Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Joka naisen Pallomekko; uusi syksyn-24 väri!

WAU, sanon minä! Aika super ihana väri tämä uusi ”tumma kupari” Antoinett Pallomekkoon! En ollut nähnyt mekkoa luonnossa, tilasin sen sokkona ja hieman aluksi jännitti tämä väri, mutta iloisena huudahdin ”Wau, mikä väri” kun eilen saavuin liikkeeseen Vaasan Huvilapäivien jälkeen.

Tämä oli pakko kuvata teille heti, vaikka olo ja ulkonäkö oli hieman nuutunut kun olimme jo aikaisin heränneet Vaasan Huvilalla, laittaneet viimeiset silaukset paikasta talvikuntoon ja ajaneet Helsinkiin

 

Antoinett pallomekko

Antoinett pallomekko on hauska! Mekossa on Antoinett mekoille tyypillinen materiaali. Mekossa on lyhkäiset hihat, hihansuissa on kuminauha ja siinä juuri sopivan syvä V-kaula-aukko. Mekossa on sisäänotot vyötäröllä ja poikkileikkaus takana selässä, joten se istuu loistavasti. Helmaosa on pallomainen (lantiolla on tilaa) ja mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekko on reilua kokoa ja koon ratkaisee rinnan- ja vyötärönympärys. Mekosta tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

  • Antoinett pallomekko € 89,95 koot XS-XXL

 

Olimme Vaasan Huvilalla noin viikon verran. Tämä oli tänä kesänä kolmas kerta kun olemme Vaasassa. Tämä kolme on meidän aika vakio, kun kesällä siellä käymme. Säät olivat vaihtelevia, ihan kuten koko heinäkuu on ollutkin. Säätiedotteet lupaavat aurinkoa, pilvistä, sadetta, ukkosta…kaikki nämä kirjot nähtiin myös Vaasassa. Kävimme Vaasa Festivaleilla lauantaina kuuntelemassa Eppu Normaalia, Anna Puuta ja Kuumaa. Oli ihana nähdä festareilla tuttuja ja teitä asiakkaita 🙂

 

Mekko soveltuu pieneen menoon, työkäyttöön ja vapaa-aikaan

Tämän kesän pidemmät vapaat ovat nyt ohi. Ja sehän ei minua haittaa. Totesimme mieheni kanssa yhteen ääneen, kun saavuimme eilen kotiin, että ”ihana olla kotona, nyt ei lähdetä hetkeen mihinkään”. Me olemme kummatkin arki-ihmisiä ja tykkään yli kaiken rutiineista ja kotona olosta 🙂 Autch, kuulostanko tylsältä? Tykkään kun on pieniä kohokohtia matkan varrella, mutta arki on parasta.

Pallomekko löytyy:

  • punaisena lyhythihaisena
  • tummansinisenä lyhyt- sekä pitkähihaisena
  • mustana lyhyt- sekä pitkähihaisena

Kaikki Antoinett sarjan tuotteet löytyvät täältä.

 

Oletko sinä jo palannut töihin vai lomailetko vielä?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Tumma kupari on väri mitä en muista pitkään, pitkään aikaan näkyneen vaatetuksessa. Upea väri ja tuo syksyä yhä lähemmäs, vaikka kesää on vielä jäljellä.

    Kata tosin ilmoitti Vaasan mökkikauden nyt olevan ohi ja ymmärrän töysin. Matkaa sinne on ja nyt varmaan on minilomilla akkuja ladattu sekä mieli että kroppa kaipaa jo töitä. Mikä energiapakkaus oletkaan Kata ja väsymys ei näy sinussa lainkaan. Olet kyllä aina niin style. Tämäkin mekko sopii sinulle täydellisesti.

    • Hei Jaana 🙂 Sama täällä, harvinainen väri tämä kupari. Voi kiitos :)) Kata

  2. Herkullinen uusi väri pallomekkoon.

    • hei Annamaija 🙂 Niin minustakin, kerrassaan upea! Kata