Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyllihame, josta on muodostunut jo meidän klassikkotuote

Kysyin eilen Instagramin storeissa, että ”Arvaa, mistä tuotteesta on muodostunut jo meidän klassikkotuote?” Ja vastaukset näette seuraavasta kuvasta 🙂

 

Tyllihame

Musta tyllihame on loistava lisä vaatekaappiin ja ajaton hame. Sen voi stailata arkeen ja juhlaan hyvinkin helposti. Hameessa on pehmoinen ja joustava kuminauha resori. Tyllihame on kapeahko eli se ei ole ns. ”iso ja leveä” tyllihame. Tyllihame ylettyy lähelle nilkkoja. Minulla on tyllihameesta päällä koko 34. Tyllihame on reilua kokoa, koska kuminauha vyötärö joustaa reilusti, noin 10 cm.

Tyllihame on ”laiha hame” ja se laskeutuu loistavasti. Se on myös kevyt ja pehmoinen päällä

 

Bosnia liivi

Bosnia liivi on super style! Liivit ovat nyt ”Must have” tuote! Liivi on klassisen mallinen, hieman slimmattu vyötäröstä. Liivissä on vuori. Liivin takana on tamppi ja napit, joilla vyötäröä voi säädellä. Liivi toimii yksistään sekä paitojen ja mekkojen päällä. Minulla on liivistä päällä koko 34.

 

Samaan sarjaan Bosnia liivin kanssa kuuluu täyspitkät Taraca housut, Nemala nilkkahousut ja Fippa toppi. Tein keväällä videon aiheesta ”Kapselivaatekaapin 26 erilaista asukokonaisuutta”. Tämä Bosnia liivi valkoisena pääsi mukaan moneen asukokonaisuuteen, samoin Taraca housut valkoisina. Nyt syksyn kapselivaatekaappiin voi ottaa mukaan Bosnia liivin ja Taraca housut tai Nemala housut ja soveltaa asut syksyyn. Väriä vaihtamalla saa koottua taas syksyisen vaatekaapin. Ehkäpä teen vastaavanlaisen videon syksyn asuista, mitä tuumaat?

Kevään kapselivaatekaappi video löytyy täältä.

 

Arvasin, että eniten ääniä tulee saamaan ”Pumpulia iholle” mekko 🙂 Sarja on ollut tapetilla nyt kesäkuussa ja oman kategoriankin se sai verkkokauppaamme. Toinen arvaus vaihtoehto oli ”leveälahkeiset housut” ja vaikka en nyt kesällä olekaan niitä yläosien kanssa stailannut, ovat ne edelleen mallistossa ja isosti pop.

 

Patty vekkikaulus toppi

Patty toppi on loistava toppi. Sitä voi käyttää yksistään, jonkun aluspaitana, arkeen ja juhlaan. Kaulusta kiertää kaunis vekkikantti. Hihat tipahtavat reippaasti olkapäiden alapuolelle. Malliltaan toppi on suora ja se loppuu lantiolle. Etuosa on kangasta ja topin takaosa on pehmoista ja joustavaa viskoosi/elastania. Minulla on topista päällä koko 34. Toppi on reiluhkoa kokoa.

 

Tyllihame toimii arkeen sandaaleilla ja tennareilla. Talvella sen kanssa yhdistetään nilkkurit tai saappaat. Kun tyllihameeseen yhdistää T-paidan, topin, neuleen tai paitiksen saa siitä kivan arkiasun. Ja kun siihen yhdistää juhlavan yläosan ja korkkarit sekä asusteet sen mukaisesti, saa tyllihameesta hyvinkin juhlavan asukokonaisuuden.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Pettymys vekokaulus toppi=Patty vekkikaulus toppi😄

    • Hei Jaana, Juu välillä tulee näitä kivoja sanansyöttöjä itse kullekin 🙂 Kata

  2. Kapealinjainen tyllihame on elegantti ja monikäyttöinen vaate.

    Käytän itse räätälöidyn, lyhyen mustan blazerin kanssa edustuksessa, illallisilla ym. Kaunis käsilaukku ja tyylikkäät korot ja asu on takuutyylikäs!

    • Hei Minna, Ihanan kuuloinen asukokonaisuus, ihan täydellinen! Näen sieluni silmissä asukokonaisuuden ja tykkään. Tyllihameesta on todellakin moneksi. Mukavaa viikkoa, kata

  3. Laskeutuva tyllihame on tyylikäs valinta ja miten sitö voikaan stailata eri tilanteisiin sopivaksi.

    Liivit ovat nyt pop. Täytyy varmaan hankkia sellainen mustana, kun vaaleat liivit hupenivat aikoinaan Doppista heti.

    Pettymys vekokaulus toppi tuo menneen ajan havinaa. Itselleni tulee mieleen tästä topista ja vekkohameesta Grace Kelly.

    Pumpulia iholle sarjaa fanittaa varmaan moni ja olen aivan hullaantunut siihen sarjaan.. Helppo, tyylikäs ja aina siisti menossa kuin menossa vaate.

    Leveisiin lahkeisiin olen oppinut tykästymään, kiitos kuulu Doppille. Housujen osto on Doppissa helppoa ja uskon, että jokaiselle naiselle löytyy Doppista omalle tyylille ja vartalolle sopivat housut.

    Hurjasti tulee uutta, ale jatkuu varmaan vain tovin, mutta Katan energisyys sen kuin lisääntyy ja postauksia syntyy hurjaa tahtia. Ei voi muuta kuin hymyillä ja olla tyytyväinen, kun hän jakaa vinkkejä pukeutumiseen.

    Kevään kapselivaatekaappi video oli mahtava joten innolla odotan josko jokaiselle vuodenajalle tulisi vastaavanlainen. Niitä voi sitten aina katsella uudelleen. Oma lokerikko niillekin olisi kiva.

    • Hei Jaana, Minullekin tuli Grace Kelly mieleen tästä toppi ja tyllihame setistä. Täytyy todeta, että niin ihania asuja saapuu päivittäin, että on vain pakko jakaa niitä teille. Nytkin sielä odottaa vaikka ja mitä kuvattavaa! Pian pääsemme kuvaamaan niitä! Katsotaan mitä saadaan syksyllä aikaiseksi kapselivaatekaappiin liittyvää. Apua, kun olen luvannut jo vaikka ja mitä syksylle! No, ei auta kuin kääriä hihat ja ruveta hommiin tai paremminkin jatkaa hommia, mutta ehkä kiihdyttää tahtia, että ehtii tehdä kaiken. Mutta anyway, ihania juttuja on tulossa! Kata

  4. Tyylikäs tyllihame käy hyvin ns.pikkumustan alaosana.

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, niin käy ja kun yläosaksi valitsee juhlavan topin/paidan niin saa upean kokonaisuuden. Mukavaa viikon jatkoa, Kata