Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn -24 farkkumallien esittely

Näin kun syksy rupeaa jo kolkuttelemaan ovella…Hups! se oli vitsi, vitsi 🙂 Moni ei halua vielä että mainitsen sanan syksy. Toki heinäkuun lopussa vielä sana syksy ei kuulosta korviin houkuttelevalta. Itselleni syksy kuulostaa aina korviini hyvältä. Pidän syksystä siihen saakka, kunnes alkaa pimeys ja vesisateet. Elo- ja syyskuu kuuluvat suosikkikuukausiini. Tykkään, kun päälle saa pukea enemmän vaatteita. Rakastan neuleita, pieniä toppatakkeja ja isoja villahuiveja. En ole ns. hellevaatteiden suurin ystävä.

Postauksen lopusta löytyy video, missä esittelen syksyn uutuusfarkut

 

Straight farkut

Straight farkut ovat aavistuksen ohkaisempaa materiaalia ja ne ovat ihanan joustavat ja pehmoiset. Farkuissa on korkea vyötärö. Ne istuvat hyvin ylhäältä ja koon voi valita niin, että farkut ovat täysin istuvat ja napakat tai hieman löysemmät. Lahkeet ovat suorat ja lahkeita voi halutessaan kääntää. Minulla on farkuista päällä koko 34, joka on aavistuksen löysähkö. Farkut voi ottaa myös istuvampana eli silloin ottaa niistä yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Diana jakku; tummansininen

Diana jakku on super tyylikäs. Jakku on malliltaan suora, laatikkomainen. Jakussa on O-kaula-aukko ja se loppuu lantiolle. Jakussa on vuori sekä jakun edessä on kauniit kullanväriset napit. Minulla on jakusta päällä koko 36. (Myös koko 34 on ok koko minulle, mutta silloin jakun alle en voi pukea kauluspaitaa, ainoastaan hihattoman topin).

Diana jakku on todella kaunis, ajaton ja tyylikäs valinta moneen asuun. Sen voi pukea farkkujen, suorien housujen, hameiden ja mekkojen kanssa

 

Neuleliivi; tummansininen

Neuleliivi on super söpö. Liivi on ohuehkoa ja pehmoista neulosta ja liivin edessä on rusehtavat napit. Neuleen voi pukea sekä paidan, että mekon päälle. Minulla on neuleliivistä päällä koko 34, mutta myös koko 36 on minulle passeli eli kumpikin koko käy.

Neuleliivin alla minulla on valkoinen style Cally paitis € 79,95 koot 34-46

 

Vähintään yhdet hyvin istuvat farkut kannattaa jokaisen naisen vaatekaapista löytyä. Oman maun ja vartalotyypin mukaan kannattaa valita se oma farkkumalli. Farkuista saa aina stylen asukokonaisuuden, kun niihin yhdistää valkoisen paidan. Paita voi olla t-paita, poolo tai kauluspaita. Neuletakki, liivi ja jakku tuovat asuun lisää pukevuutta. Tämä asu sekä neuleliivillä että jakulla onkin minun suosikkiasuni. Asun kruunaa tummansininen laukku kultaisella olkahihnalla.

Tummansinisiä laukkuja ja tyylikkäitä sellaisia ei näe usein! Jos sellainen olisi ostoslistallasi, niin nappaa tyylikäs Marina laukku heti!

 

Dream kick

Dream Kick farkuissa on korkea vyötärö, se ylettyy navan yläpuolelle. Farkut istuvat loistavasti ylhäältä vyötäröstä ja lantiosta. Lahkeet ovat hieman löysähköt ja ne levenevät aavistuksen nilkan kohdalta ulospäin. Farkut ovat vajaamittaiset, ne ylettyvät noin nilkkaluun kohdalle. Farkut ovat hieman ohkaisemmat ja ne ovat ihanan tuntuiset päällä. Minulla on farkuista päällä koko 34. Suosittelemme ottamaan farkuista yhden koon pienemmän kuin normaalisti, koska kangas joustaa.

 

Slim farkut pituudet 30″ja 32″

Slim farkut ovat ihanan pehmoiset ja joustavat. Vyötärö ylettyy edestä navan päälle, takaa, selän kohdasta se on korkeampi. Farkut ovat istuvat ja kapealahkeiset. Nilkkojen kohdalla on muutama sentti löysyyttä, ne eivät ole nilkasta täysin kapeat. Taskussa on pieni vetoketjullinen yksityiskohta. Minulla on farkuista päällä koko 34/30″. Suosittelemme ottamaan farkuista normaalin koon joka vastaa alla olevia mittoja.

Farkuissa on pieni määrä hamppua. farkut ovat ihanan pehmoiset ja joustavat

 

Rich Slim farkut 30″/32″

Rich Slim farkut ovat pehmoiset ja joustavat farkut. Ne ylettyvät edestä juuri navan yläpuolelle/päälle, takaa ne ovat korkeammat. Sivuissa on taskut ja malliltaan housut ovat istuvat ja lahkeet kapenevat alaspäin. Lahkeet eivät ole ihan skinnyt nilkoista. Takana on taskut. Minulla on päällä farkuista koko 34/30″. Farkut ovat valmiiksi käännetty tehtaalla ja käännöksen voi myös avata, käännöstä ei ole ommeltu kiinni.Kun käännöksen avaa, ovat farkut 32″ pituiset.

 

Löytyykö sinulta hyvät farkut vai ajattelitko hankkia syksyksi uudet farkut?

 

Katso farkkuesittely!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Dream Kick mun lemppari. Tilasin heti tumman pesun, odottavat jo mun vaatekaapissa syksyä. Tuleeko Dream Kick -farkkuja harmaan tai mustana?

    • Hei Marianne, Minäkin pidän Kick mallista 🙂 Se on loistava vartalolle, tasapainottaa lantion kohtaa kivasti. Mustana on valmistettu Kick Luxury syyskuulle. Luxury on ihan 10/10 materiaali! Se ei ole farkku, vaan toisenlainen matsku. Kuvataan heti kun saapuu. Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Toden totta, että pian on syksy ja on aika päivittää vaatekaappi. Siistit farkut kuuluvat ainakin minun ja varmaan monen, monen naisen vaatekaappiin. Farkut taipuu eri yläosilla ja asusteilla aika moneen juttuun.

    Olen iloinen siitä, että Doppissa huomioidaan meidän naisten erilaiset vartalomallit sekä mittasuhteet. Housujen osto Doppissa sujuu vaivatta.

    Postauksen jakku ja liivi ovat kyllä chic ja sopivat paitapuseron sekä farkkujen kanssa luoden freesin ja stylen lookin. Tykkään valtavasti.

    Farkut etsinnässä ja ehkäpä kun syksyyn mennään.päädyn tummempaan väriin ja kapeampaan lahkeeseen. Täytyy ihan miettiä parista vaihtoehdosta mitkä.menevät hankintaan: Straightit, Slimit vai Rich Slimit. Tummansininen laukku oli oikea harvinainen herkkupala. Harvoin on tarjolla tummanisinistä väriä laukuissa.

    • Hei Jaana, farkut ovat usein syksyn ensimmäinen hankinta. Itse rakastan kun ”saan” pukea taas farkut jalkaani kesän jälkeen 🙂 Luottofarkut pelastavat monta asu ja kun ne yhdistää tyylikkäämpään yläosaan, käyvät ne nykyään moneen tilaisuuteen. Nythän pukeutuminen ja rentoa, paljon rennompaa kuin ennen vanhaan. Vaihtoehtoja farkuille löytyy, tervetuloa sovittamaan, Kata

  3. Kaunis jakku kultanapein hyvin yhdistettävissä eri asujen kanssa.

    • Hei Annamaija 🙂 Jakku on kerrassaan upea! Ihanaa viikkoa, Kata