Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi Doppwoman Saronki saapui!

Valmistimme Doppwoman Saronkia ensimmäisen kerran tänä kesänä. Kun Saronki oli niin suosittu, että se loppui saman tien, päätimme valmistaa siitä uuden erän. Tässä Sarongissa on erilainen kukkakuosi, mutta Sarongin värit noudattavat meidän tyylikästä ja ajatonta linjaa.

 

Moni matkustaa lämpöiseen talven aikana. Tämä onkin Sarongin ideana eli nyt meiltä saa Saronkia läpi vuoden, mikä onkin talvimatkailuun ihana pakata mukaan. Saronki on kevyt, se ei rypisty ja se sopii niin rannalle uikkareiden päälle, kuin muuhunkin menoon.

 

Doppwoman saronki

Doppwoman Sarongissa on kaunis väritys. Siinä on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Vyötärön kapeimmassa kohtaa/rinnan alapuolella on nauhakuja, jolla saronkia saa vetää tiukemmaksi oman mielensä mukaan. Helman sivuissa on halkiot. Saronki loppuu nilkkoihin. Saronki on yhtä kokoa. Se sopii loistavasti XS-3XL kokoiselle naiselle. Saronkin ry on 170 cm ja malliltaan se on suora.

Minulla on Sarongin alla lunnonvaalea Lil alusmekko

 

 

Lil alusmekko

Lil alusmekko on super pehmoinen päällä. Se sopii juuri mekkojen alle ja peittää, jos mekko on läpikuultava. Minä käytän alusmekosta kokoa XS. Alusmekko joustaa eli siitä ei tule ottaa liian isoa kokoa. Suosittelemme ottamaan siitä yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Oletko sinä lähdössä talvella lämpöiseen? 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. DW saronki on kaunis, ajaton ja käytännöllinen. Helppo sujauttaa matkalaukkuun sekä laittaa päälle, kun sitä tarvitsee. Upea kuosi,väritys sekä malli tässä saronkissa.

    Alusmekkoja tarvitsee aika ajoin ja tämä alusmekko on näppärä sekä käytännöllinen.

    Vielä ei talveksi etelän reissua suunnitteilla, vaan nyt keskityn nauttimaan syksystä toivoen tulevan talven olevan helppo ja lyhyt.

    Kata voit huoletta lomailla Lapissa The Familysi kanssa nyt. Piipahdin Doppissa shoppaamassa ja kaikki oli siellä tiptop kuten aina. Palvelu pelasi ammattitaidolla ja ystävällisesti sekä kaikki oli siististi esillä.

    Sinulla on huippu tiimi ja en ihmettele, kun tietää kuka on heidöt valinnut. Tietysti sinä Kata, upea bosslady, joka nyt ansaitset miniloman perheesi kanssa. Nauti huoletta lomastasi ja perheesi seurasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *