on syvät paikkataskut. Lahkeet ovat suorat, löysähköt ja farkkuja on valmistettu vain yksi pituus. Lahkeet voi pitää suorana tai kääntää oman maun mukaan.

Farkuista voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää eli silloin ne ovat istuvat tai omana kokona, jolloin ne ovat löysähköt ja hieman roikkuvat. Minulla on farkuista päällä koko 34 ja ne ovat hieman löysähköt, kuten niiden kuuluisi ollakin. Pidän siitä kun ne hieman roikkuvat päällä.

 

Iowa farkuista saa useita erilaisia lookkeja yhdistelemällä niihin erityyppisiä yläosa ja kenkiä. Niihin voi yhdistää juhlavamman yläosan ja korkkarit, jolloin asusta tulee partylook tai rento illallislook, kuten ensimmäisen kuvan look. Paitis ja jakku muodostavat asusta asiallisen työlookin. Ja lenkkarit ja college tai neule taas rennon vapaa-aika asun.

 

Everlotta cashmir neule

Everlotta neule on pehmoista cashmiriä. Neule on tyylikäs niin hameiden kuin housujenkin kanssa. Neuletta voi pitää yksistään, sen voi pukea jakkujen alle tai neuleen alle voi pukea vaikkapa kauluspaidan, poolo paidan tai mekon. Neuleen voi pestä pesukoneessa, villapesuohjelmassa. Pesun jälkeen neule tulee kuositella. Minulla on neuleesta päällä koko S. Neule vastaa normaalihkoa/aavistuksen pienempää kokoa kuin normaalisti.

 

Lullu villahuivi

Lullu villahuivissa on täydelliset syksyn värit. Huivista löytyy mustan lisäksi nutriaa  ja beigeä.

 

Mitä sinä pidät Iowa Baggy farkuista?

 

Katso video farkuista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

6 kommenttia

  1. Nyt tuli Macilta upeat ja erilaiset farkut!

    Rennot, pehmeät, paikkataskut sekä korkeavyötäröiset, mitä muuta voi farkuilta vaatia? Stylet eikä liian rajut.

    Neuleet ja huivit ovat esimakua syksystä. Ihanaa kun niihin voi alkaa kietoutua pitkän kesän jälkeen.

    Leane furryhiha paita on chic. Iowa farkut sykkii ihan tanssilattialle menoa tämän paidan kanssa. Erilaisia yläosia, asusteita ja kenkiä yhdistelemällä saa miksailtua Iowa farkuista monen monta settiä. Kiva uutuus malli Macilta.

    • Hei Jaana 🙂 No eikö! Ihanan erilaiset. Todella kiva uutuus. Vaikka klassiset farkut ovat ihan must have, ovat erilaisetkin kivat välillä. Piristävät vaatekaappia. Mukavaa iltaa, kata

  2. Räväkät farkut näyttävän paidan kanssa.

    • Hei Annamaija, Jep, farkut ovat näyttävät 🙂 Kata

  3. Onpa ihanat farkut ❤. Mietin vain, miten ne sopii lanteikkaalle ja kovin alapainotteiselle vartalotyypille? Korostaako nuo paikkataskut lantion seutua liikaa?

    • Hei Maria 🙂 No eikö vain! Hmm…voi olla että eivät ole parhaat. Mietin lantion ja myös reisien kohtaa että miten ne istuvat. Kireät ne eivät saa olla ja jos vyötärö on paljon lantiota kapeampi, jääkö vyötäröön liikaa löysyyttä taakse, selän kohdalle. Melkein mittasi täytyisi tietää, että osaisin sanoa paremmin. Laita s-postia shop@dopp.fi jos haluat, niin autan koon kanssa 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata