Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miten Adalina jakku ja housut stailataan?

Siitä on kauan aikaa, kun valikoimista on löytynyt lyhkäisempiä ja slimmatumpia jakkuja. Muoti on ollut ns. ”eversize” muotia eli mallit ovat olleet reiluja. Yleensä reilujen mallien jälkeen palataan jossain vaiheessa kapeampiin malleihin ja niin tulee nytkin käymään. Itse en pistä sitä asiaa hanttiin. Meille aikuisille naisille on hieman linjakkaammat asut aina pukevampia kuin oversize asut, vaikka ei meillä sellaisia ”yli-isoja” tuotteita olekaan kuulunut valikoimiimme. Ne ovat aina kuuluneet enemmän ns. nuorisoliikkeisiin.

Postauksen lopusta löytyy Reels video postauksen Adalina jakusta ja housuista ja erilaisista asuista, mitä yhdistin pukuun!

 

Adalina jerseyjakku

Adalina jakku on joustava, hieman lyhkäisempi ja kauniisti slimmattu. Jakussa on kaulukset ja edessä on tuplanapitus. Hihat ovat täyspitkät. Jakku ylettyy lantiolle. Jakku on vuoreton ja helppohoitoinen ja se sopii niin housujen kuin hameidenkin kanssa ja myös mekkojen päälle jakun voi pukea. Minulla on jakusta päällä koko S. Jakku vastaa normaalia kokoa.

Adalina jakku on ihana päällä ja todella helppo yhdistää esim. mekkojen päälle!

 

Adalina jerseyhousut

Adalina jerseyhousut ovat ihanat jalassa! Ne joustavat ja tuntuvat hyviltä. Vyötärö on korkea, se ylettyy navan yläpuolelle. Housut ovat istuvat lantiosta ja reisistä ja lahje levenee kevyesti alaspäin. Takana ei ole taskuja eikä edessä ole vetoketjua eli koska vyötäröllä on kuminauha, vetäistään housut näppärästi jalkaan. Minulla on housuista päällä koko S. Housut vastaavat normaalia kokoa.

Ihanat housut moneen menoon ja helppo yhdistää eri yläosiin!

 

Amira paita

Amira paita on upea. Paidassa on O-kaula-aukko ja kun kaula-aukossa olevan hakasen aukaisee, on kaulus edestä V-mallinen. Kauluksen reunaa kiertää pieni fyrrykantti, jossa on pienen pientä rypytystä. Paidassa on löysähköt hihat ja hihansuissa on kantti napilla ja pieni fyrrykantti. Malliltaan paita on suorahko/aavistuksen alaspäin levenevä ja se loppuu juuri haarasauman alapuolelle. Helma on hieman pyöristetty. Paita on reiluhkoa kokoa, siitä voi ottaa yhden pienemmän koon kuin normaalisti käyttää. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Amira paita on super style ja materiaali on kauniisti laskeutuvaa!

 

Adalina jakku toimii kiinni sekä auki

 

Luna neule

Luna neule tuntuu hyvältä iholla. Neuleessa on pieni pystykaulus, joka ei ole kiristävä. Malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle. Neuleen helma on suora. Neule toimii loistavasti niin housujen kuin hameidenkin kanssa. Minulla on neuleesta päällä koko 34. Neule vastaa normaalia kokoa.

 

Ross leomekko

Ross leomekko on näyttävä ja materiaali on laskeutuvaa viskoosia. Mekossa on O-kaula-aukko ja edessä, nappilistan alla, on muutamia nappeja. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveät resorit napeilla. Malliltaan mekko on suora ja mekon helma on pikkasen pyöristetty. Mekon vyötäröllä on leokuosista valmistettu naruvyö. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on isohkoa kokoa eli mekosta tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

Mekko on helppo asustaa työkäyttöön ja pieneen menoon erilaisilla kengillä ja sukkahousuilla

 

Adalina jakussa ja housuissa on jujuna sen ihana, joustava jersey materiaali. Ja toinen juju on se, että ne on helppo yhdistää yhteen ja alle voi pukea periaatteessa minkälaisen paidan tai topin tahansa. Tällainen setti on kätevä ja kuten videosta näette, olen yhdistänyt pukuun kolme erilaista kenkää.

 

Ross tunikapaita

Ross paita on hieman pidempi paita, joka ylettyy reippaasti pepun alapuolelle. Paidassa on klassinen paitis malli eli edessä on napit ja paidassa on kaulukset. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveähköt rannekkeet napeilla. Paidan helma on pyöristetty, sivuissa on halkiot ja paita on ihan aavistuksen pidempi takaa kuin edestä. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Saara toppi

Saara toppi on loistava toppi niin yksistään kuin jakkujen ja neuletakkien alle. Topissa on O-kaula-aukko ja hihat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Etuosa on hieman kiiltävää viskoosia ja takaosa on joustavaa trikoota eli viskoosi/elastania. Malliltaan toppi on suora ja se ylettyy lantiolle. Minulla on topista päällä koko 34.

 

Tässä kuvassa minulla on jalassa Amalien housut.

Katso Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ross mekko hyvännäköinen Adaliina jakun kanssa.

    • Hei Annamaija! Minustakin kiva combo 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  2. Style jerseyjakku- ja housut. Sörmikkäät, nuorekkaat ja kiva nähdä syysmallistossa vaihteeksi jotain muuta kuin eversize muotia. Tykkäsin ihan vietävästi.

    Amira paita, Luna neule ja Saara topin värimaailma ovat ihanan hillittyjä. Värit ovat pehmeitä ja kun niitä katselee tulee ihan zen-fiilis; syke laskee, keho rentoutuu ja mieli kirkastuu.

    Ross-mekko ja -tunikapaita leo-kuosillaan saavat sähköä, eloa ja virtaa aikaan. Säpäkkä kuosi, mutta ei liian räväkkä vaan tyylikkäs eläinkuosi.

    Cutchit, korut ja kengät taas Kata valinnut tarkkaan asujen kanssa ja niillähän saa asuihin uutta ilmettä. Kata on kyllä Suomen Tyylitaituri taikomaan ihania, ihania asukokonaisuuksia.

    • Hei Jaana! eikö vain, ihanaa kun oversize muodille saa sanoa heippa! Itse rakastan juuri tällaisia hillittyjä comboja. Ne eivät mene pukeutumisessa koskaan pieleen. Joidenkin mielestä tylsiä, joidenkin mielestä tyylikkäitä. Itse kallistun tyylikkyyden puolelle. Jep, leo kuosi on tyylikäs ja arvokkaannäköinen. Kangaskin on ihanan laskeutuva. Voi kiitos paljon 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, kata