Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eläinkuosit, hot or not?

Olenkin jo kertonut teille, että punainen sekä harmaa väri ovat syksyn ja talven trendejä. Trendeihin kuuluvat myös eläinkuosit ja vaatteista hameet. Hameita tullaan näkemään tänä syksynä enemmän kuin hetkeen aikaan. Minulle sopii paremmin kuin hyvin, koska olen enemmän hamenainen kuin mekkonainen.

 

Itse en ole koskaan ollut iso eläinkuosifani. Se johtuu siitä, että olen muutenkin enemmän yksiväristen vaatteiden ystävä. Muutamia vuosia sitten olisin sanonut kaikille kuoseille no, no, mutta mieli on muuttunut meidän omien Doppwoman kuosimekkojen myötä. Minun ihan kaikkien aikojen lempparimekot ovat viime vuoden Doppwoman Ellie midimekko konjakilla värisävyllä ja tämän kesän Alissa midimekko vihreällä pohjalla.

 

Lenda paitis

Lenda on muotoonommeltu paitis vyötäröltä. Kiva, kun myös slimmattuja paitiksia on tarjolla. Paitiksessa on kaulukset ja edessä on napit. Hihat ovat täysipitkät ja hihansuissa on napit. Paitis on slimmattu vyötärön kohdalta ja se loppuu lantiolle. Paitiksen helma on pyöristetty. Minulla on paitiksesta päällä koko 34.

 

Laurina midihame

Laurina midihame on loistava hame moneen menoon. Siinä on kuminauha vyötärö. Hame on kapeahko ja se loppuu lähelle nilkkoja. Hameen kangas on leikattu viistoon eli se venyy lantion kohdalta. Minulla on hameesta päällä koko 34, Gabilla on koko 36. Hame vastaa normaalia/aavistuksen pienempää kokoa kuin normaalisti.

 

Laurina hamemalli on loistava!

 

Yleensä eläinkuosit ovat pantterikuoseja, seeprakuoseja tai käärmekuoseja. Kun näistä kuoseista valitaan, niin suosikkini on käärmekuosi. Sana käärme saa kylläkin ihokarvani pystyyn ja selkääni pitkin menee vilunväristys. Minä nimittäin pelkään käärmeitä. Toki isot hämähäkitkään eivät ole ykköslemmikkejäni, mutta jos näistä kahdesta pitää valita, kummanko ottaisin kotiini asustelemaan, niin se olisi hämähäkki.

 

Tässä minulla on ensimmäisen asun tuotteet ja väritys toisinpäin. Musta hame vaihtui käärmekuosiin ja käärmekuosi paitis yksiväriseen mustaan paitikseen. Voidaan todeta, että kummatkin asukokonaisuudet toimivat loistavasti.

 

Lenda paitiksen voi pukea myös alaosan sisälle ja vetää hieman pussia hameen vyötärönauhan päälle.

Vaikka en käärmeiden fani olekaan, olen käärmehameen fani eli tämä hame pääsee minun syksyn vaatekaappiini. Aion yhdistää sen työkäyttöön erilaisiin neuleisiin ja alkusyksyyn loafereiden kanssa ja talvella nilkkureiden kanssa

 

Koko vaalea setti on myös todella kaunis. Tähän settiin on helppo yhdistää esim. musta pörröinen neuletakki tai jakku

Sanoin ystävillemme, kun puhuimme matkustelusta, että haluan viedä jonain vuonna Alexan ja mahdolliset muutkin tulevat lapsenlapsemme Afrikaan Safarille. Ystävä totesi, että ”Apua, sinne hän ei lähde, koska siellähän voi olla käärme vaikkapa WC lattialla kun yöllä menet sinne tai se voi olla jopa sängyssä, kun avaat täkin”. Kääk! En ollut ajatellut käärmeasiaa näin pitkälle, kun päässäni suunnittelin jo Safarin matkaa. Mutta kai se näin voi olla, taidan miettiä Safari matkaa vielä uudestaan…

Oletko sinä ollut Afrikassa Safarilla? Jos olet, kuulisin mielelläni kokemuksia matkasta ja myös mahdollisista käärmeistä!

 

Kira hihaton neule

Kira neule on tyylikäs. Sitä voi käyttää yksistään tai jakkujen alla toppina. Neuleessa on O-kaula-aukko ja hihat laskeutuvat olkapäiden alapuolelle. Malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle. Neule on reiluhkoa kokoa. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

 

WAU! Huomaatko mitä minulla on päällä?

Doppwoman toppajakut ovat saapuneet! Olemme ihan liekeissä näistä, koska malli on aivan ihana ja suunnittelumme onnistui täydellisesti. Halusimme jakusta lyhkäisen, jotta se toimii myös leveähelmaisten hameiden ja housujen kanssa ja hihoista halusimme hieman alaspäin levenevät eli kaikki meni nappiin. Miehustassa on salmiakki tikkaus, joka poikkeaa myös toppakeepin tikkauksesta. Tämä toppajakku on helppo heittää asun kuin asun päälle ja olo on nuorekas, tyylikäs, hyvinpuettu ja hieman ”luxus”. Eli kaikkea sitä, mitä tavoittelimme ja mitä halusimme Doppwoman toppajakun kera teille tarjota.

 

Valmistimme DW Toppajakkua beigenä ja mustana. Beige on saman sävyinen kuin DW Toppakeepin sävy oli. Toppajakkua löytyy kolme eri kokoa.

Koko XS/S vastaa kokoa 34-36 eli se on minun ja Gabin koko
Koko M/L vastaa kokoa 38-40
Koko L/XL vastaa kokoa 42-44

Toppajakku ei ole suhteessa pientä kokoa vaan ihan normaalia tai mielummin jopa aavistuksen reilumpaa kokoa.

 

Pidätkö sinä eläinkuoseista?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Eläinkuosit jakavat ihmisten mielipiteitä; niistä joko tykkää tai ei. Aikoinaan minulla oli pitkä iltapuku leopardikuosinen ja ah, että tykkäsin siitä, koska se oli mittojeni mukaan teetetty. Vaatekaapissa se taitaa olla edelleenkin. Nykyään ripaus eläinkuosia riittää piristämään asukokonaisuutta.

    Yes jos syksyn ja talven mallistot sisältävät hameita, harmaata ja punaista. Midihameet yes, mutta minihameet ei. Minihameet sopii joillekin, mutta itselleni ei, kun on pattipolvet ja ikääkin.

    DW:n toppajakut ovat stylet. Aivan super söpöt, elegantit ja nuorekkaat.

    Ajatus Afrikan safarista kiehtoo, mutta ne ötökät ja pöpöt, niin en voi ajatellakaan meneväni. Telkkarista voin vain ihailla Afrikan villiä luontoa. Voin kuvitella Katan ja The Familyn Afrikan safarilla sieluni silmin. Kata olisi taatusti Afrikan safarilla tyylikkäin nainen ja asut olisivat tarkoin harkittuja sointuen villiin luontoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *