Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Raitaneuleet ja midihameet

Raidat ja pallot ovat klassikkokuoseja. Itse en mielelläni sekoittele kuoseja keskenään, vaikka se hyvin sallittua onkin. Oikeastaan ainoat kuosit, mitä voin kuvitella itse käyttäväni yhdessä, ovat juuri alla olevat raidat ja pallot. Se, mikä kuosien yhdistelyssä on tärkein, on väritys. Värien on soinnuttava yhteen, kuosien taas ei niinkään, koska eihän se ole edes mahdollista, mutta jos värit ovat päin mäntyä, ei asukokonaisuus toimi. Tällöin tuloksena on pelkkää sillisalaattia.

Tämän postauksen asuissa ei ole sillisalaattia tarjolla 🙂

 

Muistatko meidän super loistavan ZILKY midihameen? Sen hameen, mitä olen kehunut aina niin kestäväksi ja helpoksi niin arki- kuin juhlahameeksikin. Zilky hame ei moksahda mistään, ei edes kuraisista ja hiekkaisista mopsin koirantassuista, joka tykkää istua sylissä 🙂 Kun mopsi on istunut sylissä, nakkaan hameen pesukoneeseen, laitan sen henkarille kuivumaan ja vetäisen aamulla päälle. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?

Tutustu Zilky midihameeseen täällä. Zilky midihame € 99,95 ja koot ovat 34-46. Itse käytän hameesta kokoa 36.

 

Laurina midihame

Laurina midihame on hame, joka soveltuu ihan arkeen sekä pieneen menoon. Hameen vyötäröllä on kuminauha. Kuminauha on vyötärökaistaleen sisäpuolella. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu reilusti pohkeiden alapuolelle. Hame vastaa normaalia kokoa, vyötärönauha joustaa ja lantiossa on tilaa.

 

Linne raitaneule napeilla

Linne neule on trendikäs raitojen ja lyhkäisyyden ansiosta. Neuleessa on vene kaula-aukko ja kaula-aukon reunalla on nappeja. Hihat ovat pitkät. Neule on lyhyt ja laatikkomainen. Se ylettyy lonkkaluiden kohdalle. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on reilua kokoa.

 

Astrid nilkkurit

Astrid nilkkurit ovat klassiset nilkkurit, jotka soveltuvat niin mekkojen ja housujenkin kanssa. Nilkkurit ovat loistavat jalkaan. Nilkkureissa on venyke sekä vetoketju. Pohja on noin 3 cm korkea takaa ja reilun 1 cm edestä. Varren korkeus on n. 16 cm. Pohjallinen on irroitettava. Koossa 38=5 sisäpohjallisen pituus on 25 cm. Koot muuttuvat 0,5 cm välein eli koko 38,5/5.5 sisäpohjallisen mitta on n. 25,5 cm.

Esittelimme LIVE lähetyksessä kaikki meidän saappaat ja nilkkurit. Meiltä löytyy useita tyylikkäitä ja klassisia nilkkureita, joista Astrid nilkkurit ovat yhdet. Tutustu nilkkureihin täällä.

 

Kumpiko yläosa ja pallohame on sinun mieleesi? 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Miksausmestari Kata ja aikaansaannos ei todellakaan ole sillisalaattia vaan raikkaita sekä uudenlaisia kokonaisuuksia. Todella täydelliset miksaukset.

    Zilky hame on kyllä itse täydellisyys ja helppo. Laurina midihame sai kyllä nyt kovan kilpailijan. Ihastuin, mutta onko yhtä helppohoitoinen kuin Zilky? Mitäs sanoo Kata?

    Raitaneuleet ovat raikkaat ja Astrid nilkkurit kätevät. Hyvät nilkkurit etsinnässä, mutta millainen on näiden pohja. Pitää vai liukas?

    Itse tykkäsin vaaleasta raitaneuleesta yhdistettynä pallohameeseen enemmän. Vaikka päivät pimenee, syksyä kohti mennään niin ”taistelen” vaatteiden vaaleudella vastaan ja yritän pitää näin mielen valoisena.

    Vielä kun löytäisi pirteän punan huulille kuten Kata, niin se piristäisi. Vinkkejä Kata, please, vaikkei kuulu vaatetuksen pariin tämä puna kysely. Entäs se hehkupuuteri?

    Ihana postaus ja voimahaleja sinne Doppiin, jotta jaksatte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *