Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Musta midihame; hame moneen menoon!

Syksyn mallistoissa tullaan näkemään enemmän hameita kun aikoihin. Hameet siirtyivät taka vasemmalle muutamia vuosia sitten, kun mekot ryntäsivät mallistoihin. Siitä lähtien mekot ovat olleet pop ja hameita on ollut vaikea löytää. Itse hame ihmisenä kaivan aina mallistojen hameet esille 🙂 Nyt niitä ei tarvitse kaivaa, ne tulevat sieltä kuin Manulle illallinen.

 

Tönköt ja kovat puuvillaiset midihameet ovat välittömästi ”no go”! En pidä sellaisista midihameista, joissa on vaikea kävellä tai ne ovat raskaita. Vaikka hame olisi muuten vaikkapa väriltään täysi kymppi, ei se meille pääse. Karsimme kaikki tällaiset pois mallistoistamme. Siksi olimme innoissamme tästä Metana midihameesta, koska se on ohuehkoa puuvilla/elastania ja se ei ole tönkkö. Sillä on myös helppo liikkua, se ei nouse kävellessä ylöspäin eikä tartu jalkoihin. Jos midihame pääsee minun vaatekaappiini, niin silloin se on hyvä ja tämä Metana midihame pääsi.

 

Enna paitaa voi pitää kumminko päin haluaa. Paita on tarkoitettu pidettäväksi niin, että nauhat tulevat niskaan, mutta se toimii myös niin, että nauhat tulevat eteen.

 

Enna paita

Paidassa on kauniit salsakantit olkapäiden kohdalla. Sama tumma kangas toistuu sekä kauluksessa että paidan helmassa. Malliltaan Enna paita on suora ja se loppuu lantiolle. Puuvilla on ohkaista ja pehmoista, notkeaa materiaalia. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Enna paidan voi pukea alaosan päälle tai sisälle

 

Metana midihame

Metana midihame on loistava hame moneen menoon. Hame on ohuehkoa ja notkeaa puuvilla/elastania. Hameessa on vyölenkit, edessä on vetoketju ja nappi. Sivuissa on taskut sekä takana on myös taskut. Hame on lantion kohdalta hieman pyöristetty. Hame kapenee aavistuksen alaspäin ja edessä on halkio, joka helpottaa kävelyä. Hame ylettyy lähes nilkkoihin. Minulla on hameesta päällä koko 34.

 

Kuvauspäivänä oli kova tuuli eli hame aukeaa edestä, mutta hameen mallin näkee kollaasista. Hameeseen on kiva pukea vyö. Se tekee hameesta puetun ja asiallisemman esim. työkäyttöön. Vyö antaa myös loppusilauksen asuun. Liikkeeseemme saapuu uusia mustia vöitä muutaman päivän sisällä. Vyös tulevat olemaan sekä hopea- että kultasolkisia.

 

 

Tämä näyttää ihan minun setiltä 🙂

 

Montero neule

Montero neuleessa on kaunis väri ja pehmoinen materiaali. Neuleessa on O-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Hihat ovat löysähköt. Malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle. Neuleen kauluksessa, hihansuissa ja helmassa on pieni resorikantti. Minulla on neuleesta päällä koko XS.

 

Olemme olleet Rukalla viime lauantaista ja tänään torstaina ajamme takaisin kotiin. Onpas ollut aktiivinen loma! Olemme käyneet salilla 4 kertaa ja tämän lisäksi vuokrasimme fatbiket, joilla olemme tehneet pitkä metsälenkkejä. Minun kroppa on kuin jyrän alle jäänyt, hyvä kun pääsin yksi aamu sängystä ylös. Kun tämä on treenikipua, niin kestän sen hyvin. Itseasiassa nautin siitä 🙂 Tiedänpähän tehneeni jotain kunnon kohentamiseksi ja lihasten kasvattamiseksi tai ainakin ylläpitämiseksi.

Kun valitin kipuja miehelle, niin hän tokaisi ”kipu pitää hereillä” ja niinhän se tosiaan on pitänytkin 🙂

 

Katso video midihameesta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Postauksen asut ovat ihanat! Hame naisellinen, Enna paita säpäkkä, neule klassisen kaunis ja asusteet olivat juuri sopivat. Ballerinat olivat super söpöt ja tekevät lookista siistin.

    Kylläpä vyöllä on suuri merkitys, vaikka onkin pieni asuste. Kun vyön pukee, niin asusta tulee virallisempi ja asiallisempi. Innolla odotan uusia vöitä ja niitä ei koskaan voi olla liikaa.

    Mukava miniloma Katalla on ollut Rukalla ja pieni kipu kropassa on vain tervettä ja tietää ainakin antaneensa kaikkensa. Innolla odotan back to work postauksia sekä syksyn uutuuksia, vaikka kesää on vielä jäljellä. Alesta olenkin napsinut täydennystä vaatekaappiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *