Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kolme super mageeta takkia!

Vaikka ulkona sää on edelleen kuin linnunmaitoa, eletään silti jo syyskuuta. Kaksi vuotta sitten sää oli syyskuun alussa ihan samanlainen. Noh, syksy sieltä kuitenkin tulee, koska niinhän se on tullut joka ikinen vuosi 🙂 Teimme Reels videon, missä esittelemme kolme niin mageeta takkia, että oksat pois! Suomessa eletään pitkää ns. takkikautta eli takkeja tuleekin olla moneen lähtöön.

Tässä postauksessa ja Reels videolla olemme stailanneet 3 erilaista takkia:

  • Kari tekoturkisliivi
  • Nahkatakki
  • Ponchotakki

 

Minä yhdistin tekoturkisliiviin mustan kauniin ja ikuisen merinovilla/cashmir neuleen ja ihanan käärmehameen. Jalkaani puin reippaat lenkkarit.

 

Kori tekoturkisliivi

Kori tekoturkisliivi on super pehmoinen ja näyttävä vaate! Liivistä löytyy kaksi kokoa. Liivin edessä on painonapit ja liivissä on huppu! Hihat laskeutuvat reilusti olkapäiden alapuolelle ja malliltaan liivi on suora. Liivin sivuissa on taskut ja sen helma on pyöristetty. Liivin sisällä on nauhakuja, jolla liivin vyötäröä pystyy kiristämään ja näin liivin saa vartalonmyötäiseksi. Liivi on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa.

Koko 36 (sopii koolle 34-40)
Koko 40 (sopii koolle 40-46)

 

Kellsie neulemekko

Kellsie neulemekko on super pehmoinen ja ohuehko neulemekko. Mekossa on poolokaulus, joka ei ole tiukka. Mekko on helppo pukea pään yli. Hihat ovat pitkät ja rannekkeissa on pitkät resorit. Malliltaan mekko on ihan suora ja se loppuu lähelle nilkkoja. Gabilla on mekosta päällä koko S ja minulla on koko XS. Mekko on reilua kokoa eli siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

Kellsie neulemekkoa löytyy beigen meleratun lisäksi vaaleanharmaa melerattun ja musta. Ne löytyvät täältä

 

Nahkatakki

Nahkatakki on upea. Nahka on napakkaa ja laadukasta. Nahkatakissa on vuori. Malliltaan nahkatakki on suora ja se loppuu lantiolle. Nahkatakissa on kullanväriset vetoketjut ja napit. Minulla on nahkatakista päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36.

 

Netta pidempi kauluspaita

Netta kauluspaita on pidempi paitis eli se ylettyyy reippaasti pepun alapuolelle. Paitis on malliltaan reilu ja sellainen sen kuuluukin olla. Paitiksessa on kaulukset ja napit edessä. Hihat ovat suorat ja hihansuissa on kantti. Malliltaan paitis on suora ja sen selkäosa on kivasti toteutettu. Selkäosassa on vekki, joka antaa tilaa paitiksen lantion kohtaan. Helma on kauniisti pyöristetty. Gabilla on paidasta päällä koko 36.

Gabi yhdisti Netta paitaan napakat Easy Smart housut. Hän sai ne hyvin mahtumaan saappaiden sisälle. Leveähkö ja pidempi paita on super kiva juuri kapeiden housujen kanssa.

Vinkki: kun puet housut saappaiden sisälle, niin pue nilkkasukat tai polvisukat housun lahkeiden päälle ja vedä sitten saappaat jalkaan. Näin lahkeet pysyvät saappaissa eivätkä nouse pussille polvien kohdalle.

 

Itse olen kerrassaan ihastunut tähän Metta sarjan kuosiin. Metta sarjaan kuuluu myös polvimittainen mekko. Sekin on ihana juuri vyöllä, mutta toimii se ilman vyötäkin. Kangas on hieman tukevampaa, joten Metta sarjan tuotteet laskeutuvat upeasti. Tässä midimekossa rakastan tätä kuminauha rypytystä tuossa yläosassa sekä sivutaskuja.

 

Metta midimekko

Metta mekko on näyttävä! Mekossa on super kaunis malli. Yläosassa on kuminauha rypytystä vyötärön kapeimpaan kohtaan, jonka jälkeen helmaosa levenee alaspäin ja loppuu noin nilkkojen kohdalle. Mekossa on pussimaiset hihat ja rannekkeissa on kuminauhat. Mekon sivuissa on taskut. Niskassa on vetoketju. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Ponchotakki

Ponchotakki on näyttävä ja ihanan erilainen takki. Takissa on pystykaulus ja painonapit edessä. Hihat ylettyvät noin kyynerpäiden kohdalle. Takin takana on kuminauhakuja ja edessä vyötäröllä on nauhakuja. Nauhat voi kiristää oman maun mukaan ja solmia vyötärölle. Takin helma on pyöristetty ja se ylettyy haarasauman alapuolelle. Takin sivuissa on taskut. Takissa on ohut kevytvanu ja se on kevyt. Minulla ja Gabilla on Ponchotakista päällä koko S. Takkia löytyy kolme eri kokoa.

Koko S / 164 cm suositellaan tätä kokoa koolle 34-38
Koko M/ 168 cm suositellaan tätä kokoa koolle 40-42
Koko L/ 172 cm suositellaan tätä kokoa koolle 44-46

 

Ihana tämä Gabin asu

Mokimo neulepoolo ja Flare jersey housut

Mokimo neulepoolo on joustavaa ja pehmoista ribbineulosta. Neuleessa on pitkät hihat ja malliltaan neule mukailee vartaloa. Neule ylettyy reilusti lantiolle. Neuleen hihoissa on kauniit kullanväriset napit, jotka aukeavat. Gabilla on neuleesta päällä koko S.

Flare housut ovat ihanat, kun ne joustavat ja ne vain vetäistään jalkaan. Housuissa on korkeahko, vyötärölle tuleva yläosa ja vyötäröllä on kuminauha, joka joustaa. Housut ovat istuvat lantion kohdalta ja reisistä. Ne laskeutuvat hyvin polvien kohdalta ja jo polvien kohdalla on aavistus löysyyttä ja lahje levenee alaspäin. Gabilla on housuista päällä koko 36/32″.

Gabin poolo kultaisilla napeilla on kaunis myös hameen kanssa, vaikkapa leveähelmaisen hameen kanssa!

 

Lizell samettinen midimekko

Lizell samettinen midimekko on upea! Mekko on pehmoista ja joustavaa samettia. Mekossa on kaulukset ja edessä on piilovetoketju. Vetoketju on niin pitkä edessä, että mekon voi helposti pukea alakautta. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa toistuu samat piilovetoketjut kuin mekon edessä. Mekko on kauniisti sisäänotettu vyötärön kohdalta. Helma on suora ja edessä on halkio, joka helpottaa kävelyä. Mekko ylettyy pohkeiden alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 36. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea.

Lizell samettimekko löytyy myös kerman värisenä täältä.

Lizell samettimekolla menee ihan arkeen, mutta myös pieneen menoon!

 

Katso Reels video ja katso lisää kuvia asuista, myös eri väreissä verkkokaupastamme!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Mahtavat takit!
    Karvaliivi sopii syksyn kuulaisiin päiviin. Nahkatakki on style valinta ja ikuisuustuote. Ponchotakki on helppo heittää päälle ja lookki on rento.

    Neulemekot ovat varma syksyn merkki. Vaalea neulenekko on raikas tuulahdus ja piristää syksyn värimaailmaa. Musta taas takuuvarma.

    Metta sarjan kuosi on silmiin iskevä ja voimakas olematta kuitenkaan överi. Mekko tsi paita, niin trendikkään kaunis kuvio.

    Neulepoolo ja jersey-housut klassinen ja tyylikäs asu. Siisti ja simppeli. Iso tykkäys.

    Samettinen minimekko helppo työasu, mutta asusteilla pieneen menoon.

    Reels video nostaa hymyn huulille. Kata ja Gabi.te olette mahtavia työmyyriä ja ilopillereitå sekä teillä on stailauksen super taito.

    • Hei Jaana! No eikös 🙂 Ihania tuotteita. Kiitos, ihanaa kun tykkäsit videosta! Mukavaa viikonloppua, Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, kivoja extra takkeja molemmat 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *