Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Cassandra, tekstiilinahka housut saapuivat!

Tekstiilinahkaisia Cassandra housuja löytyi meiltä viime syksynä nilkkaversioina. Tänä syksynä samaisia housuja valmistettiin täyspitkinä. Malli on ylhäältä ihan samanlainen, lahkeet ovat täysin erilaiset.

Katso esittelyvideo Cassandra housuista postauksen lopusta!

 

 

Cassandra tekstiilinahka housut

Cassandra housut ovat tekstiilinahkaa. Housuissa on kuminauha vyötärö eli housut vain vetäistään jalkaan. Housut ylettyvät noin 3 cm navan yläpuolelle. Housut ovat istuvat lantiosta ja ylhäältä reisien kohdalta, jonka jälkeen lahkeet laskeutuvat ihan suorana alas saakka. Housuissa ei ole taskuja eikä vetoketjua. Minulla on housuista päällä koko XS. Housut ovat reilua kokoa eli niistä riittää yleensä yksi koko pienempi kuin normaalisti, niin eteen ei tule pussia. Minähän olen 163 cm pitkä ja minulla on 9 cm korot jalassa. Gabi käyttää housuista kokoa S ja myös lahkeet riittävät hänen 170 cm varrelle.

Cassandra housut menevät arkeen ja myös pieneen menoon. Ne ovat todella monikäyttöiset housut pitkään syksyyn ja talveen!

 

Cacheia neule

Cacheia neuleen kaulus on kilpikonna kauluksen mallinen eli pieni poolo, joka ei ole kiristävä. Hihat ylettyvät kyynerpäiden kohdalle ja malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle. Neuleen helmassa on resorikantti. Neuleen voi pitää suorana tai kantin voi kääntää neuleen alle. Neuleen kainaloissa on myös tilaa. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on reilua kokoa.

 

Katso video, missä esittelen Cassandra housut!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Cacheia neule ja Cassandrq pöksyt ovat just itsetuntoa nostavat oikeat power girls vaatteet. Sensuelli ja särmikäs asu olematta överi. Asu, joka herättää niin itse vaatteen kantajan kuin ohikulkijan. Super ihana look!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *