Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lucy rotsi on taas saapunut ja paljon muutakin!

Suosittu Lucy rotsi saapui syksyn versiona. Syksyn versiossa on untuva/höyhen täyte. Vaikka takissa onkin untuvatäyte, on takki ohut ja super kevyt. Takki on sellainen, joka on helppo pukea päälle. Tiedätkö, että on sellaisia takkeja, jotka eivät ole niin helppoja pukea päälle. Vuori voi napata paitaan, hihat voivat olla kapeat tai jotain muuta yhtä ärsyttävää 🙂 Itselläni aamutouhuissa käsi ei eksy eteisen kaapissa näihin takkeihin, vaan se eksyy sujuvasti takkeihin jotka on helppo pukea päälle.

Minusta tulee vuosi vuodelta nirsompi kaikille tuotteilla, jotka eivät tunnu hyviltä päällä tai esim. ne eivät mene sukkelaan päälle. Ihan sama asia koskee kenkiä. Hiemankin huonot kengät jalkaani, jäävät heti käyttämättä, olivat ne kuinka upeat, kauniit, mageet, stylet tahansa! 

 

Lucy rotsi

Tässä on suositun Lucy rotsin syksy versio. Lucy rotsissa on untuva/höyhen täyte. Rotsi on kevyt ja ohuehko, loistava takki ennen kuin siirrytään talvitakkiin. Malliltaan rotsi on aavistuksen kavennettu vyötäröstä, mikä tekee siitä naisellisen. Rotsissa on pitkät hihat ja hihansuissa on nappi ja vetoketjut. Rotsi ylettyy lantiolle. Minulla on rotsista päällä koko 34.

Suosittelemme ottamaan Lucy rotsista  yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää, koska rotsi on reilua kokoa.

 

Tässä neulemekossa tulen viihtymän, tiedän sen heti kun puen tuotteen päälleni. Pidän siitä, että mekkoon löytyy saman sarjan huivi. Setti on yksinkertaisen tyylikäs.

 

 

Kalado neulemekko; beige melerattu

Kalado neulemekko on tyylikäs ja eleetön neulemekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Malliltaan se on suora ja loppuu polvien kohdalle. Mekon helmassa on resori ja halkiot. Minulla on neulemekosta päällä koko S.

Kalado neulemekko on villa/cashmiriä

 

Vaihdoin Lucy rotsin Lone samettipusakkaan. Sametti pusakan väri on minkki eli todella kaunis rusehtava sävy. Minkki ja beige melerattu toimivat loistavasti keskenään.

Kitty saappaissa on vetoketju myös takana eli saappaan varren leveyttä voi itse säädellä!

 

Lone samettipusakka on loistava takki syksyllä ulkona pidettäväksi ja talvella se menee sisäjakkuna

 

Lone samettipusakka

Lone pusakassa on kaulukset ja napit edessä. Edessä on myös taskut. Malliltaan se on suora ja loppuu lantiolle. Pusakka on kevyt ja pehmoinen sekä vuoreton. Se on mukava päällä! Minulla on pusakasta päällä koko 34. Pusakka on yhden koon reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Ramita samettimekko; minkki

Ramita samettimekko on ihanan tuntuinen päällä. Se on pehmoinen ja joustava. Mekossa on kaunis kaula-aukko, jota kiertää leveä kantti. Edessä oleva V-aukko ei ole liian syvä. Olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat puolipitkät. Hihansuissa on kuminauhat. Mekko on vyötäröltä kauniisti muotoon leikattu. Mekko ylettyy polveen ja mekon sivuissa on taskut. Mekon selkäosassa on muotolaskokset. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Tria kolmiohuivi sopii myös minkin värisen samettimekon kanssa

 

Ramita mekko sekä midimittaiset Lizell samettimekot ovat ihanantuntuisia päällä. Ne ovat pehmoisia ja notkeita. Sametti, varsinkin tämä leveävakoinen sametti, on yleensä aina pehmoisempaa kuin ns. normaalivakoinen sametti. Tämä Ramita mekko on loistava arkimekko paksuilla sukkahousuilla ja nilkkureilla tai saappailla.

 

Katso esittely Lucy rotsista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Lucy rotsi on ihan lempparini ja nyt syksyversio menee kyllä harkintaan. Minustakin on tullut nykyään vaativa, jos vaate tai asuste ei heti tunnu helpolta ja hyvältä, niin ostamatta jää ja kaapista olen laittanut kierrätykseen.

    Neulemekko ja huivi ovat todella ylellisen näköisiä ja materiaalit ovat aivan täydelliset. Väri on kauniin hillitty, eteerisen kaunis.

    Samettimekko ja samettitakki ovat arjen menoon sopivat ja tyylikkäät pelastajat. Väri minkki on pehmeä ja syksyn vörimaailmaan sointuva.

    Postauksen asusteet laukut ja kengät kruunaavat asut. Katan hiukset viimeistelty, korut hillityt samoin kuin meikki, mutta huulipuna säväyttää: aivan upea väri ja sopii täydellisesti kauniille Katalle.

    Huulipuna saa Katan hehkumaan. Onko tämä se värianalyysissä löytynyt uusi huulipuna? Todella kaunis väri. Mikä ihana syyspostaus taas ja ihania ideoita syksyn pukeutumiseen.

  2. Näpsäkkä nahkarotsi,kaunis neulemekko joka käy hyvin samettipusakan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *