Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhlavan kulmakivi sarjan ”Taftan stailaus 6. eri tavalla”

Kauniilla juhla-asuilla jatketaan myös tämä viikonloppu. Nyt esittelemme Gabin kanssa upean Tafta sarjan. Sarjaan kuuluu kolme erilaista tuotetta eli jakku, mekko ja hame. Stailasimme nämä tuotteet Reels videolla 6 eri tyylillä. Teimme asuista myös kertomusvideot ja ne laitankin tänne kuvien väliin.

Sen verran haluan Tafta sarjasta sanoa, että minusta tämä on jälleen kerran sellainen sarja, joka voi jäädä vaatekkaappin eli tuotteet ovat ns. ikuisuustuotteita. Näitä ei pueta joka päivä päälle eli eivät ole niitä jokapäivisiä kulmakiviä vaan nämä ovat ”juhlavia kulmakiviä”

 

Tafta sarjan jakkua on valmistettu shampanjan ja mustan värisenä. Muut sarjan tuotteet on valmistettu ainoastaan mustina

ps. Minulla on kaikista Tafta sarjan tuotteista päällä koko XS ja Gabilla on koko S. Välillä kysytään meidän pituuksia eli minä olen 163 cm ja Gabi on 170 cm.

 

Tafta jakku

Tafta jakku on super söpö. Jakussa on pyöreät kaulukset. Kauluksessa on hakanen eli jakun saa hakasella kiinni, jos haluaa. Hihat ovat pussimaiset ja hihojen reuna on käännetty sisälle ja ommeltu vuoreen kiinni eli tämä boostaa pussimaisuutta. Hihat ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Malliltaan jakku on suora ja se loppuu lonkkaluiden kohdalle.

 

Yhdistimme Gabin kanssa alaosaksi nahkaa. Gabilla on jalassa Cedar nahkahousut ja minulla Wook nahkahame. Minun luottotuotteita molemmat! Rakennan niiden varaan talven vaatekaappini jo toista talvea. Laitoin Tafta jakun hakasella kauluksesta kiinni ja kietaisin kaksi helminauhaa kaulusten alle. Jakun alle meillä on Camilla pitsi/ribbi topit.

 

Gabi asusti mekon mustilla asusteilla eli korkkareilla ja paljettilaukulla. Gabin asuun sopii myös mustat sukkahousut

 

Tafta mekko

Tafta mekko on juhlava mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja selässä on nappi. Hihat ovat pussimaiset ja ne ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Mekko levenee A-linjaisesti alaspäin ja loppuu noin polvien kohdalle. Mekon sivuissa on taskut. Mekossa on puolivuori eli se ylettyy ylhäältä alaspäin noin vyötärön kohdalle.

 

Minä asustin mekon beigen värisillä asusteilla eli korkkareilla ja paljettilaukulla. Minun asuun sopii vaaleat sukkahousut

 

 

 

Tafta midihame

Tafta midihame on upea! Hameessa on vyötärönauha ja vetoketju. Hame levenee alaspäin A-linjaisesti ja loppuu lähelle nilkkoja. Hameen sivuissa on taskut. Hameen koon määrittelee vyötärön mitta.

 

Yhdistin midihameeseen Melba röyhelökauluspaidan € 99,95

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

    • Hei Anne, ihanaa kun tykkäät 🙂 Ovat kyllä upeita! Mukavaa viikkoa, Kata

  1. Juhlat sen kuin jatkuu ja nämä Tafta sarjan tuotteet ovat ikuisuustuotteita: ajattomia, juhlavia ja tyylikkäitä.

    Molemmat rouvat säihkyvät kilpaa asujen kanssa. Kaunista, juhlavaa ja naisellista pukeutumista juhlaan. Asusteet ovat mietitty tarkkaan asuihin sointuvaksi. Upeaa!

    Huokaus, mikä ihana postaus jälleen ja pistää pään pyörälle, koska juhlakauteen on aivan mielettömiä asuja Dopp pullollaan. Vallinanvaraa on todella runsas.

    • hei Jaana, No jep, juhlat jatkuvat! Ja valinnanvaraa löytyy, tämä ei jää vielä tähän 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, kaikille jotain. On mekko ja on hame ja on yläosa alaosille 🙂 Mukavaa viikkoa sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *