Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhlavat neuleet

Juhlavat neuleet ovat käteviä. Ne voi pukea juhlavampiin menoihin erilaisten alaosien kanssa, mutta ne voi pukea myös arkeen, kun alaosan ja kengät pitää arkisina.

 

Thani neuleessa on leveähköt hihat, mikä tekee klassisesta perusneuleesta juhlavamman

 

Thani neuleet

Thani glitterneule on ihanan pehmoinen! Neuleessa on O-kaula-aukko ja pitkät, löysähköt hihat. Malliltaan neule on suora, laatikkomainen ja se loppuu lantiolle. Minulla on neuleesta päällä koko S. Neule vastaa normaalia kokoa.

 

Cedar nahkahousut

Cedar nahkahousut ovat upeat. Nahka on joustavaa ja mukavan tuntuista päällä. Housuissa on kuminauha vyötärö eli housut vain vetäistään jalkaan. Housut istuvat napakasti ja lahkeet levenevät hieman ja ovat vajaamittaiset. Minulla on housuista päällä koko 36.

Cedar nahkahousut ovat parhaimmat nahkahousut mitä minulla on koskaan ollut. Ne ovat todella mukavat jalkaan ja viihdyn niissä. Ovat minun luottohousut!

 

Itselläni on neuleiden alla pelkästään nuden väriset rintaliivit. Luonnossa neule ei näytä läpikuultavalta, mutta näissä kuvissa rintaliivit kuultavat hieman läpi. Neuleiden alle voi pukea Hydda topin, joka on loistava toppi yläosien alle. Toppi tuntuu hyvältä iholla ja on kuin ns. ”second skin”. Varsinkin talvisin on kiva pukea toppi yläosien alle, ohutkin toppi lämmittää kun se on vartalonmyötäinen.

 

Koitamme kuvata uudet korvakorut mahdollisimman pian. Niitä on iso kasa ja ne ovat super kauniita. Kultaiseen neuleeseen yhdistin tummanvihreät korvakorut ja tähän mustaan yhdistin Helsinki Jumbot 🙂

 

Glitterpussukka tulee verkkokauppaan tämän päivän kuluessa! Pussukkaa löytyy mustana ja sen hinta on € 49,95.

 

Tässä vielä loistava toppi, jossa on ohutta hopealankaa kudottuna mustan sekaan. Toppi on loistava yksistään, mutta toimii myös esim. jakun alla.

 

Taz holkkihihainen toppi

Taz toppi on joustavaa materiaalia. Toppi on myös pehmoinen ja notkea. Topissa on pieni pystykaulus, niskassa on kaksi nappia. Hihat tipahtavat reilusti olkapäiden alapuolelle. Malliltaan toppi on suorahko ja sen helma on kauniisti pyöristetty. Toppi ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Toppi on musta ja mukana on hopea lankaa. Minulla on topista päällä koko XS. Toppi on reilua kokoa, suosittelemme siitä yhtä kokoa pienempää kuin normaalisti käyttää. Toppi toimii alaosan päällä sekä sisällä.

Pieni Reel video kultasesta neuleesta 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Kauniit, säihkyvät neuleet ihanine yksityiskohtineen: levenevät hihat ja pystykaulus sekä tietty aavistus bling-blingiä.
    Arkeen tai juhlaan alaosasta, kengistä ja asusteista riippuen. Säihkyvä pussukka kainaloon ja juhlakausi voi alkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *