Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Instahaaste check! ja mitkä asut

Instagramissa kiertää välillä haasteita, joissa on sama musiikki ja joku tanssi, jonka ihmiset toteuttaa omannäköisesti. Me olemme Gabin kanssa tehneet ennenkin haasteen, hauskan tanssihaasteen, tammikuussa 2023. Sen haasteen toteutuksen löytää TÄÄLTÄ. 

Meidän tämän päivän haaste video löytyy postauksen lopusta! Tässä tuotteet, joita meillä on haasteessa päällä

  1. Beige hame
  2. Beiget housut
  3. Mustat housut

 

Klair jakku

Klair jakku on style. Se on lyhyehkö ja malliltaan suora. Jakussa on kaulukset ja yksi nappi edessä. Jakku toimii kiinni sekä auki. Jakussa on vuori. Jakun voi yhdistää siihen kuuluviin housuihin, hameeseen tai pitää irtojakkuna. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakku vastaa normaalia kokoa.

 

Komi hame napeilla

Komi hame on super nätti. Hame on kietaisumallinen eli se aukeaa kokonaan. Hameessa on napit millä hame laitetaan kiinni. Hameessa on vuori. Hame tipahtaa ihan aavistuksen navan yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36.

Komi hametta on tilattavissa myös mustana

 

Gabi yhdisti Komi hameeseen valkoisen Crop paitiksen ja ihanan pörröisen Jetra neuletakin.

 

Crop paitis

Crop paita on lyhyehkö ja suora, laatikkomainen kauluspaita. Paitiksessa on kaulukset ja napit edessä. Hihat ovat täyspitkät ja rannekkeissa on napit. Gabilla on paitiksesta päällä koko 36.

 

Doppwoman toppajakku

Doppwoman toppajakku on saapunut! Toppajakku on kevyt ja ihanan pehmoinen päällä. Toppajakussa on pystykaulus ja edessä on kullanväriset painonapit. Jakussa on hihat, jotka ylettyvät noin kyynerpäiden kohdalle. Malliltaan jakku on suora, laatikkomainen ja se loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Toppajakku vastaa normaalia kokoa. Minä ja Gabi käytämme jakusta kokoa XS/S.

Tenley kilpikonnakaulus neule

Tenley neule on pehmoista puuvillaa. Neuleen kaulus on löysähkö eli se ei nappaa kaulaan kiinni. Olkasaumat on laskettu reippaasti olkapäiden alapuolelle. Malliltaan paita on suora ja leveähkö. Neule on aavistuksen pidempi takaa, kuin edestä. Väri on kaunis melerattu vaalean beige. Neule on reilua kokoa, minulla on neuleesta päällä koko XS.

 

Lill loaferit

Lill loaferit ovat ihanat jalkaan. Ne toimivat ulkokenkinä ja talven sisäkenkinä. Loafereiden päällä on kullanväriset, klassiset kuolaimet. Loafereiden kärki on neliömäinen, josta varpaat pitävät. Korko on noin 3 cm korkea. Loaferit vastaavat normaalia kokoa.

 

Eternal pooloneule

Eternel pooloneule on ohkaista, hienoa villaa, joka laskeutuu kauniisti. Neuleessa on poolokaulus, joka ei ole tiukka ja kiristävä. Hihat ovat leveähköt ja suorat ja loppuvat noin ranteiden kohdalle. Malliltaan neule on oversize mallinen eli leveähkö. Neule on edestä aavistuksen lyhkäisempi kuin takaa. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neuleesta tulee ottaa vähintään yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

 

Alexandra pitkähihainen trikoopaita

Alexandra on joustava ja pehmoinen trikoopaita. Paidassa on klassinen malli eli se on vartalonmyötäinen, olematta kuitenkaan ihan tiukka. Minulla ja Gabilla on trikoopaidasta päällä koko S. Paita vastaa normaalia kokoa ja se ylettyy lähelle haarasaumaa. Paita toimii kivasti yksinään tai jakkujen ja neuletakkien alla.

Alexandra paitaa löytyy konjakki ja harmaa raitasena

 

Virana housut

Virana housut ovat tyylikkäät housut, jotka ylettyvät noin nilkkojen kohdalle. Housuissa on vyölenkit ja sivutaskut. Lahkeet kapenevat alaspäin. Takana on viirutaskut. Housut toimivat irtohousuina tai pukuna saman sarjan hameen ja housujen kanssa. Minulla on housuista päällä koko 34 ja Gabilla koko 36.

 

Magino paitajakku

Magino paitajakku on kiva ja hieman erilainen tuote. Magino jakussa on lyhkäiset hihat, jotka hieman tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Malliltaan paitajakku on suora ja se loppuu vyötärölle. Jakun edessä on piilonapitus eli se toimii auki ja kiinni. Edessä on rintataskut, jotka eivät ”pullahda” jakusta. Gabilla on jakusta päällä koko 36 ja minulla on koko 34.

 

Ihania asuja, eikö vain? Ne ovat juuri sellaisia, että ne voi pukea settinä tai erikseen.

Katso meidän haaste!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Tämä syksy tuntuu mahtavalta vaatteiden suhteen. Kata senkuin postailee päivä päivältä mielettömiä settejä blogiinsa ja miettimään ei voi jäädä, jos jotain haluaa vaan on toimittava. Niin.on toimintaa Katan ja Gabin insta haasteessakin. Aivan uskamaton suoritus. Bravo!

    Hameet, housut, neuleet, paidat ja jakut taas valittu taidolla samoin kuin asusteet. DW toppajakku on kyllä style. Magino paitajakku uutta tyyliä ja beige-musta värimaailma toimii.

    Postauksen asut ovat ihania, miksaile yhdessä tai erikseen, mutta vaikea on valita yhtä yhtä asua ylitse muiden. Toppajakku, paitajakku ja laatikkomainen paita iski silmiin. Itse pähkäilen syys-sekä talvikenkien mallin suhteen, että millaiset ne pitäisi olla. Samaa.mieton pipon suhteen. Asusteista olisi kiva saada Katalta postaus.

    • Hei Jaana, nyt on loistavat mallistot saapuneet 🙂 Ihania asuja meidänkin mielestä! Nilkkureita ja saappaita tulee löytymään kenkäpuolelta. Katsotaan kun saadaan pipoja ja huiveja liikkeeseen ja sää hieman viilenevät, niin varmasti tulee niistäkin postauksia ja videoita, ehkäpä LIVE myös. Mukavaa iltaa, kata

  2. Hei, onko tulossa syyskauden klassisia värejä, kuten metsänvihreää, burgundinpunaista tai tummaa lilaa?
    Kaipaan värejä 😊

    • Hei Minna! varmasti on tulossa värejä, mutta lilaa ei tule. Sitä en muista että olisin mallistoissa nähnyt. Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Beige ja musta ovat aina tyylikkäitä 🙂 Toppajakku on loistava, monen asun pelastaja! Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *