Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudet ”pumpulia iholle” tuotteet ja uusi väri!

Uudet ”Pumpulia iholle” olevan sarjan tuotteet ovat saapuneet! Uusia tuotteita tulevalle talvelle ovat uusi mekkomalli, kaksi uutta paitamallia, Gincent paitaan uusia värivaihtoehtoja, punainen Aida midihame ja Pannie housuista valmistettiin uusi erä.

Uusin väri tähän sarjaan on punainen

Tuotteista löytyy kokoja XXS-3XL eli kokolajitelma on laaja. Kaikki ”Pumpulia iholle” olevan sarjan tuotteita voi yhdistää keskenään, paitsi Chabrina sarjaa ei voi yhdistää näiden sarjan mustaan väriin. Mustan sävyt eivät sovi keskenään.

Kaikki ”Pumpulia iholle” olevan sarjan tuotteet löytyvät täältä.

 

Gincent paita

Gincent on loistava arkipaita! Paita on ihanaa ”pumpulia iholle” olevaa materiaalia. Paidassa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Malliltaan paita on suora ja paidan sivut on kauniisti kaarrettu. Paita on aavistuksen lyhkäisempi edestä, kuin takaa. Takaa paita ylettyy reippaasti pepun alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

Gincent paitaa löytyy:

  • punainen
  • vaaleanharmaa
  • beige
  • tummansininen
  • musta

 

Aida midihame

Aida midihameen materiaali on ihanan joustavaa ja kuin ”pumpulia iholle”. Hame on malliltaan kapea ja midimittainen. Vyötäröllä on leveä kuminauha. Hameen takana on halkio, joka helpottaa kapealla hameella kävelyä. Minulla on hameesta päällä koko S.

Aida midihametta löytyy myös jokunen tummansininen. Lisää tummansinistä saapuu vuoden vaihteen jälkeen. Mustana Aida hametta löytyy myös, paitsi koot L ja XL täydentyvät päävarastoon vasta tammikuussa -25. Beigenä Aida hametta saapuu huhtikuussa -25.

 

Minulla on yläosana Gincent paita

Pannie housut

Pannie housut ovat ihanaa ”pumpulia iholle” olevaa materiaalia. Pannie housut ovat super mageet! Housuissa on korkea vyötärö. Vyötärönauhan sisällä on joustava kuminauha. Housujen edessä on laskokset eli housut ovat ns. ukkohousujen malliset. Housujen sivuissa on taskut. Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat noin nilkkojen kohdalle, riippuen housujen koosta ja naisen pituudesta. Takana on viirutaskut. Koska housuissa on korkea vyötärö, tulee haarasauma roikkumaan muutaman sentin. Minulla on housuista päällä koko XS. Housut ovat reilua kokoa.

 

Becent pitkähihainen paita

Becent paidassa on ihana ”Pumpulia iholle” oleva materiaali. Paidassa on kapea ja terävä V-kaula-aukko, joka on hieman syvempi. Hihat ovat täyspitkät. Rinnan alapuolelle on pieni poikkileikkaus, joka mahdollistaa kauniin vekin paidan eteen. Paita on vyötärön kohdalta hieman slimmattu ja vekki antaa tilaa lantion kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko S. Paita vastaa normaalia kokoa.

  • Becent pitkähihainen paita € 79,95 beige ja musta

 

Uusia korvakorujakin on meille saapunut. Yritän kuvata ne mahdollisimman pian.

 

Ihanaa, kun Becent mekko on ns. normaalin kokoinen! Joskus saman sarjan mekot ovat olleet hurjan isoja kooltaan ja olen joutunut ottamaan koon XXS vaikka normaalisti käytänkin kokoa S.

 

Becent mekko

Becent mekossa on aivan ihana ”Pumpulia iholle” oleva materiaali. Mekon kaula-aukko on O-mallinen. Hihat ylettyvät juuri kyynerpäiden alapuolelle ja malliltaan ne ovat leveähköt. Malliltaan mekko on suora ja se loppuu noin polvien kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa. Mekko joustaa, mutta mekon ja vartalon väliin tulee jäädä happea, ettei se nappaa pepusta ja lantiosta kiinni.

 

Becent mekkoa löytyy koot XXS-3XL

 

Punainen väri jatkuu voimakkaana myös ensi keväänä eli ethän miellä sitä yksinomaan Joulunaikaan! ps. valkoiset tennarit keväällä punaisen mekon kanssa ovat 10/10!

Musta toimii aina ja se on helppo asustaa myös ”pieneen menoon” sukkiksilla, koruilla ja kengillä.

 

Minulla on jalassa meidän uusi Laura bootcut farkkumalli. Nämä ovat ihanat, koska materiaali on ohkaisempaa farkkua ja farkut ovat joustavat! Lisää näistä vielä tänään 🙂

 

Päälläni olevassa Becant lyhythihaisessa paidassa on samanlaiset hihat ja malliltaan paita on kaula-aukkoa lukuunottamatta ihan sama kuin Becent mekko

 

Becent lyhythihainen paita

Becent paidassa on ihana ”Pumpulia iholle” oleva materiaali. Paidassa on V-kaula-aukko, joka ei ole syvä. Tässä paidassa kaula-aukko ei ole yhtä syvä kuin pitkähihaisessa Becent paidassa. Hihat ovat löysähköt ja ne ylettyvät kyynerpäiden alapuolelle. Hihat ovat samanlaiset kuin saman sarjan mekossa. Malliltaan paita on ihan suora ja se ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko S. Paita vastaa normaalia kokoa.

 

Yhdistin paitaan Cocent merenneitomallisen hameen

Katso laaja esittelyvideo uusista ”Pumpulia iholle” olevista tuotteista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

3 kommenttia

  1. Pumpulia iholle sarja on aivan huippu. Materiaali on suloisen pehmeä, helppo hoitaa ja sarjan asuja voi todellakin miksailla mieleisekseen.

    Nyt on niin sähäkkä punainen, että ihan hyppään ilosta voltin. Punaista on aika harvoin tarjolla eikä se todellakaan ole vain joulun ajan väri. Kiva, jos punainen kausi jatkuu vielä keväälläkin. Piristää ja toimii kuin vitamiini; tekee olon pirtsakaksi.
    Ihana video ja tuo Katan huulipuna on täydellinen sävyltään. Tykkään.

  2. Olen tykästynyt tähän ihanaan ja miellyttävän oloiseen vaatteeseen. Punainen väri, mitä hehkutusta saakaan aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *