Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusia ”pumpulia iholle” olevia tuotteita on saapunut!

Uusia näitä super ihania ”pumpulia iholle” olevia tuotteita on saapunut syksyn uusissa malleissa. Värit tähän syksyyn ovat vaaleanharmaa melerattu, tummansininen ja musta. Muita värejä ei tuotteista ole valmistettu tähän lähtöön.

Tein tuotteista esittelyvideon joka löytyy postauksen lopusta!

 

Beca pusakka

Beca pusakka kuuluu sarjaan ”pumpulia iholle”. Pusakassa on vetoketju edessä, kaulukset ja pitkät hihat. Pusakassa on rintataskut, jotka eivät pullahda ulos pusakasta. Pusakka ylettyy lantiolle. Minulla on pusakasta päällä koko XS.

 

Gincent pitkähihainen paita

Gincent paidassa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat. Malliltaan paita on suora ja paidan sivut on kauniisti kaarrettu. Paita on aavistuksen lyhkäisempi edestä, kuin takaa. Takaa paita ylettyy reippaasti pepun alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Vaaleanharmaa väri on melerattu eli se on eläväinen ja ihanan raikas. Vaaleanharmaa ja musta sopivat myös hyvin yhteen

 

Cocent vetoketjullinen paita

Cocent vetoketjullinen paita kuuluu ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Paidassa on kaulukset ja vetoketju edessä. Hihat ovat löysähköt ja ne ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan sivusaumat on tuotu hieman eteen ja helmassa on pienet halkiot. Tämä on hyvä ”jippo” vartalolle. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on yhden koon reilumpaa kuin normaalisti.

 

Cocent merenneito hame

Cocent kuuluu ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Hameessa on kuminauha vyötärö. Hame on tehty muutamasta eri palasesta, joten se istuu loistavasti ja mukailee kauniisti vartaloa. Hame on istuva vyötäröstä ja lantiosta ja noin polvien kohdalta se levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on hameesta päällä koko S. Hame vastaa normaalia kokoa. Hameen ei tule olla liian tiukka lantion kohdalta.

 

Gincent housut

Gincent housuissa on korkea vyötärö. Housujen tulee roikkua noin 3 cm alaspäin haarasaumasta. Housujen sivuissa on taskut. Lahkeet ovat leveähköt ja täyspitkät. Housut ovat reiluhkoa kokoa. Suosittelemme ottamaan niistä yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Vyötärö joustaa noin 6 cm, mutta lantion kohdalla tulee olla hieman tilaa. Minulla on housuista päällä koko XS.

 

Löytyykö sinulta jo monta ”Pumpulia iholle” olevaa tuotetta? Minulta löytyy useita! Rakastan niitä juuri sen pehmoisuuden takia ja ne pysyvät aina siisteinä ja silitysrautaa ei tarvitse käyttää.

Katso esittelyvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Pumpulia iholle sarja on ehdottomasti paras asusarja mitä on keksitty. Helppo, hillitty, siisti ja style. Aivan myyty koko sarjaan ja miksailen asuja yhteen ja erikseen muiden vaatteiden kanssa. Erityisesti helppohoitoisuus on isoin plussa.

    Harmaa väri sarjassa hillitty, harmoninen ja hyvännäköinen. Musta ja sininen väri ovat basic värejä, mutta harmaa on todella erilainen ja tyylikäs sävy.

    Useita pumpulia iholle sarjaan asuja löytyy ja lisää napsin, kun ovat arjen pelastajia. Kotona, töissä ja reissussa ihan best. Ei tartte silitysrautaa näyttää, vaan tuuletus, pesu ja ripustus riittää. Ihan parasta ja iholle niin miellyttävät.

    • Hei Jaana, juurikin näin! Parasta mitä on, on ”pumpulia iholle” oleva sarja 🙂 Itsekin olen koukussa sen asuihin, koska silittäminen ei kuulu TOP 3 asioihin. Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Pumpulia iholle olevat sarjat ovat tosi monikäyttöisiä ja minustakin vaaleanharmaa on kaunis uusi väri. Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *