Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusien housumallien ja jakkujen esittely

Teimme Gabin kanssa videoesittelyn meidän uusista housumalleista. Videolla esittelemme uuden joustavan jersey sarjan eli siihen kuuluu kaksi erilaista housua sekä jakkua.  Esittelemme myös loistavat Chino housut ja stylet Chiara housut.  Minulla on videolla jalassa Bella bootcut housut, jotka soveltuvat myös hieman lyhkäisemmille naisille.

Katso kattava housuvideo postauksen lopusta!

 

 

Tässä kuvassa Gabilla on jalassa Togo housut. Nämä on suoralahkeiset housut ja nämä soveltuvat myös pidemmille naisille eli lahkeet ovat pitkät. Tässä uudessa sarjassa on laatuna joustava jersey. Ihana materiaali iholle, joustava ja miellyttävän tuntuinen. Gabilla on päällä uusi Bani jakku, joka on hieman lyhkäisempi jakkumalli.

 

Tässä Gabilla on jalassa saman sarjan Mamosa housut. Näissä on yksi lahkeen pituus ja myös nämä ovat joustavaa ja ihanan tuntuista jerseytä. Jakkuna Gabilla on Convoy jakku, joka on hieman pidempi, se ylettyy juuri pepun alapuolelle.

Katso video! Kerromme ja esittelemme huolellisesti uudet housumallit sekä jakut!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Mahtavat postaukset senkuin jatkuvat ja nyt housut, mitkä tuottavat monelle ostohetkellä päänvaivaa, niin myös minulle. Dopp pelastaa silloinkin.

    Dopp on ehdottamasti Suomen paras liike mistä kannattaa mennä metsästämään housuja. Palvelu on ensiluokkaista, valikoima on runsas sekä laadukas sekä bonuksena.hyvä tunnelma liikkeessä. Apua saa, jos tarvitsee, mutta tyrkkyjä ei olla.

    Tykkään erityisesti, että välillä heitetään ”villi kortti” ilmaan ja tuodaan vaate mitä ei itse ehkä.valitsisi, mutta sopii täydellisesti. Ikimuistoiset ruutuhousut olivat juuri tälläiset. Nyt jo eläköityneet housut eli kotihousuina.

    Tämän päivän housuista löytyy jokaiselle jotakin varmaan myös upeille pitkäsäärisille.
    Upeita housuja ja ihanaa, kun vyöt tekevät paluun samoin kuin jakut.

    Postauksen housut vaativat ainakin minulta tarkempaa tutkimista, mutta sovittelu Doppissa ei ole tuskaa. Rakastan sitä iloisen kuplivaa, ystävällistä tunnelmaa sekä ammattimaista, mikä liikkeessä on. Lisäksi tykkään, kun vaatteet ovat erityisen siististi esillä sekä värimaailma on harmoninen.

    Verkkokaupan kautta on tullut housuja tilattuja ja huteja ei tule, kun Kata kertoo tarkat mitat. Vahva suositus Doppista kaikille jotka pähkäilevät vaatehankinnoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *