Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Siis mikä ihana Brynn sarja!

Nyt on esittelyssä sellainen sarja, että en tiedä mitä sanoisin. Sarja vaati kaksi kappaletta videoita. Nämä kummatkin videot löytyvät postauksen lopusta. Videoista johtuen jätän kuvat vähäiselle tässä postauksessa, ettei tule ähkyä 🙂 Vaikka täytyy kyllä myöntää, että asukuvat ovat ihania ja nämä asukuvat ovat erilaisia kuin videolla olevat tuotteet.

Brynn sarjan tuotteet ovat pehmoista ja joustavaa velouria! 

 

Tiana neuletakki

Tiana neuletakki on pehmoinen ja viehättävä. Neuletakissa on O-kaula-aukko. Edessä on kauniit, hieman isommat napit. Malliltaan neuletakki on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on neuletakista päällä koko XS. Neuletakkia voi pitää kiinni neuleen tavoin tai pukea sen alle topin tai paitiksen.

 

Niira neule kultaisilla napeilla

Niira neule on pehmoinen ja kiva neule moneen menoon. Neuleessa on kaunis, kohopintainen salmiakkikuvio. Neuleessa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Hihansuissa on muutama kullanvärinen nappi. Neuleen helmassa on resori. Minulla on neuleesta päällä koko 36. Neule vastaa normaalia kokoa.

 

Päätähti: Brynn Aida midihame

Brynn Aida hameessa on joustava, sileäsametti eli velour kangas. Hameessa on sama malli kuin ”Pumpulia iholle” olevissa Aida hameissa. Vyötäröllä on kuminauha, hame on istuva lantiosta ja helma kapenee trendikkäästi alaspäin. Takana on halkio. Tässä hameessa on käärmemäinen kuosi. Minulla on hameesta päällä koko S eli sama koko kuin Aida hameestakin. Velour kangas on helppohoitoista pese ja pidä materiaalia. Velour tulee pestä nurin päin.

 

Brynn Pannie velour paita

Brynn Pannie paita on reiluhko paita, jossa on ihana joustava velour eli sileäsametti materiaali. Paita on samaa sarjaa Brynn Aida hameen kanssa. Paidassa on O-kaula-aukko ja lasketut olkasaumat. Hihat ovat löysähköt ja ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Malliltaan paita on suora ja sen sivusaumoissa on halkiot. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilua kokoa eli siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

 

Katso stailausvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *