Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Helmat lyhenevät

Kuten olen kertonut, ovat hameet nyt se syksyn ja talven juttu. Helmat ovat olleet pitkiä jo jonkin aikaa ja pitkät helmat jatkavat edelleen mallistoissa. Mutta kun muotialalla ollaan, niin aina jotkut asiat/tuotteet ovat enemmän pinnalla tai ”muodissa” kuin toiset asiat tai tuotteet. Onneksi mikään ei ole totaalisesti out, vaan jotkut ovat enemmän in. Minusta pääasia pukeutumisessa on se, että

  1. itse viihtyy asuissa ja kokee omakseen mallit tai värit, olivat ne mitkä tahansa
  2. vaatteet istuvat ja ovat oikean mallisia omalle vartalolle

 

Niinhän se menee, että pitkän jälkeen tulee lyhyt. Kapeiden jälkeen tulee leveät. Oversize mallien jälkeen tulee slimmatut mallit, maanläheisten värien jälkeen tulee kirkkaat värit jne. eli ymmärrät mitä tarkoitan.

Trendi on nyt lyhkäiset minihameet, mutta mehän emme super lyhkäisiä minihameita käytä, joten tällaiset aikuisen naisen minihameet ovat tyylikkäitä ja meidän makuumme soveltuvia

Tässä postauksessa olen stailannut Lisette hametta työkäyttöön ja pieneen menoon!

 

Upea punainen väri Melba paidassa taittaa lämpöiseen

 

Lisette hame

Lisette hame on säämiskän tuntuista materiaalia. Hameessa on vyötärönauha ja edessä on nappi ja vetoketju. Malliltaan hame on suora ja se loppuu polvien yläpuolelle. Hameessa on vuori. Hameen sivuissa on taskut. Hame on kivan tuntuinen päällä ja helppo stailata moneen menoon. Minulla on hameesta päällä koko 36. Hame tipahtaa aavistuksen vyötäröltä alaspäin.

Wolfordin 66 den sukkahousut massukkatuella ovat markkinoiden parhaat! ne eivät valu, vaan pysyvät napakasti jaalssa, ne ovat laadukkaat ja kestävät eli yhdet talvella riittävät! Annan niille arvosaksi 10+++++++++

 

 

Melba röyhelökauluspaita

Melba on super upea paita. Paidassa on O-kaula-aukko ja ylempänä on yksityiskohtana kaunis nappi. Muut napit ovat nappilistan sisällä. Paidan edessä, kauluksen alla on röyhelöä. Paidassa on raglan malliset hihat. Hihat ovat hieman pussimaiset ja hihansuissa on kuminauha ja röyhelökantti. Malliltaan paita on suora ja helma on aavistuksen pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

 

Lexington jakku

Lexington jakku on upea! Materiaali on joustavaa ja jakun istuvuus hyvä. Jakussa on kullanväriset napit edessä ja hihansuissa. Edessä on tuplanapitus eli ensin laitetaan sisänappi kiinni ja sitten päällinappi. Jakku on edestä V-mallinen eli se tekee jakusta kevyemmän näköisen ja pidentää jalkoja, kun jakku ei katkaise silhuettia edestä. Malliltaan jakku on slimmattu. Minulla on jakusta päällä koko XS.

Jakku toimii saman sarjan housujen kanssa, mutta myös irtojakkuna vaikkapa mekkojen päällä.

 

Viscon neule

Viscon neule on kaunis perusneule, joka ylettyy noin haarasauman kohdalle. V-kaula-aukkoa kiertää tyylikäs resori, joka toistuu hihansuissa ja neuleen helmassa. Malliltaan neule on suora ja reiluhko. Minulla on neuleesta päällä koko 34. Neule on pehmoinen ja ohuehko neule.

 

 

Enso pitkä paitis helmillä

Enso on pidemmän mallinen paitapusero, joka on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Se ylettyy edestäkin haarasauman alapuolelle. Paitiksessa on pitkät hihat ja hihansuissa on nappi. Malliltaan paitis on ihan suora ja sen helma on pyöristetty. Kauluksen reunaa kiertää kauniit valkoiset helmet. Helmikaulus on napeilla kiinni paitiksessa eli kauluksen saa irti. Kaulus tulee irroittaa myös pesun ajaksi ja laittaa se pesupussiin ja pesukoneeseen. Minulla on paitiksesta päällä koko XS. Paitiksesta kannattaa ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää, koska paitis on reilua kokoa.

 

Paitiksen voi myös sitoa eteen, mikä näyttääkin aika kivalta!

Astor stretch saappaat ovat loistavat lyhkäisemmälle naiselle, koska saappaiden varret ovat hieman lyhkäisemmät eli ne eivät ylety polveen asti!

 

Itse viihdyn kaikissa hameen pituuksissa. Kesällä suosin enemmän pidempiä helmoja mutta talvella kun saan pukea rakastamani sukkahousut jalkaan, niin polven yläpuolellekin oleva hame toimii ja viihdynkin siinä erityisen hyvin. Kivaa vaihtelua midihameille.

Entä sinä, mini vai midi on suosikkisi mitta hameissa?

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Mini, midi vai maxi? Kaikki pituudet menee mekoissa ja hameissa, mutta riippuu tilaisuudesta ja omasta fiiliksestä. Tosin Katan mainitsemat Woldfordin sukkahousut päällä tuntuu aina hyvältä ja varmalta pukea se mini mittainen hame tai mekko.

    Melba paita on chic. Röyhelöt ovat upeat ja samoin värit; upea punainen ja hillitty kerma.

    Lisette hame on aikuisen naisen klassinen minihame. Toimistoon voisin laittaa sen juuri Wolfordin sukkiksien sekä upean Lexinton jakun kanssa. Jos paitana olisi punainen Melba paita niin wau, mikä poweri annos ja ei epäilystäkään, että tämän vaatteen kantaja on bosslady.

    Voiko valkoisia paitapuseroita olla koskaan liikaa? Ei ja tämä Enso paita on taas osoitus siitä. Mitkä kaulukset! Valkoinem paitis pelastaa ja raikastaa aamulla, kun olo on väsynyt. Huulille raikas puna, niin jo häipyi väsymys.

    Neuleet ja villatakit käytävä itse läpi ja hankittava muutama pelastamaan talven kylmyyksiä vastaan. Lettie neuletakki tåytyy tarkastella paremmin. Kutittaakohan materiaali?

    Tämän postauksen asusteissa on monia kivoja ja käytännöllisiä. Laukuista erityisesti punainen pikkuinen laukku sekä ruskea isompi pussukka iski silmääni. Saappaat täytyy myös tulla katsastamaan. Huikea postaus taas ja koko viikko ollut täynnä uskomattoman postauksia kauniine asukuvineen.

    • Hei Jaana, Kiitos, ihanaa kun tykkäsit postauksesta ja koko viikon postauksista 🙂 Valkoisia paitapuseroita ei voi olla liikaa. Vaikka niitä yhdistääkin väri valkoinen, voi se jäädä siihen 🙂 kaikki ovat hieman eri mallisia. Minultakin löytyy useita valkoisia paitapuseroita, hieman erilaisten alaosien kanssa käytettäviksi. Minua ei neuletakki kutittanut, mutta yksilöitä ollaan. Vaikea sanoa 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata

  2. Punainen röyhelöpaita säväyttää.Minihame mustien sukkahousujen kanssa pidentää jalkoja.Kultanapit jakussa edukseen.

    • Hei Annamaija 🙂 Kyllä, punainen paita on todella säväyttävä, uskomattoman hieno väri! Jakku on kaunis ja kultanapit tuovat jakkuun ripauksen luksusta. Mukavaa sunnuntaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *