Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tim Slim midimekot

Jatketaan samalla ihanalla materiaalilla ”pumpulia iholle” myös tämän blogipostauksen parissa. Et varmasti voisi kuvitellakaan, että päälläni oleva super upea musta midimekko on samaa Leicent sarjaa, kuin sunnuntain postauksessa olevat tuotteet?

Postauksen lopusta löytyy esittelyvideo tästä Leicent sarjan midimekosta

Jos mietit mitä tarkoittaa otsikon sana Tim Slim, niin se tarkoittaa lähinnä farkuissa olevaa mallia, joka on slimmi eli kapea, mutta ei liian tiukka kuitenkaan. Tämä sana kuvaa myös tämän postauksen mekkoja 🙂

 

Mekon takana on halkio, mikä helpottaa kävelyä

 

Leicent midimekko

Leicent midimekosta saa mekon arkeen ja pieneen menoon! Mekko on ihanaa ”pumpulia iholle” olevaa materiaalia. Mekossa on V-kaula-aukko. Hihat ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Hihat eivät ole tiukat. Mekko on slimmattu vyötäröstä eli se mukailee kauniisti vartaloa. Mekossa on loistavat leikkaukset edessä ja takana, joka takaa mekon täydellisen istuvuuden. Mekon takana on halkio ja mekko ylettyy lähes nilkkojen kohdalle. Minulla on mekosta päällä koko S. Toisin kuin muut Leicent sarjan tuotteet, ei tämä mekko ole isoa kokoa.

 

Minulla on kaulassa Lily kaulakoru. Pidempi kaula-koru helmillä on kaunis tässä asussa kun asu on muuten yksinkertainen ja klassinen.

 

Melida midimekko

Melida mekko on niin helppo mekko! Se ei rypisty eikä sitä silitetä. Mekossa on V-kaula-aukko ja edessä, keskellä on rypytystä, joka on loistava vartalolle. Tämä kikka häivyttää massukkaa. Mekko on slimmattu vyötärön kohdalta. Mekon hihat ovat täyspitkät. Mekon edessä ja takana on vuori, hihat ovat aavistuksen läpikuultavat ja vuorettomat. Vuorimekko on aavistuksen lyhkäisempi kuin päällimekko, joka tekeekin mekosta kevyemmän näköisen. Mekko ylettyy nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

V-kaula-aukon alapuolelta lähtee pystysuora rypytys, mikä onkin loistava vartalolle

 

Itselläni tulee mekon kuviosta mieleen ketjukuvio. Nimesinkin kuvion ketjuksi, mutta jos ihan tarkkoja ollaan, ei kuvio ole perinteinen ketju. No, joka tapauksessa on tyylikkään näköinen kuosi. Yhdistin mekkoon hopeanväriset korvakorut, ne sopivat tähän väritykseen loistavasti.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Onpa kauniita ja näppärät mekot!
    Musta mekko on todellinen katseenvangitsija ja ketjukuvio mekko on ilmiselvä hippamekko. Mustaa voi käyttää missä vain asustamalla sen tilanteeseen sopivaksi, mutta ketjukuvio mekko on pieneen menoon tosi chic.
    Kaulakorut ovat simppelit, mutta tekevät hyvän lisän mustaan mekkoon. Asusteilla on suuri merkitys kyllä pukeutumisessa, vaikka sitä ei uskoisikaan. Pienellä muunnoksella luo jo ihan toisen näköisen lookin.
    Postaus oli just sopiva tiistaihin ja videolla taas ihana, kaunis ja luonnollinen Kata. Päivä alkoi mukavasti ja mekko meni tilaukseen, koska taatusti sillä on käyttöä.

    • Hei Jaana, Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Minustakin mekot ovat todellakin monikäyttöisiä ja asustamalla tekee ihmeitä! Ihanaa, kun päivä alkoi mieluisasti 🙂 Kata

    • Hei Annamaija, samaa meiltä! Ajattomia ja tyylikkäitä mekkoja. Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *