Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan 24-vuotis yrittäjätarina

Tänään tulee 24-vuotta yrittäjyyttä täyteen! Tein videon, missä kerron yrittäjätarinani. Kiitos kun kuuntelet ja katsot!

Mukavaa viikonloppua ja terkut Vaasasta!

 

Kategoriat,

4 kommenttia

  1. Paljon Onnea ja hirmusti toivon vielä lisää antoisia yrittäjävuosia!
    Mieluummin ostan laadukkaita vaatteita tällaisesta ihanasta liikkeestä, kuin valtavasta ketjuliikkeestä. Palvelu teillä on ihanaa ja asiantuntevaa ja ihanat videot ovat arkipäivien ilo, jotain puuttuisi ilman niitä!
    Asun kaukana enkä pääse liikkeeseen mutta verkkokauppa, videot ja kattavat mitat ovat tuoneet minulle ihania vaatteita ja asusteita postin kautta!
    Kun tarvitsen jotain, on niin helppo mennä kurkkaamaan Doppin sivuille, toiveena tietenkin on vielä joskus päästä Helsinkiin asti liikkeeseen 🙂

    • Hei Sari 🙂 Kiitos, ihanaa kun luotat verkkokauppaamme ja löydät sieltä mieluisia asuja. Yritämme tehdä sen mahdollisimman helpoksi, että sieltä ei tulisi ns. hutiostoja. Mitat ovat tärkeät ja hyvät kuvat, jotta näkee miltä vaate näyttää päällä. Yritämme aina lisätä sinne myös videon, jotta näkee miten asu liikkuu, varsinkin kun kyseessä on mekko. Ihanaa viikonloppua, Kata

  2. Katalla pitkä yrittäjäura takana ja edessä vielä toivottavasti yhtä pitkä ellei pidempi ura. Onnea ja juuri amnattitaito, energisyys, iloisuus, sinnikkyys ja hyvä pelisilmä vievät Kataa ja Doppia eteenpäin.

    Kata, valitset tuotteita, jotka ovat hyvälaatuisia, klassikoita sekä ajan hetkessä olevia ja ennenkaikkea jokaiselle löytyy sekä sopii jotakin.

    Kiitollinen olen siitä, että Dopp rantautui Vaasasta Helsinkiin aikoinaan. Miehenikin kiittää, koska joutui työmatkoillaan poikkeamaan Vaasan liikkeessä aikoinaan ja nappaamaan edes huivin minulle. Kuulemma häntä nolotti: mies ostoksilla naisten vaateliikkeessä.

    Nyt voin itse pistäytyä Doppissa, aikuisen naisen ”kalorivapaassa karkkikaupassa” ostamassa mitä itse haluan ja häivyttämässä pienet kilot sekä korostaa parhaita puoliani. Jos en ehdi Doppiin, niin napsin verkkokaupan kautta herkut itselleni ja posti tuo ne ajatustakin nopeammin kotiin.

    Iso kiitos Katalle, että jaksat jatkaa yrittäjänä, vaikka paljon se vaatii, mutta on varmasti myös sinun elämäntapasi. Kiitos myös Gabille sekä kaikille Doppin enkeli myyjille sekä miehellesi, joka löysi aikoinaan Helsingistä Doppille hyvän paikan. Iso kiitos myös Katan perheelle; The Familylle, joka kulkee Katan vierellä antaen toisenlaisen vastapainon yrittäjyydelle. Sekä tietysti kiitokset perheen koirille, jotka ilmestyvät blogiin aika ajoin ilahduttamaan meitä.

    Ihana video ja Onnea vielä kerran. Olet juuri oikealla alalla Kata.

    • Hei Jaana, Kiitos ihanasta kommentistasi 🙂 Mekin olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että tulimme Helsinkiin. Toki välillä mietin Vaasan liikettä, mutta ratkaisu oli oikea. Se, mitä unohdin videolla sanoa oli, että Doppwoman mallistomme polkaisu käyntiin ei olisi ollut mahdollista muuta kuin Helsingistä. Minulla ei olisi ollut energiaa ja tieto/taitoa siihen muuten. Mutta kiitos tuhannesti, kun jaksat ja viitsit aina kommentoida! Arvostan sitä todellakin 🙂 Kiitos! Kata