Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neulehameen stailaus äidin ja tyttären tapaan

Ihanaa, kun elokuu saapui! Rakastan neuleita, olen fiiliksissä kun saan pukeutua lämpimiin ja pehmoisiin neuleisiin. Teimme Gabin kanssa Reelsin neuleasuista, jossa stailasimme alla olevan Kaylla neulehameen ”Äidin ja tyttären tapaan” kuudella eri tavalla. Video löytyy postauksen lopusta.

Kaikki tämän postauksen neuleet ovat 100% puuvillaa

 

Kaylla neulehame

Kaylla neulehame on kaunis ja ajaton hame. Hameessa on leveä vyötärökaistale. Kun sen pukee vyötärölle, tulee se kääntää, koska muuten se tuntuu liian leveältä. Hame levenee kevyesti alaspäin, mutta lantion kohdalta se on vielä istuva. Vaikka hame joustaa, suosittelemme siitä omaa kokoa, ei pienempää. Minulla on hameesta päällä koko S ja Gabilla on koko M.

 

Asu 1.

Asu sävy sävyyn. Rento neule yhdistettynä lenkkareihin ja neulehameeseen.

 

Kaylla neule

Kaylla neule on ihanantuntuista puuvillaa. Neuleessa on O-kaula-aukko. Olkasaumat on tiputettu olkapäiden alapuolelle. Malliltaan neule on suora ja se on edestä aavistuksen lyhkäisempi kuin takaa. Neule on reilun kokoinen, minulla on neuleesta päällä koko XS (163 cm) ja Gabilla on koko S (170 cm).

 

Asu 2.

Gabilla on sama Kaylla neule raitaisena yhdistettynä hameeseen ja lenkkarit, jotka joiden värit soveltuvat asuun täydellisesti.

 

Neuletta löytyy myös musta/vaalean raitaisena ja se ilmestyy verkkokauppaamme illan/aamun aikana.

 

Asu 3.

Nostin hameen rinnan yläpuolelle mekoksi eli toimiihan se näinkin 🙂 Itseasiassa aika hauska jippo! Kannattaa kokeilla. Asun päällä minulla on Kaylla neulejakku.

 

Kaylla neulejakku

Kaylla neulejakku on kaunis ja tyylikäs. Neulejakussa on pussimaiset hihat. Hihat on leikattu niin, että ne kaartuvat pyöreästi ulkoreunasta ulospäin. Neulejakussa on V-aukko ja edessä on yksi nappi. Neulejakun sisällä on myös nappi eli jakku pysyy napakasti kiinni. Neulejakku ylettyy lantioluiden kohdalle. Minulla on neulejakusta päällä koko XS, mutta paitiksen kanssa myös koko S on minulle sopiva. Neulejakku vastaa normaalia kokoa. Neulejakku tarvitsee jotain alle, muuten se on liian avonainen. Neulejakkua voi pitää kiinni tai auki.

 

Asu 4.

Gabi yhdisti Kaylla neulehameeseen Kauniin ribbipaidan, jonka kaula-aukossa ja hihansuissa on pitsit. Neuletakia voi pitää kiinni tai auki ja se on kiva myös mekkojen päällä. Ja katsokaa Gabin ihanat remmiballerinat! OMG!

 

Tenley neuletakki

Tenley neuletakki on kaunis. Neuletakin hihoissa on leveät resorit, jolloin hihat jäävät aavistuksen pussimaisiksi. Neuletakissa on V-kaula-aukko ja napit edessä. Edessä on taskut. Neuletakki ylettyy noin lonkkaluiden kohdalle ja toimii kiinni sekä auki. Neuletakki on reilua kokoa, siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti. Gabilla on neuletakista päällä koko XS/S.

 

Asu 5.

Yhdistin neulehameeseen pehmoisen ja rennon Chelsea paidan. Paitaa löytyy kerman lisäksi vaaleansinisenä. Paita on kuin ”pumpulia iholle”.

 

 Chelsea paita napeilla

Chelsea kauluspaita on ihanan pehmoinen ja loistava sinulle, joka haluat rennomman ja todella miellyttävän paitiksen. Paidassa on napit edessä. Napit ovat kauniin rusehtavan sävyiset. Samat napit toistuvat rannekkeissa. Paita on aavistuksen pidempi ja ylettyy haarasauman kohdalle. Malliltaan paita on sisäänotettu vyötärön kohdalta. Minulla on paidasta päällä koko S. Paitaa voi pitää kiinni tai auki ja pukea sen alle topin.

 

Asu 6.

Penelope neuletakki on super söpö. Se toimii kauniisti neulehameen kanssa, mutta myös housujen kanssa. Katso verkkokaupasta kuvat Penelopesta culottes housujen kanssa.

 

Penelope neuletakki

Penelope neuletakki on super söpö. Neule on minimaalisesti pörröinen. Neuleessa on kauniit kullanväriset painonapit edessä. Kulta ei ole voimakkaan värinen. Sivuissa on taskut napeilla. Neuletakissa on pienet olkatoppaukset. Neuletakki ylettyy lantiolle. Gabilla on neuletakista päällä koko 36.

Katso video ja kerro, mikä asuista on sinun lempparisi!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Upeita asuja ja malleja! 3,4,5 ja 6 asut osui ja upposi, mutta ei ne 1 ja 2 asutkaan hullumpia olleet.

    Neuleisiin on ihana pukeutua ja antaa pehmoisen materiaalin helliä ihoa. Elokuussa jo illat voivat viiletä ja silloin on ihana kääriytyä neuleseen. Lenkkaritkin vaihtuvat pikkuhiljaa nilkkureihin ja lyhythihaiset pitkiin hihoihin. Hameen helmat pitenevät ja kuuman kesän jälkeen uudet farkutkin houkuttavat. Onneksi Dopp helpottaa housu ostoksissa kuten muissakin vaatetukseen liittyvissä jutuissa.

    Kiva ja pirteä video. Ilo sekä hyväolo välittyi katsojille sekä samalla sai hyviä vinkkejä pukeutumiseen. Iso kiitos taas Katalle sekä Gabille. Te kaksi olette kyllä tyylitaitureita ja taiotte ihania, käytännöllisiä ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia, joita on ilo katsella sekä myös käyttää niin arjessa kuin pienessä menossakin.

    • Hei Jaana, neuleisiin on kiva ja helppo pukeutua. Ne ovat laadukkaita sekä tyylikkäitä ja itseasiassa toimivat ympäri vuoden. Ihanaa kun tykkäsit videosta! Kata

  2. Asut 3 ja 6 ovat parhaat,varsinkin Penelope neuletakki.

    • Hei Annamaija! Ihanaa, kun tykkäsit 🙂 Kata