Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pitkät Delphina topit ovat taas saatavilla!

Delphina toppi sai viimeksi verkkokauppamme ihan sekoisin. Tässä on nyt uusin versio Delphina topista kahdessa eri värissä. Delphina toppi on kerrassaan mainio keksintö, koska se on helppo pukea kaikkien alle ja vieläpä se, kun se ylettyy pepun alle. Se on siis pukeva ja style ja kerrassaan käytännöllinen.

Katso postauksen lopusta video tämän postauksen asuista! Neulesettiä löytyy kaksi väriä

 

Delphina toppi

Delphina topissa on loistava idea! Toppi on joustavaa puuvillaa yläosasta, vyötärön kohtaan asti. Sen jälkeen materiaali muuttuu kankaiseksi. Kangasta on myös kauluksen fyrrykantissa ja edessä olevassa nappilistassa. Fyrrykantti on pukevasti pystykaulus. Topin helma on kauniisti pyöristetty ja topin helman edessä on halkio. Toppi ylettyy reippaasti pepun alle. Minulla on topista päällä koko S.

 

Tämän syksyn Delphina topissa on söpö fyrrykanttinen pystykaulus, joka on pukeva niskasta

 

Olen ihan liekeissä huulipunani sävystä. Kun Marika oli tehnyt meille värianalyysit, laittoi hän meille pienen värimallin meille sopivasta huulipunan sävystä. Kokeilin sitä ensimmäisen kerran eilen, kun päätin tehdä nämä kuvaukset ja videon. Täytyy sanoa, että tämä väri yllätti minut kertaheitolla. Purkissa se näytti silmääni raskaalta ja paksulta, mutta voi että se onkin kaunis väri. Juuri sopiva, ei liian överi. Lähdemme Gabin kanssa metsästämään uusia huulipuna sävyjä heti kun ehdimme. Täytyy todeta, että elokuussa olen juossut kellon kanssa kilpaa ja toivonut vain aamuisin, että selviän päivän töistä. Kaikki muu on jäänyt, myös kuntosali…

 

Klarra neule

Klarra neule on napakkaa neulosta. Neuleessa on O-kaula-aukko, joka levenee aavistuksen sivuille, ei alaspäin. Malliltaan neule on suora ja neuleen helma on aavistuksen pyöristetty edestä sekä takaa. Neule on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on reiluhkoa kokoa.

 

Luja neulehame

Luja neulehame on tiivistä neulosta. hameessa on leveä vyötärönauha, jonka sisällä on kuminauha. Malliltaan hame on suora ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Hameen sivuissa on halkiot. Minulla on hameesta päällä koko S. Hame vastaa normaalia/aavistuksen pienempää kokoa lantiosta, jonka mitta tuleekin katsoa.

 

Neulesetistä löytyy kaksi väriä eli minkki melerattu sekä musta.

Katso alla oleva Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Hei, onko Victoria mekkoa vielä tulossa koossa 34? Nimim. Pakko saada🙂

    • Hei Magui 🙂 ei valitettavasti ole tulossa enää lisää. Mutta alkiviikosta tulee vastaavan värinen mekko! Seurailethan 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

  2. Voi vietävä mitä postauksia ja asuja. Aivan älyttömän upeita! Epäilen, että Kata kuuluu siihen ihmistyyppiin, että on paineistettuna ja stressaantuneena parhaimmillaan eli selviäisi laskuvarjojääkärinäkin, koska kestää juosta kellon kanssa kilpaa ja silti tulos on priimaa. Kuntoilua työntekokin on.

    Fyrrykantti topin kauluksessa on chic. Itselläni toppi kauluksilla ja nyt tuo fyrrykantti iski silmään.

    Neulesetit ovat tosi kauniit. Musta sekä minkki, niin tyylikkäät. Reels oli aivan super style ja mikä ilo siitä tarttui päivään. Voimahali ja Kata; You rock!

    • Hei Jaana 🙂 Hah, hah! Laskuvarjojääkäriksi ei minusta kyllä olisi 🙂 Inhoan korkeita paikkoja ja kunto ei ihan ole heidän tasoa, niin ja toki ikäki on hieman eri kuin heillä. Mutta kiitos, hieno kohteliaisuus! Juu tämä työ käy ihan kuntosalista, kun kannan isoja laatikoita, kyykin alas ja ylös ja kiipeilen jatkotikkaille ja menen välillä kuin tuli pepun alla 🙂 Hiki on virrannut nyt pari viikkoa ja niin on sanonut moni asiakaskin. Ikää on moni syytellyt….itse syytän kuumaa säätä 🙂 Kiitos! Kata

  3. Tyylikäs neulesetti, etenkin minkki.Toppi pelastaa päivän.

    • hei Annamaija 🙂 Toppi pelastaa päivä, juurikin näin 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *