Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vaalea vai tumma asukokonaisuus?

Mietin, että pitäisikö minun tehdä lista minun suosikkivaatteista? Minulla on vuosien saatossa kertynyt useita lemppareita, sellaisia jotka ovat meidän ns. evergreenejä. Yksi sellainen on tämä Zilky hame. Zilky hame on sellainen hame, jota olen käyttänyt eniten hameistani. Tai jos Wook nahkahame otetaan rinnalle, niin apua, kumpikohan menee ykköseksi…ehkä Zilky hame kuitenkin vie voiton.

 

Jes! Nyt löytyy tarpeeksi lyhyt neuletakki. Tämä on ihan kymppi juuri leveiden tai levenevien alaosien yläosina. Liian pitkät yläosat tällaisten alaosien kanssa ei toimi, kokonaisuudesta tulee tasapaksu ja raskas. No go!

 

Tarkoitukseni oli aluksi pitää tämä asu ihan vaaleana eli pukea jalkaani beiget Tiffany korkkarit. Mutta sitten muistinkin meidän punaiset Tiffany korkkarit ja minusta ne olivat hauska veto näihin yhdistelmiin. Huulet ja kengät ovat punaisia, ei mikään muu. Kynnet olisivat voineet olla vielä punaiset, ehkä…

Suosin nudea kynsilakkaa, koska se antaa hieman anteeksi, jos lakka rupeaa irtoilemaan kynnen sivuista. Jos punainen kynsilakka irtoilee, niin se on korjattava heti. Toisin sanoen nude kynsilakka on laiskan naisen kynsilakka eli minun 🙂

 

Zilky hameen syksyn uusin väri on luonnonvaalea. Olen todella kauan toivonut taas valikoimiin vaaleaa Zilky hametta ja olin onneni kukkuloilla, kun se nyt saapui. Olen toivonut erilaisia muitakin tuotteita tähän laatuun, saa nähdä ovatko suunnittelijat ottaneet asiasta kopin!

 

Zilky midihame

Zilky hame on loistava hame niin mallinsa kuin materiaalinsakin ansiosta. Hameen vyötäröllä on kuminauha, joka on ainoastaan hameen selkäpuolella. Edestä vyötärönauha on sileä. Hameen sivuissa on taskut ja hame levenee kevyesti alaspäin loppuen reilusti pohkeiden alapuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 36. Hameen vyötärönauha joustaa, mutta ei paljoa, joten suosittelen ottamaan siitä yhden koon isomman kuin normaalisti.

 

Mathilde pieni neuletakki

Mathilde neuletakki on malliltaan pienehkö ja lyhyt. Se toimii loistavasti esim. leveiden alaosien kanssa, kun se on tarpeeksi lyhyt. Neuletakissa on O-kaula-aukko ja kauniit, pienet napit edessä. Olkapäillä on pienet vekit ja hihat ovat täyspitkät. Neuletakki ylettyy vyötärölle. Neuletakkia voi pitää auki tai kiinni, neuleen tavoin. Minulla on neuletakista päällä koko S.

 

Kerro, kumpiko on sinusta ihanampi, vaalea tai tumma asukokonaisuus? Kuvatessa olin vaalean setin kannalla, mutta kun katson kuvia, niin olen tumman setin kannalla.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Molemmat ovat kauniita mutta kyllä musta versio vie voiton. Todella tyylikäs kokonaisuus.

  2. Ihana postaus Zilky hameesta ja upeasta neuletakista. Zilky on kyllä tuote mikä kestää ja aina valmis menoon kuin menoon yläosaa vaihtamalla.

    En pysty päättämään kumpi on kivempi kokonaisuus vaalea vai tumma. Molemmat on upeita.

    Vaaleassa asussa pisti silmään punaiset huulet ja kengät. Ne olivat chic! Ehei, Kata et ole laiska, vaikka kyntesi on nudet vaan käytännöllinen. Ethän ehtisi töitä tekemään, jos pitäisi punaisia kynsiä huoltaa koko ajan. Juhlat on sitten eri asia.

    Innolla jään odottamaan postausta Katan suosikkivaatteista.

  3. Tummassa setissä kullatut napit näkyvät edukseen.Parempi kuin vaalea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *