Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin Tarinatuokio jakso 6; Katsaus meidän työhön

On jo kuudennen Tarinatuokion aika ja aiheena on meidän työ. Kyselitte sisäänostoista sekä miten oma mallistostamme syntyy ja siihen kurkistammekin tällä videolla. Minun työhöni kuuluu toki kaikki eli mm. liikkeen sujuva pyörittäminen henkilökuntineen, perinteiset konttorityöt, verkkokauppa, asiakaspalvelu myös verkkokaupan puolella jne..eli työtehtäväni on todella laaja ja tämä onkin yksi asia, mikä tekee työstämme niin mielenkiintoisen. Jokainen päivä on erilainen!

Kiitos kun katsoit!

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Tämä tarinatuokio 6 oli heittämättä paras.
    Tarinatuokio avasi niin hyvin teidän työmääräänne yrittäjinä, että ihmettelen mistä mieletön energianne oikein kumpuaa?

    Iso kiitos teille molemmille ilopillereille kaikesta. Työnne vaatii teiltä paljon, mutta on antoisaa ja uskon ettei kumpikaan osaisi.vaan olla oloneuvoksena. Työn vastapainona teillä on hyvät sekä teitä tukevat kotijoukot. Vapaalla vietätte yhdessä aikaa ja saatte energiaa, mikä on todella Ihanaa. Kaikista perhekuvista huokuu rauha, lämpö, läheisyys ja rakkaus.

    Voimahaleja teille molemmille ja Dopp pn kyllä pop. Liikkeessänne on kaikki aina tiptop. Doppissa köydessä saa aina hyvän mielen, energiaa ja iloisen sekä ammattilaisten palvelun upeitten ostosten lisäksi. Vaikka aina ei ostettavaa olisi, niin silti ilo tarttuu sekä saa uusia ideoita pukeutumiseen.

    Kiitos ja kumarrus sekä voimia tulevaisuuteen. Muutoksia tulee aina työelämään kuten elämäänkin, mutta olette kyllä pysyneet ketterästi muutoksien matkassa jopa korona aikana. Te olette kyllä uskomattomia eneriapakkauksia.

    • Hei Jaana! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit 🙂 Me olemme touhukkaita ja saamme lyhyessä ajassa paljon aikaiseksi. Jotkut vasta aloittaa työn kun me jo lopetamme 🙂 Meillä on myös saumatonta yhteistyötä, että aina ei tarvitse edes puhua, kun homma vain luistaa. Äitiys ei ole Gabiakaan yhtään hidastanut. Simsalabim, kun hän fixaa itsensä sekä Alexan 10 kk, laittaa hänet rattaisin ja lähtee kotoa. Tiedän, että joillakin sama homma kestää puoli tuntia kun Gabilla se kestää 10 min 🙂 Äitini tapaa sanoa, että meidän perheen naiset ei ”tuhraa”:) Vaikea suoraan kääntää sanaa, mutta uskon että sanasta saa kiinni, mitä hän sillä tarkoittaa. Mukavaa viikonloppua, Kata

  2. Kiitos kivasta katsauksesta työhönne! Entisenä sisäänostajana oli paljon tuttua mutta kuten lopussa kerroitte, niin työ on muuttunut valtavasti muutamien vuosien aikana. Olen iloinen siitä, että saan nauttia upeista, monipuolisista, todellisten ammattilaisten somepostauksista. Koska en asu Helsingissä, on inspiroivalla, laadukkaalla verkkokaupalla iso merkitys. Minusta on kyllä ihanaa asioida liikkeessä, jossa (jo aikuistuneiden poikieni sanoin) saa hypistellä vaatteita. Tänä viikonloppuna pääsin käymään myymälässä ja oli ilo seurata Doppin henkilökunnan työskentelyä kiireisenä lauantaipäivänä. Palvelu on ystävällistä, asiakkaan kauniisti kohtaavaa mutta kuitenkin niin, että halutessaan saa rauhassa ”hypistellä”. Katan takuuvarmojen pukeutumisen vinkkien myötä löytyi myös ihania ostoksia. Pieni mutta ihastuttava yksityiskohta on kauniisti pakatut ostokset tyylikkäässä DOPP-kassissa.

    • Hei Susanna, Ihana kommentti, kiitos 🙂 Kyllä, työ on muuttunut todella paljon. Toki olemme lähteneet muutokseen mukaan, se on ollut meille itsestäänselvyys. Olemme eteenpäin pyrkiviä ja tykkäämme kehittyä ja kehittää ammattitaitoamme ja kehittää uusia juttuja. Se pitää virkeänä, aktiivisena ja väitänpä myös nuorekkaana, kun on mukana ajan hengessä 🙂 Ihanaa kun kävit meillä. Lauantait ovat ihania hulinapäiviä ja ihanaa kun löysit jotain mieleistä. Tervetuloa taas ja mukavaa viikonloppua, Kata

  3. Suuri on työnne määrä, jota teette perusteellisesti ammattitaidolla. Suurkiitos teille työn sankarit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *