Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vekkiranneke paitis kaksilla housuilla

Joka syksy meille saapuu jonkinlaisia ”vekkihihallisia/rannekkeellisia” paitiksia. Viime syksynä oli vastaavia ja ne olivat todellinen hitti. Enkä ihmettele miksi, koska peruspaitikseen on saatu kiva ”juju” juuri näillä hihoilla. Tämän vuoden Luca vekkiranneke paitiksessa on sellainen malli, joka sopii kaikille. Paita ei ole liian kapea ja slimmattu vyötäröstä, vaan se on suora. Paidan voi pukea alaosan päälle tai sisälle, kumpikin toimii.

 

Asha housut; vaalea farkku

Asha housut ovat kuin farkut. Housut ylettyvät navan päälle, eivät vyötärön kapeimpaan kohtaan. Housuissa on vekit edessä, jotka antavatkin tilaa lantion kohdalle. Lahkeet ovat suorat, reisissä on löysyyttä. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa.

Asha housut ovat ihanan pehmoiset ja rennot, farkun tyyliset housut

 

Paidan ylimmäinen nappi on hyvässä kohtaa, ei liian alhaalla ettei kaulus ole liian avonainen

 

Luca vekkiranneke paita

Luca paitiksessa on ihanat vekkiranneke hihansuut. Paidan edessä on napit, mutta ei ihan ylös saakka, hihat ovat täyspitkät ja malliltaan paita on suorahko sekä sivusta että takaa. Paidassa on kevyesti pyöristetty helma. Minulla on paidasta päällä koko 36. Rinnanympärys määrittelee paidan koon, tilaa tulee jäädä vähintään 3-4 cm, ettei rinnan kohta irvistä.

 

Marlene farkut

Marlene farkuissa on loistava malli. Vyötärö ylettyy juuri navan yläpuolelle. Farkut istuvat ylhäältä lantiosta myös loistavasti sekä reisistä. Polvien jälkeen lahkeet ovat ihan suorat lahkeeseen asti. Minulla on farkuista päällä koko 34. Farkut vastaavat normaalia kokoa.

Farkkuja on valmistettu vain yksi pituus. Minä on 163 cm pitkä ja pystyn käyttämään farkkuja sekä paksupohjaisten lenkkareiden että 9 cm korkeiden korkkareiden kanssa. Lahkeen pituus vaihtelee noin 1,5 cm/koko.

 

Emme ole vuosiin sisäänostaneet More&Moren farkkuja. Meillä oli niitä silloin ennen, Vaasan aikoihin, mutta farkkujen mallit olivat hieman niin ja näin. Eli hieman sama asia, kuin muillakin merkeillä. Nyt päätimme kuitenkin antaa Moren farkuille tilaisuuden ja se kannatti! Marlene farkut ovat todella ihanasti istuvat, mukavat päällä ja pidän niiden klassisesta mallista, jossa lahkeet ovat suorat. Nämä ovat tyylikkäät perusfarkut, jotka sopivat myös aivan ihanasti jakkujen pariksi.

 

Cally paitapusero

Cally paitapusero on klassinen paitapusero joka on kauniisti slimmattu vyötärön kohdalta. Paitis on aavistuksen tukevampaa kangasta, joten siitä ei näy läpi. Hihojen rannekkeet ovat leveät, joten ne ovat näyttävät kun ne kääntää. Paidan helma on pyöristetty ja paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paita on yhtä kokoa pienempi kuin normaalisti.

Kuvasimme klassisen Cally paitiksen myös tähän postaukseen, koska Cally paitis nähdään huomisella stailausvideolla. Olen itseasiassa aika innoissani  huomisesta videosta!

 

Vaaleansininen DW Betty neuletakki on super style valkoisen paitiksen ja Asha housujen kanssa. Merinovillaiset DW Betty neuletakit löytyvät täältä.

Katso asuvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Onpa stylet asut ja näistä asuissa näkee värityksen merkityksen.

    Asha housut, valkoinen paitis ja DW neuletakki on kaunis hillitty baby blue kokonaisuus.

    Marlene farkut ja musta paitis päällä lookki on täysin toisenlainen kuin baby blue kokonaisuus. Yksinkertaisempi, kenties hillityn arkisempi, mutta silti sähäkkä.

    Ihanaa, kun paitiksia löytyy erilaisia ja niissä on joku pieni ihana jippo yksityiskohtana. Nämä rannekkeet ovat stylet.

    Odotan videota innolla ja tämä postaus sai pikku sateen unohtumaan. Ihana postaus ja toimi kuin vitamiinit: piristi.

  2. Erikoiset hempeän väriset vaaleat farkut säväyttävät.