Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paljettihame ympärivuotiseen käyttöön

Rakastan stailata erilaisia asukokonaisuuksia. No, se ei varmasti 9 vuoden ja 11 kuukauden aikana ole tullut epäselväksi. Aivan, Katan Tyyliblogi lähenee 10-vuotis syntymäpäivää!

Keksin idean, kun mietin miten syksyn ja talven juhla-asuja saa stailattua arkikäyttöön, että haluan stailata paljettihameen sekä kesä- että talvikäyttöön. Paljetti mielletään pääsääntöisesti talveen ja juhlaan, mutta mielletään me paljetti ympärivuotiseen käyttöön!

Kesän stailauksissa puin paljettihameen kanssa laadukkaan T-paidan. Sellainen on hyvä löytyä jokaisen vaatekaapista. Vaalea T-paita neuleen alla, niin että T-paidan kaulus näkyy neuleen/neuletakin alta on nyt trendikäs pieni yksityiskohta. Toinen, mikä on nyt trendikästä on se, että neuleen pukee harteille, myös takin päälle puetaan neule harteille.

 

Talven stailaukseen yhdistin valkoisen Cally paitapuseron. Cally paitapusero kuuluu meidän vakiotuotteisiin, mutta nyt se on muutamassa koossa varastosta loppu, mutta täydentyy marraskuussa. Mutta paitapuseron ei tarvitse olla Cally paitapusero vaan vaikkapa joku muu näistä:

  • Enso
  • Olena
  • Marin
  • Iris
  • Crop
  • Meri
  • Siggi
  • Wilma
  • Siiri

Paitapuserot löytyvät täältä.

Everlotta ja Esmi cashmir neuleet löytyvät täältä.

Myös mustan paljettihameen kanssa puin vaalean T-paidan päälleni. Valkoiset tennarit ovat luottokenkäni. Ne raikastavat asun kuin asun ja tuovat niihin juuri kaivattua rentoutta. Doppwoman Toppajakku on asuun 10/10. Beige DW Toppajakku loppui salama vauhtia ja sitä saadaankin lisää ensi vuoden huhtikuussa.

 

Teffania paljettihame

Teffania paljettihameessa on joustavaa ja pehmoista materiaalia päällä. Hameen vyötärönauhan sisällä on kuminauha. Hame istuu kauniisti vyötäröltä ja lantiosta ja jatkuu suorana polvien alapuolelle. Hameen vasemmalla puolella on halkio. Minulla on hameesta päällä koko 34.

 

Musta jakku tuo asuun aina ryhtiä ja joko juhlavuutta tai rentoutta. Tässä tapauksessa virallisuutta. Päällä noleva jakku on loppuunmyyty mutta muita mustia jakkuja löytyy  täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Huh, en olisi uskonut paljetin taipuvan näin moneen menoon. Ihan hämmästyin ja ihastuin. Paljettia täytyy kokeilla itsekin laittaa muuhunkin kuin vain talveen ja juhlaan. Kata, olet kyllä stailauksen mestari!

    Punainen paljetti on pirteä, pirskahteleva ja todellakin silmiin pistävä. Raikas ja tuo ryhtiä olemukseen.

    Musta paljetti on hillitympi, hienostuneempi, mutta huikean kaunis. Valkoiseen paitapuseroon yhdistettynä musta paljetti on voimakas yhdistelmä. Lumoavan kaunis yhdistelmä.

    Postaus pisti ajattelemaan, että joillakin on silmää, tyylitajua ja kekseliäisyyttä synnyttää upeita kokonaisuuksia. Kata, sinä olet juuri sellainen, joka osaa, uskaltaa ja ideoi uusia comboja. Inspiroit ja vinkkaat sekä rohkaiset meitä muitakin kokeilemaan. Pukeutumisen ei tarvitse olla tylsää ja tämä postaus oli oiva osoitus siitä, että vaatteilla saa ihmeitä aikaan eikä säihke kuulu vain juhlaan.

    • Hei Jaana, ihanaa kun tykkäät 🙂 No kyllä, kannattaa kokeilla muuhunkin kuin tosiaan vain juhlaan ja eritoten talveen. Kiitos, keksin kyllä asukokonaisuuksia 🙂 Ihanaa, kun niistä saa ideoita omaan pukeutumiseen, se onkin tässä Blogissa parasta 🙂 Ihanaa viikkoa! Kata

  2. Punaista ja mustaa settiä mistä valita.Erityisesti jakku kruunaa asun.

    • Hei Annamaija 🙂 Jakku on tyylikäs ja kiva, kun se on ihan erilaista materiaalia kun muu asu. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *