Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi mekko Antoinett sarjaan!

Meidän suosittu Antoinett Pallomekko on saanut seurakseen uuden mekkomallin nimeltä Beate! Moni onkin kysellyt hieman lyhkäisempää mallia Antoinett mekkosarjaan ja nyt on tarjolla tämä ihana mekkomalli, missä on kaunis helma.

 

Beate mekossa on samanlainen yläosa ja samanlaiset hihat kuin Antoinett pallomekossa

 

Beate mekosta on valmistettu syksyinen luumu sekä klassinen musta

 

Antoinett Beate mekko

Beate mekko kuuluu suosittuun Antoinett mekko sarjaan. Mekossa on hieman venemallinen kaula-aukko. Olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat pitkät. Hihansuissa on kauniit luumu/kultaiset napit. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on vartalonmyötäinen ja siro ylhäältä ja vyötärön jälkeen mekon helma levenee kevyesti alaspäin ja helmassa on vekkikantti. Mekko ylettyy juuri polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Tämä mekkomalli vastaa normaalia kokoa, kun taas Antoinett pallomekosta tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

 

Minulla on jalassa Wolfordin 66 den Tummy control sukkahousut, jotka ovat maailman parhaimmat sukkikset!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Ihana mekko! Tuo luumuväri saa Katan hehkumaan. Taitaa olla syksyn paletista. Ihastuin siihen, koska itsekin olen syksy.
    Kun löysin sinun blogin ja teidän videot, niin ihastuin.
    Vaatteissa on tyyliä ja ajattomuutta!

  2. Upea Beate mekko niin luumuna kuin mustana. Mekon helma on viehko ja naisellinen.

    Jos haluaa todella hyvät ja kestävät sukkahousut niin Katan esittelemät todellakin ovat juuri sellaiset. Ihan best!

    Mitkä kengät Kata sinulla on jalassasi? Kiiltävä kärki iski silmääni ja malli näyttää tosi styleltä. Kengät menevät niin mekkojen kuin housujen kanssa varmaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *