Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Punainen on tulevaisuuden väri

Punainen on syksyn, talven ja jopa ensi kevään väri! Voi että olen kauan odottanut punaista mallistoihin. Toki sitä aina on ollut ihan pienissä määrin, mutta nyt sitä tulee enemmän. Yksi ensi kevään mallisto on sisäänostettu ja sieltä löytyi paljon punaista. Ensi viikolla näemme muita mallistoja ja uskon, että sieltäkin saadaan myös punaista ensi kevääseen.

 

Värianalyysi

Värikouluttaja Marika kävi pitämässä minulle ja Gabille värikoulutusta viime viikolla. Toki värit ovat meille ja varsinkin minulle tuttuja, olenhan häärännyt niiden kanssa jo 40 vuotta. Mutta silti pyysin Marikaa meille ja halusimme oppeja väreistä Värianalyysin pohjalta. Koulutus oli super mielenkiintoinen. Kävimme läpi neljällä jaollisen värianalyysin eli perehdyimme kevät, kesä, syksy ja talvi ihmisiin. Marika teki myös Gabille, minulle ja minun tulevalle miniälle värianalyysin ja tulokset olivat yllättäviä, ainakin minun kohdallani.

Sinulla varmasti herää kysymys, että mitä vuodenaikoja me olimme, mutta en paljasta sitä vielä. Aiheesta on tulossa pieni video, jonka jaan sitten tänne.

 

Demi jersey mekko

Demi mekossa on ihana, joustava jersey materiaali. Mekossa on pieni poolokaulus, joka ei ole korkea ja joka ei kiristä. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on leveät rannekkeet. Mekko on kauniisti slimmattu kainaloiden alta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu juuri polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Jos etsit saman sävyistä juhlamekkoa, niin tutustu Marie midimekkoon täältä.

 

Marika teki liikkeessämme neljälle asiakkaalle värianalyysin. Värianalyysin tulokset olivat kevät, kesä ja kaksi syksyä. Kiitos asiakkaille, jotka osallistuivat Marikan värianalyysiin.

Minulta on kyselty, että rupeammeko me tekemään värianalyysejä liikkeessämme. Vastaukseni on, että ei ainakaan vielä. Tulevaisuudesta en sano vielä mitään. Meidän tarkoituksena on nyt aluksi käyttää oppeja stailauksessa, blogipostauksissa, somepostauksissa ja yksinkertaisesti halusimme lisätä ja vahvistaa amattitaitoamme värien saralla, oppia värianalyysistä ja tuoda jotain uutta teille.

Saatte lukea lisää väreistä jatkossa, toivottavasti ne kiinnostavat teitä! 

 

Demi mekon väri ja vartalotyyppi

Demi mekon punainen sävy on sinipohjainen sävy eli kylmä. Sinipohjaiset ja kylmät sävyt sopivat loistavasti talvi-ihmiselle. Mutta kun katsot minua, joka en ole talvi-ihminen, ei mekko näytä huonolta minunkaan habitukseen. Voisin itse pukeutua hyvin tähän mekkoon. Tästä päästään siihen, että jokainen käyttää niitä värejä, missä viihtyy. Jos viihdyt tässä värissä, on väri sinun 🙂

Mekko sopii mallinsa puolesta kaikille vartalotyypeille, kun puhun mekon mallista kainaloista alaspäin. Puoli poolo/korkeampi kaulus ei ole paras mahdollinen jos kaula on lyhyt, jos on leveä harteinen ja jos ei halua korostaa rintoja. Tästä voin kuitenkin sanoa sen, että minä olen leveä harteinen, mutta olkapäiden päältä alkavat hihat piilottavat leveät hartiat sisälleen ja toiseksi en halua korostaa rintoja, mutta tässä ne eivät korostu liikaa, koska mekon löysyys alkaa jo rinnan päältä eli rinnan alta.

 

Pidätkö sinä enemmän sini- vai keltapohjaisesta punaisesta väristä?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Hei,
    Saako kysyä, kuinka pitkä olet? Mietin, kuinka tuo mekko sopisi itselleni, olen 162cm. Suosin polven alapuolelle jäävää helmaa.

    • Hei M 🙂 Olen 163 cm pitkä ja käytän koko 34. Jos käytät isompaa kokoa kuin minä, pitenee mekko noin 1 cm/koko.
      Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Hei! Minulle on tehty värianyyli ja olen lämmin syksy.
    Merkeissä olenkin noudattanut tuota omaa väripalettia, hiusten värissä myös.
    Valitettavasti oman paletin värisiä vaatteita on välillä tosi vaikeaa löytää ja pitää tyytyä ” väärän värisiin” vaatteisiin.

  3. Olipa upea mekko.
    Olisi tosiaan kiva jos manitsisitte jatkossa vaatteen värin parhaimman pukevuuden myös värianalyysin mukaan. Totta on, että itsestään parhaimman version saa käyttämällä oikeita värejä. Olen itse, kuten kommentoija Tiinakin talvi-ihminen. Tuntuu ettei talvelle sopivia kylmiä sävyjä usein ole edes tarjolla. Suurin osa vaatteista on kelta- ja beigesävyisiä ja ne ovat talvelle ehdoton nou-nou.

  4. Kiva! Juuri tätä olen kaivannut. Monta verkkotilausta on jäänyt tekemättä, kun vaatteen värin sävystä, onko se lämmin vai kylmä, ei ole päässyt kuvista selville. Itse olen tumma syksy ja käytän vai lämpimiä sävyjä.

  5. Ihana,kaunis mekko.
    Sopii sinulle tosi hyvin.
    On kaunis punainen ja minäkin tykkään enemmän sinipohjaisesta punaisesta.
    Kata olet upea!!

  6. Kiitos erittäin kiinnostavasta postauksesta, joka osoittaa miten ajanhermolla olette!

    On hyvä, kun kerrot tuotteiden kohdalla onko esim. punainen kelta- vai sinipohjainen. Kuvista on usein haastava päätellä onko jokin vaate sävyiltään lämmin vai kylmä ja talvinaisena kylmät sävyt kiinnostavat.

    Odotan innolla postausta teidän värianalyysikokemuksista ja – tuloksista!

  7. Kaunis ne. kylmä punainen käy hyvin tummatukkaiselle.Keltapohjainen punainen on mieleisempi.