Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Raitaneule ja kaksi klassista alaosaa

Eilisessä postauksessa esittelimme teille Gabin kanssa super kauniita puuvilla neuleasuja. Tänään jatketaan samalla neuleella kuin eilenkin, mutta väritys vain vaihtui. Kaylla reitaneule on tässä postauksessa yhdistetty kahteen perustuotteeseen eli mustiin housuihin ja mustaan midihameeseen.

Eilen esiteltyjä neuleita voi myös yhdistää alla oleviin alaosiin!

 

Kaylla raitaneule

Kaylla neule on ihanantuntuista puuvillaa. Neuleessa on O-kaula-aukko. Olkasaumat on tiputettu olkapäiden alapuolelle. Malliltaan neule on suora ja se on edestä aavistuksen lyhkäisempi kuin takaa. Neule on reilun kokoinen, minulla on neuleesta päällä koko XS.

  • Kaylla neule € 119,95 sandy grey ja randy grey/vaalea raita

 

Mikähän tässä näin naurattaa? taisi olla joku oma juttu 🙂

 

Kira jersey housut ovat super ihanat jalassa ja stylet! Nämä ovat todellakin edulliset vartalolle. Ja sopivat kaikille vartalotyypeille. Mitat kannattaa katsoa verkkokaupasta. Nämä eivät ole pientä kokoa. Jos vartalomalli on suora eli lantio on kapeahko, niin näistä housuista voi ottaa jopa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Kira jersey housut

Kira housuissa on bootcut malli eli lahkeet levenevät alaspäin. Housuissa on kuminauha vyötärö, joka ylettyy reippaasti navan päälle/yläpuolelle. Housuissa ei ole taskuja eikä nappeja eikä vetoketjua. Edessä on saumat, jotka kaventavat reiden linjan. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut venyvät alla oleviin mittoihin noin 6 cm, jopa pari senttiä enemmän.

 

Ziggi midihame

Ziggi hame on loistava käyttöhame. Se on samaa materiaalia kuin suositut Ziggi ja Zella housut. Hameen takana on vetoketju, erillistä vyötärönauhaa hameessa ei ole. Lantio on aavistuksen kaarrettu ja hame on suora alas saakka. Takana on halkio ja hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 36.

 

Ziggi hame ei ole soveltuva A-vartalolle. Hame tulee jäämään siinä koossa, missä hame on oikean kokoinen lantiosta, vyötäröstä isoksi. Myös X-mallille hame ei ole kymppi, sama asia voi toistua. Toisin sanoen Ziggi midihame on loistavin suoremmalle vartalotyypille eli H ja Y vartalolle. O-vartalotyypille voi vyötärönauha jäädä liian tiukaksi.

Itse olen X-vartaloinen ja vyötärön ympärys on minulle hieman liian iso koossa 36. Koko 34 on taas liian pieni lantion kohdalta

 

Katso alla oleva video asuista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Raitaneuleet ovat kauniita ja kivan mallisia. Olisi kiva itsellekin. Sanotaan, että pyöreähkön ihmisen ei pitäisi käyttää vaakaraitaisia vaatteita. Mitä mieltä olette?

    • Hei Riitta 🙂 Kyllä näin raidoista sanotaan. Itse olen sitä mieltä, että paidan mallillla on paljon osuutta asiaan. Ja toiseksi se, että ovat raidat ihan ”tasaraitaisia” (huonompi juttu) vai eritavalla raidoitettuja kuten nämä neuleet. Myös paidan materiaalilla on väliä sekä hartialinjalla, miten se on tehty, on paljon merkitystä. Jos on kapea olkapäinen ja vartalo on O-mallinen niin tällainen neule, missä on lasketut olkasaumat ja vaakaraita, ei ole paras mahdollinen. Kapeaharteinen ei saa ryhtiä olkapäihin, joka kannattelisi neuletta vaan se laskeutuu liian nopeasti alaspäin olkapäiltä ja kun hihat ovat myös löysähköt, on tuloksena tasapaksu/roikkuva vaikutelma, joka korostaa vartalon keskikohtaa. Jos harteita löytyy on tilanne ihan eri. Hartiat kannattelevat neuletta eri tavalla ja tällöin keskikohta ei korostu samalla tavalla. Mutta periaatteessa vaakaraidat eivät ole parhaita mahdollisia vaatteita varsinkaan O-vartaloiselle. Mukavaa viikonloppua, kata

  2. Hyvä, kun kerrot, minkälaiselle vartalotyypille hame sopii. Ei tule hutiostoja 🙂

  3. Siistit simppelit alaosat yhdistettynä styleen raitaneuleeseen. Valitse mieleinen alaosa ja yhdistä se hyvälaatuiseen neuleeseen, niin tyylikäs asu, vaikka töihin on siinä.

    Ihania hymy kuvia Katasta ja nauru kuuluu elämään. En osaisi kuvitella edes Kataa huonotuulisena Mörri Möykkynä. Ei istuisi Katan olemukseen olla myrtsi.

    • Hei Jaana, neuleet ovat stylejä ja saavat aikaiseksi ”hyvin puettu” vaikutelman. Heh, heh Mörri Möykkyä en osaa kyllä esittää 🙂 Olen kyllä joskus vihainen, mutta erittäin harvoin myrtsi ja jos olen, niin muutaman minuutin vain, se menee nopeasti ohi 🙂 Kata