Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea nahkahame

Nahka on varma merkki saapuvasta syksystä. Wook nahkahametta, monen suosikkia, löytyy edelleen mallistosta. Nyt rinnalle saapui pohkeiden alapuolelle ylettyvä kapea nahkahame, jossa on halkio edessä.

 

Lenina pitsireunus paita

Lenina paita on super kaunis. Paidassa on kaulukset ja napit edessä. Hihansuissa ja paidan alareunassa on pitsireunus. Paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Lenina pitsireunus paitaa löytyy kaunis kerma ja aina toimiva musta.

 

Hihansuissa ja paidan helmassa on kaunis pitsireunus

 

Bloma nahkahame

Bloma nahkahame on upea.Hameessa on vyötärönauha ja vyölenkit. Hameen sivussa on taskut. Hame on malliltaan suora ja kapea ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Edessä, vasemmalla puolella on halkio. Hameessa on vuori. Nahka on pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Minulla on hameesta päällä koko 34.

Nahkahame on sellainen hame, joka sopii moneen eri tilaisuuteen ja siitä saa aina eri näköisiä asukokonaisuuksia eri yläosilla

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Nyt on todella hot postaus! Nahka on toinen varma merkki syksystä neuleiden kanssa ja wau miten hot nahkahame. Pitkä ja ei todellakaan mummo, vaan chic. Mieletön ja hullaannuin.

    Pitsi ja nahka tyystin erilaiset materiaalit, mutta kyllä ne sointuun yhteiseen sulosointuun.

    Tyylikäs helmilaukku sekä nilkkurit siloittelee tyylin aivan mielettömän elegantiksi. Todella taitavasti koostettu asukokonaisuus taas Kata.

    Kerman värinen paita on pehmeä ja tyylikäs, mutta musta luo asuun salaperäisyyttä. Molemmat on hyviä.

    Todellakin nahkahame taipuu moneen menoon eli riippuu miksaustaidoista, oman vaatekaapin sisällöstä sekä tyylistä millaisia comboja saa synnytettyä. Ihana postaus.

  2. Nahkahame ja pitsireunuspaita supertyylikäs yhdistelmä.