Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

LIVE video ja syksyn ja talven takit

Eilen aamulla pidimme LIVE lähetyksen Instagramissa. Aiheena oli syksyn ja talven takit, pipot ja huivit sekä nilkkurit ja saappaat. Kiitos kaikille LIVEen osallistuneille! LIVE tallenne löytyy Instagramin feediltä sekä myös täältä eli Pääsivulta ja kohdasta ”Seuraathan meitä”. Tallenne on kattava ja suht pitkä eli kaffikuppi mukaan ja mukavia katseluhetkiä.

Tässä meidän kauniit syksyn ja talven takit!

 

Rachel tekoturkki

Rachel tekoturkki on upea! tekoturkki on niin pehmoinen. Turkissa on kaulukset ja poletit olkapäillä. Turkki on malliltaan suorahko ja se ylettyy reilusti pohkeiden alapuolelle. Myös hihansuissa on poletit. Turkin sivussa on taskut. Minulla on turkista päällä koko 34.

Tämä on minun valinta talven takiksi! Rakastan turkin pehmoisuutta ja väriä yli kaiken 🙂

 

Kääntöpusakan toinen puoli on musta

 

ja toinen puoli on kerma

Lila untuva kääntöpussukka

Lila pusakka on käännettävä eli pusakan toinen puoli on musta ja toinen puoli on kerma. Kummallakin puolella on taskut, joissa on piilovetoketjut. Pusakassa on pieni pystykaulus. Pusakka on kevyt ja ilmava ja untuvatäyte on ohuehko. Pusakka toimii helppona ulkopusakkana ja talvisin myös sisäjakkuna. Minulla on pusakasta päällä koko 36, joka menee hyvin kiinni. Pusakka on aavistuksen pienempää kokoa.

Lila pusakka ei ollut vielä liikkeessä kun pidimme LIVE lähetystä, mutta se saapui meille eilen iltapuolessa

 

Laurana tikkitakki

Laurana on kevyt ja monikäyttöinen tikkitakki. Takissa on käytetty mustaa samettia hihansuissa ja kauluksessa. Hihansuut ovat käännetty mutta ne voi myös kääntää suoraksi, joten sametti jää hihojen sisälle. Takin olkapäillä on poletit. Takin napit ja vetoketjut ovat hopean väriset. malliltaan takki on suora, sivuissa on napilliset taskut ja takki ylettyy pepun alapuolelle. Vetoketju jää nappilistan alle. Minulla on takista päällä koko 34, Gabi käyttää takista kokoa 36. Takki on reilua kokoa.

 

Tämä untuvatakki pääsi Gabin vaatekaappiin

 

Luke puolipitkä untuvatakki

Luke untuvatakki on kaunis. Untuvatakki on pehmoinen, päällikangas on sileä ja ihanan tuntuinen. Takissa on huppu. Hupussa on kiristettävät nauhat. Takin sisällä, vyötärön kohdalla ja helmassa on myös kiristettävät nauhat. Malliltaan untuvatakki on suora ja se ylettyy reilusti pepun alapuolelle. Edessä on isot taskut, joissa on läpät painonapeilla. Myös sivussa on taskut. Hihansuissa on resorit. Takissa on kaksisuuntainen vetoketju, joka ylettyy hupun reunaan asti. Minulla on takista päällä koko 34, Gabi käyttää takista kokoa 36. Takki on reilua kokoa.

Luke on upea untuvatakki. Siitä saa kaksi erinäköistä takkia, riippuen siitä, kuina sisällä olevia nauhoja kiristää

 

Olilas on kevyt ja helppo tikkitakki. LIVEssä ollut vihreä Olilas myytiin jo loppuun ja lisää samaa väriä emme saa. Saatavilla on tummansininen ja musta eli tämä takki toimitetaan ennakkotilaajille viikon 39 aikana.

 

Olilas tikkitakki

Olilas on loistava arkitakki, joka on kevyt ja pehmoinen. Se on helppo heittää päälle ja sopii hyvin myös autoilijalle. Takissa on edessä tukeva vetoketju joka ylettyy kaulukseen asti. Takin sivuissa on taskut. Takissa on tulpavetoketju eli takin saa auki myös alhaalta. Hihansuissa on resorit. Takin helma on sivusta pyöristetty, mikä on kiva yksityiskohta. Minulla on takista päällä koko 34.

Takki on yhden koon reilumpaa kokoa kuin normaalisti. Takin ja vartalon väliin ei tarvitse jäädä enempää kuin noin 10 cm. Jos jää enemmän, on takki liian iso.

  • Olilas tikkitakki € 129,95 koot 32-46

Ennakkotilaa Olilas tikkitakki TÄSTÄ!

 

Tämä Labika untuvatakki pääsi myös minun vaatekaappiin. Olen käyttänyt kolme vuotta mustaa pitkää untuvatakkia, joten nyt halua vaihtelun vuoksi vaalean ja lyhkäisemmän takin

 

Labika untuvatakki

Labika untuvatakki on todella kaunis ja kevyt takki. Takissa on huppu ja hupussa on kiristysnauhat. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju, joka tulee ylös hupun reunaan asti. Nappilistassa on painonapit. Takki levenee ihan aavistuksen alaspäin ja loppuu juuri polvien yläpuolelle. Takin sivuissa on taskut ja edessä on pystytasku. Hihansuissa on resorit. Minulla on takista päällä koko 34. Suosittelemme ottamaan takista yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Lorelai vuoreton villakangas takki

Lorelai takki on vuoreton ja kevyt takki. Se on loistava näin syksyyn ja autoilijalla se menee myöhemminkin. Se toimii myös parempana ”teatteritakkina”. Takissa on kauniit kaulukset ja edessä on napit. Takin sivuissa on taskut. Malliltaan takki on suora ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Takin takana on leveä tamppi ja pitkähkö halkio. Takki on reilua kokoa. Minulla on takista päällä koko 34, Gabi käyttää takista kokoa 36.

 

Takin selkäosa on kaunis!

 

Tanay takki on tyrmäävän upea!

 

Tanay villakangas takki

Tanya on upea villakangas takki! Takissa on kauniit kaulukset ja takin edessä on yksi nappi. Malliltaan takki on suora ja pitkä. Takin takana on pitkä halkio. Takissa on vuori. Minulla on takista päällä koko 34, Gabi käyttää takista kokoa 36.

Löysitkö sinä suosikkitakkiasi?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Live video oli kyllä mahtava. Hyvät esittelyt syksyn ja talven takeista sekä asusteista. Pistää varmaan monen miettimään mitä pitää syksyyn ja talveen hankkia, mutta nopea pitää kyllä olla, jotta saa haluamansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *