Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Twinsetin 5 väriä

Ihanat twinsetit ovat landanneet DOPPiin. Twinsetti on aina, siis ihan aina, tyylikäs yläosa valinta, joka ei mene pieleen. Lyhythihainen neule toimii yksistään sekä jakkujen alla. Neuletakin voi pukea kokonaan päälle tai harteille. Harteille puettuna neuletakki on super ihana, naisellinen ja perinteinen look. Neule ja neuletakki myydään erikseen. Nämä kuvat tässä julkaisussa ovat vain jäävuoren huippu eli paljon lisää kuvia asukokonaisuuksista löytyy verkkokaupasta.

Katso esittely twinsetistä!

 

Chiara smart, pituudet 30″ ja 32″

Chiara housut ovat loistavat niin käyttö kuin pieneen menoonkin olevat housut. Housujen vyötärö ylettyy navan kohdalle. Vyötärönauhan sisällä on leveä kuminauha. Sivuissa on taskut ja edessä on saumat. Lahkeet ovat ihan suorat ja löysähköt. Minä käytän housuista kokoa 34/30″ (163 cm) ja Gabi kokoa 36/32″ (170 cm). Chiara housut ovat helppoa matskua eli ne vain pestään ja pidetään.

Harmaa ja rosa toimivat ihanasti keskenään. Vaalean harmaa laukku ja lenkkareiden vaalea pohja kirkastavat ihanasti asun

 

1. Rosa twinset

Eikö olekin herkullinen väri! Tutkimme Gabin kanssa rosan sävyä ja päädyimme siihen että se on kylmähkö sävy. Täysin sama sävy löytyy Marikan Moodcolors kesän värikartasta.

Yhdistimme rosaan hopean väriset Peking korvakorut, jotka sointuvat täydellisesti myös vaaleanharmaaseen laukkuun

 

Bloma nahkahame

Bloma nahkahame on upea.Hameessa on vyötärönauha ja vyölenkit. Hameen sivussa on taskut. Hame on malliltaan suora ja kapea ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Edessä, vasemmalla puolella on halkio. Hameessa on vuori. Nahka on pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Minulla on hameesta päällä koko 34.

Lämmin neule ja kylmähkö nahka materiaaleina toimivat loistavasti yhdessä!

 

Olly midihame

Olly midihame soveltuu niin arkeen kuin juhlaan. Hameessa on kaunis beige sävy ja kangas on aavistuksen kiiltävä ja se ei ole super ohut. Se ei myöskään rypisty helpolla, johtuen polyamidista. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö, joka joustaa. Hameessa on reiluhkosti kangasta ja hameen sivuissa on taskut. Hame loppuu nilkkoihin. Gabilla on hameesta päällä koko S.

Koko asu beigenä saa syvyyttä mustasta vyöstä ja kengistä. Samoin isot korvakorut tuovat asuun pukevuutta

 

2. Beige melerattu twinset

Beige on melerattu eli beigeen on sekoitettu ripaus vaaleata ja tummaa lankaa. Beige näyttää neuleissa mielenkiintoiselta kun sävy on melerattu. Yhdistimme tähän asuun kultakorut ja Gabilla on vyössä kultaa. Beige sävy ei ole kellertävä eli lämmin mutta se ei ole super kylmäkään. Sanoisin kokemuksella, että tämä melerattu beige sävy sopii monelle, juuri sen melerauksen johdosta.

Mehän olemme Gabin kanssa syksy naisia ja koimme viihtyvämme myös tässä beigessä meleratussa sävyssä

 

Marlene farkut

Marlene farkuissa on loistava malli. Vyötärö ylettyy juuri navan yläpuolelle. Farkut istuvat ylhäältä lantiosta myös loistavasti sekä reisistä. Polvien jälkeen lahkeet ovat ihan suorat lahkeeseen asti. Minulla on farkuista päällä koko 34. Marlene farkut ovat tyylikkäät työfarkut.

 

Isana midihame

Isana midihame on upea hame. Hame on pitkä midihame myös pidemmille naisille. Hameen edessä on sileä vyötärönauha ja takana on kuminauha venyke. Hame laskeutuu kauniisti alaspäin eli helma levenee aavistuksen ulospäin. Näin hameella on helppo kävellä ja tämän lisäksi vartalo saa kauniin linjan. Gabilla on hameesta päällä koko 36.

 

3. Sininen twinset

Tämä väri aiheutti meissä hieman päänvaivaa. Jotenkin se tuntui lämpöiseltä ja pehmoiselta, mutta kun tutkimme värikarttoja, niin viileäksi sävyksi me tämän luokittelemme.

 

Yhdistimme siniseen viileää vaaleata sekä klassista tummansinistä ja niiden kanssahan se toimii super ihanasti. Huivissa on täsmälleen samoja sävyjä kuin twinsetissä eli se oikein boostaa sinisen kaunista sävyä.

Uusia ”Pumpulia iholle” sarjan tuotteita on taas saapunut! Kuvaamme ne teille pika pikaa nähtäviksi, liikkeestä ne löytyvät jo nyt

 

Keith midihame

Keith hame on hieman kahisevaa kangasta ja hauska. Kangas ei ole paksua. Hame tulee vyötärölle ja hameessa on vyötärönauha., Vyötärönauhan takaosassa on kuminauhavenyke, ei edessä. Hameen sivuissa on taskut ja se ylettyy lähes nilkkoihin. Hameen kuuluu olla hieman ”pönkkö” eli leveähkö helmasta. Gabilla on hameesta päällä koko 36.

 

4. Harmaa melerattu twinset

Ihanaa, kun harmaata löytyy taas mallistoista. Se olikin ihan liian kauan poissa. Tämä harmaa on myös melerattu ja vaaleanharmaan lisäksi neulesetistä löytyy vaalean ja tumman sävyjä. Harmaa on värisävyltään kylmä sävy.

 

Chino housut

Chino housut ovat loistavat käyttöhousut. Vyötärö ylettyy navan kohdalle. Housuissa on vyölenkit ja sivutaskut. Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat noin jalkapöydän päälle. Housujen lahkeissa on käänteet. Minulla on housuista päällä koko 34.

Huomioithan, että asustani löytyy myös hopeanväriä korvakoruista, vyön soljesta ja laukun vetoketjusta eli kaikki sointuvat harmonisesti yhteen

 

Laurina midihame

Laurina midihame on loistava hame moneen menoon. Hameessa on kuminauha vyötärö. Hame on kapeahko ja se loppuu lähelle nilkkoja. Hameen kangas on leikattu viistoon eli se venyy lantion kohdalta. Gabilla on hameesta  päällä koko 36. Hametta löytyy myös mustana.

Eläinkuosit ovat syksyn ”Must have” tuotteita!

 

5. Musta twinset

Musta ja niin toimiva! Värianalyysin näkökulmasta musta sopii talvelle ja tummalle syksylle ja vaikka emme Gabin kanssa ole näistä kumpikaan, niin mustasta emme aio luopua 🙂 Pehmensin mustaa väriä kasvojani vasten omaan värikarttaani sopivilla isommilla korvakoruilla. Olisin voinut pehmentää edelleen lookkia kullanvävyisilla aurinkolaseilla, mutta halusin pitää lookin mahdollisimman simppelinä, niin valitsin asuun yksinkertaiset mustat aurinkolasit. Huomaatko, kuinka Gabin ruskeat hiukset pehmentävät mustaa väriä hänen kasvoja vastaan. Gabi valitsi kullansävyiset aurinkolasit omaan asuunsa.

Erivärinen huivi on myös sellainen, jonka voi kietaista kaulaan, jos esim. musta väri ei tunnu omalta

 

Minulla on jalassa beigen sävyiset Amalie housut. Beige sävy housuissa on keltapohjainen eli lämmin. Housujen iso pinta myös tuo yleisilmeeseen vaaleutta ja ripauksen lämpöä.

Rakastuin jokaiseen asukokonaisuuteen, samoin Gabi! Itse en osaa valita suosikkiani näistä asuista. Mikä asuista toimii sinulle parhaiten?

Katso Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihanat twinsetit! Värit saivat ihan pään sekaisin. Kuinka hyvin ne sopivatkin erilaisten alaosien kanssa.

    Farkuista Marlene farkut ovat ehdottomasti.suosikkini. istuvat niin hyvin ja tuntuvat hyvältä päällä. Iso suositus juuri näistä farkuista.

    Hameissa on mistä valita: nahkaista, midiä, eläinkuosia ja värejä on jokaisen makuun. Midihameet on niin stylet.

    Dopp on kyllä ehdottomasti Suomen paras housujen ostopaikka. Housuja on joka lähtöön. Itse olen tykästynyt nyt leveisiin lahkeisiin, mutta syksyksi on hankittava myös jotain kapeampaan. Amalie housut on hot, mutta chinot harmaana houkuttaa.

    Postauksen asusteet ovat nyt huolella valittu. Koko postaus sekä video on upea osoitus taas Katan sekä Gabin ammattitaidosta. Ihanaa katseltavaa sekä.todella, todella valitta suosikki asua näistä. Itse rakastuin myös jokaiseen asuun.

  2. Isana midihame suosikki.Loistava katsaus eri seteillä.