Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joululahjavinkkejä osa 1.

Kiitos kun osallistuitte eiliseen LIVE lähetykseen. Jos et ole vielä katsonut LIVEÄ, niin se löytyy täältä blogista kohdasta ”Etusivu” ja kun vierität ruutua alaspäin, tulee kohta ”Seuraathan meitä”. Siinä kuvassa seison punainen Vera mekko päällä eli klikkaa kuvaa, niin tallenne lähtee pyörimään. Tallenne kestää 30 minuuttia.

Tässä muutamia kivoja lahjatuotteita!

 

Nämä Dayn meikkipussukat ovat loistavia. Ne ovat kolmion muotoisia ja kun ne avaa, niin ne aukeavat kokonaan pöydälle. Näin näkee helposti, mitä siellä sisällä on. Meikkipussukan keskellä on vetoketjullinen lokerikko ja sen sivuilla on isot lokerikot. Meikkipussiin mahtuu hyvin meikit, mitä päivittäin käyttää.

 

Musta meikkipussi on saman mallinen kuin viini, mutta materiaali on eri. Tämä meikkipussi on musta ja siinä on kullanvärisiä pieniä pilkkuja.

 

Iso Nest beautybox on tilava. Päällä on kaksi vetoketjullista taskua. Toisessa on sisällä vetoketjullinen pienempi tasku ja toisen lokerikon sisällä on verkkotaskut. Beautyboxissa on myös kantohihna.

 

Dayn isoon korulippaaseen mahtuu paljon koruja. Lippaassa on päälliosa, joka on matalampi ja kun päälliosan nostaa pois, on alapuolella iso tila koruille. Päälliosassa on neljä lokerikkoa ja keskellä on urat sormuksille ja korvakoruille. Korulippaan kannessa, sisäpuolella on peili. Korulipasta löytyy beigenä ja mustana.

 

 

Dayn keskikokoisessa korulippaassa on kaksi osaa. Alimmaisessa osassa on kolme lokerikkoa, paikat sormuksille ja kannessa on pienet reiät, mihin voi kiinnittää korvakorut. Päälliosassa on paikat kaulakoruille.

 

Tästä kuvasta näkee, miten korvakorut voi kiinnittää kanteen.

 

Dayn pieni korurasia on loistava vaikkapa matkakäyttöön. Rasia on sileää samettia ja rasiaa kiertää kullanvärinen vetoketju. Rasian sisällä on paikka kaulakoruille sekä pieni pussukka, jonne voi laittaa vaikkapa korvakorut tai sormukset.

 

DOPPHOME kynttilät

DOPPHOME kynttilät ovat kasvispohjaisia ja ne on valmistettu rapsi- ja kokosvahasta. Kynttilät palavat 60 tuntia. Ne on suunniteltu alusta loppuun Suomessa ja ne on valmistettu Ruotsissa.  Tuoksukynttilän koko on 10,5 cm korkea ja halkaisija 8 cm. Kynttilät on pakattu Dopphome rasioihin.

Tuoksukynttilässä Morning Bliss on hurmaava Cafe Mocha tuoksu. Kynttilä on luonnonvalkoinen ja kuppi on cafe latte väristä lasia. Morning Bliss kynttilä on suunniteltu rauhallisiin aamuhetkiin kahvin kera.

 

Tuoksukynttilässä Afternoon Energy on piristävä piparminttu ja eucalyptus tuoksu. Kynttilä on luonnonvalkoinen ja kuppi on myös vaalean väristä lasia. Afternoon Energy kynttilä on suunniteltu antamaan energiaa iltapäivän puuhiin niin työpisteellä kuin kotona. 

 

Tuoksukynttilässä Evening calm on rauhoittava camomilla ja vanilja tuoksu. Kynttilä on luonnonvalkoinen ja kuppi on mustaa lasia. Evening calm kynttilä on suunniteltu luomaan rauhoittavaa iltatunnelmaa kiireisen päivän jälkeen.

Tutustu Joululahjavinkkeihin TÄÄLLÄ.

 

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Mahtavia joululahja vinkkejä. Korurasiat ovat täydelliset. Dayn pieni korurasia on oiva matkakäytössä, mutta myös arkena se on hyvä apu kuljettaa korut vaikkapa töihin mukaan. Kun iltameno koittaa, niin voi sieltä napata korut käyttöönsä.

    Beautyboxit, hiuspannat, pyyhkeet ja hiusharja ovat taatusti mieluisia lahjoja. Tallenteen kun katsoo, niin löytyy lisää hyviä vinkkejä.

    Ihanaa, että Kata jaksaa tehdä blogia, videoita sekä suomea. Verkkokaupassa kattava valikoima ja itse liikehän on aivan täydellinen niin valikoiman kuin henkilökunnan suhteen. Ihanaa joulun odotusta kaikille.

    • Hei Jaana 🙂 Ihanaa kun ideat ovat mieluisia 🙂 Totta, koruthan voi kuljettaa rasiassa töihin, jos tulee illalla meno. Kyllä jaksan, kun ruudun takana on niiiiiiin ihania lukijoita 🙂 Se auttaa jaksamaan! Kiitos ja samoin sinulle, ihanaa joulun odotusta! Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, super kätevä kun aukeaa kokonaan niin näkee mitä se pitää sisällään 🙂 Kata