Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Käyttöpaitoja x 6

Mitä pukea aamulla päälle? Joillekin helppo kysymys, joillekin raskas kysymys. Tässä postauksessa esittelen kolme loistavaa käyttöpaitaa. Nämä kaikki paidat ovat sellaisia, jotka puetaan alaosan päälle. On sitten kyseessä hame tai housut.

Kivoja ja siistejä käyttöpaitoja eli pesu, henkarille kuivumaan ja päälle! Muista siloitella käsillä suoriksi, niin vältyt silittämiseltä, jos et halua silittää

 

Olivi on keltaiseen taittava eli lämpöiseen taittava sävy

 

Ida paita

Ida paita kuuluu meidän klassikko tuotteisiin. Paita on loistava arkipaita, se on siisti ja sopii hyvin farkkujen, mutta myös siistimpien housujen kanssa. Etuosa on rypistymätöntä sifonkia ja sifongin vuori ja paidan selkäosa ja hihat ovat pehmoista viskoosi elastania. Paidassa on pitkät hihat. Siinä on V-kaula-aukko, joka ei ole liian avonainen, hihat ovat täyspitkät ja edessä on rintataskut, jotka ovat huomaamattomat eivätkä pompahda paidasta. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Minulla on päällä paidasta koko S.

  • Ida paita € 89,00 koot XS-XXL

Kaikki Ida paidat löytyvät täältä.

 

Ida paita on meidän klassikkopaita. Meiltä löytyy Ida paitaa myös valkoisena, tummansinisenä ja mustana. Tämä keskisininen on kylmään taittava sävy.

 

Kajsa pitkähihainen paita

Kajsa paita on ihanan pehmoinen. Paidassa on O-kaula-aukko ja hihat jotka ylettyvät ranteiden kohdalle. Hihat ovat pussimaiset. Olkapäiden päällä on muutamia vekkejä. Rinnan päällä on poikkileikkaus, jossa on pienen pientä vekkiä. Paita levenee vekkien ansiosta hieman alaspäin ja se loppuu noin haarasauman kohdalle. Selässä on pieni aukko, josta rintaliivit eivät näy. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Kiira paita

Kiira paita on loistava käyttöpaita. Kiira paita puetaan alaosan päälle. Paidassa on O-kaula-aukko. Kaula-aukossa on muutama laskos, joka antaa tilaa paidalle. Paidan takaosa, hihat ja etuosa ovat miellyttävää viskoosi/elastania. Paidan edessä on ohut 100% polyesteri kangas. Paita ylettyy lantiolle. Minulla on päällä koko 34, mutta myös koko 36 on minulle hyvä koko ehkäpä jopa parempi pituuden vuoksi.

 

Marlene farkut

Marlene farkuissa on loistava malli. Vyötärö ylettyy juuri navan yläpuolelle. Farkut istuvat ylhäältä lantiosta myös loistavasti sekä reisistä. Polvien jälkeen lahkeet ovat ihan suorat lahkeeseen asti. Minulla on farkuista päällä koko 34. Farkut vastaavat normaalia kokoa.

 

Punainen sävy on kylmään taittava sävy

 

Kiira paitaa löytyy myös mustana

Katso Reels!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Nämä käyttöpaidat pelastavat monen arjen. Helppohoitoiset ja stylet.

    Ida paidat ovat ihan best. Väreissä löytyy turvallisista väreistä uusiin ihaniin väreihin.

    Kajsan pussimaiset hihat ovat ihanat. Kiira paidan kauluksen laskokset ovat kauniit. Arjen pelastavat käyttöpaidat on helppo yhdistää mihin tahansa alaosaan. Marlene farkut ovat aivan täydelliset. Suosittelen ja todella mutkattomat, tyylikkäät farkut.

    • Hei Jaana, jeps nämä ovat loistavia käyttöpaitoja. Marlene farkut istuvat hyvin ja ovat soveltuvat myös työfarkuiksi. Mukavaa iltaa, Kata

  2. Kajsa paita juhlavimman näköinen,kuin Kiira ja Ida.Hieno väri kylmä punainen.

    • Hei Annamaija 🙂 Punainen on niin upea! Mukavaa viikonloppua, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *